**Zmeurici de iulie-august 2009 (24)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am facut si noi vaccinul astazi..vad ca deocamdata nici o reactie..i-am pus comprese reci si i-am dat Panadol..sper sa doarma bine in noaptea asta.

Controlul insa nu l-am putut face, adica a facut dna dr un control f sumar caci Eva sa pus pe un plans cu uspine si tipat de nici la mine in brate nu sa linistit..niciodata nu a mai facut asa..cred ca sa speriat de dna dr caci era toata imbracata in negru..nu stiu.

O sa o cantaresc si masor eu maine...

I-am facut cadou jumperul de la Fhiser-Price iar ea ne-a facut cadou primele rostogoliri de pe burta pe spate..

E incantata de jumper, sare in el si invarte jucariile acolo cu mare veselie..sper s ao tina caci celelalte jucarii sunt expirate si nu mai prezinta interes

Mi-a dat unda verde la iaurt..cumparat sau facut de mine (metoda cu smantana mi-a zis si ea)...asa ca o sa incercam..dar o sapt to mai stau.

Aaaa si mi-au intrat niste bani pe card...alimentare card cica..o suma oarecare..nu imi dau seama pentru cate luni si mai ales ce suma mi-ar revenii lunar..eu sincer ma asteptat mult mai mult sa imi intre..nu inteleg..unde pot afla ce suma imi revine pe luna exact?????

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, misto faza
Blanca, cred ca doar luna viitoare poti sa-ti ai seama cati bani vei lua lunar. Doar acum ti-a intrat indemnizatia? A, si vreau poze cu Eva in jumper.

[b]Tanimi
, buna combinatie ai facut. Pruna ca sa-i merag burta si branza ca sa o opreasca.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Blanca, cred ca doar luna viitoare poti sa-ti ai seama cati bani vei lua lunar. Doar acum ti-a intrat indemnizatia? A, si vreau poze cu Eva in jumper.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mda..este prima oara cand primesc indemnizatia, alocatia (cei 2 mil) i-am mai primit lunar si sporadic insa indemnizatia abia acum. Am si depus actele tarziu (la inceputul lui nov) caci atunci mi sa incheiat post natalul..parca asa ceva. Si daca luna viitoare in baga tot asa o suma ciudata eu tot nu imi dau seama cat..caci cei 85% din salariul meu pe 12 luni fac mult mai mult decat mi-au dat ei acum..iar suma asta pot sa o impart eu cum vreau ca tot nu pic pe calculele mele..uffff.

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Mony08,Pooh,Daniela2880,Moniland,Uliiasi, multumesc mult ptr urari
Azi am avut probleme cu netul,abia spre seara s-a remediat si tare rau e fara internet.
Blanca la cat mai multe lunite ptr Eva,sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea

Mergi la inceput

Uitati si cateva poze cuEva in jumper.

Am fotografiat-o rapid, sper insa sa ii fac si unele mai bune la lumina zilei.

Mersi Mica

My precious baby girl...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Astazi am cazut din canapea si noi... si e cam inalta,am auzit di eu o pocnitura si urlete. Si l-am lasat cu perne langa el ,iar el a impins perna si cred ca a vrut sa sara pe ea sa vina dupa mine , oricum am transpirat instantaneu eram leoarca si el urla...ca ma apucase sa fac ordine la bucatarie ca ma sunase asistenta ca vine cu doctorul sa facem vaccinul. A plans mai putin la vaccin decat de la cazatura, are o mana tare usoara asistenta asta.

Restul zilei a fost marait si plangacios nu mi-a dormit bine deloc,un pic de febra ,m-a rupt de spate ca a vrut numai in brate...si unde pui ca ne-am trezit la 6 ca mai nou asa ne trezim...ce bine era la 9.30

pupam si noi zmeuricile intepate si rasturnate si pe cele cumintele.

ah... am o intrebare , oare daca e frig rau asa nu se poate oare sa vina popa acasa cu cristelnita? ca parca e prea frig...si biserica nu prea e incalzita si nepotelul meu e asa micut.....

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Meleea, ba eu cred ca poate venii popa cu cristelnita acasa. Mama a botezat odata un baietel exact asa..acasa cu tot ce trebuia.

My precious baby girl...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Fetele uitati aici ceva interesant despre alimentatia sugarilor:
http://www.antena2.tv/arhiva/traieste-sanatos/30-11-2009

Va n-am timp mai mult dar o sa revin

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Nu pot sa cred!Am scris un mesaj lungg cat o zi de post si l-am sters din greseala!Sunt obosita rupta dar am zis sa intru sa citesc ce ati facut azi!
Meleea- te inteleg perfect nici acum nu uit sunetul ala
Noce- si eu fac la fel cu biberoanele si apropo chiar ca mai bine dorm decat sa calcpana la 4 luni am tot calcat acum o masina calc una ba
Blanca- Evita e o frumoasa se vede ca ii place jumperul dar observ ca mai tare ii place sa pozeze.Fotomodel o faci
Elena- bine ca nu ai patit ceva..sa treaca.
Ma bag in pat!Am mai pus cateva poze de la revelion acum le-am primit http://family.webshots.com/photo/2906718080105513784groNyI.Va pooop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna dimineata!
Haideti la o cafea fierbinte, ca mi se face frig cand vad ca termometrul meu din geam arata -18 grade.
Eu ieri am scos copilul pana la mama care sta la 2 blocuri de mine,sa mai schimbe peisajul, sa nu se plictiseasca.Astazi cred ca-l plimbam cu masina.

Am vazut ca ieri a fost zi de vaccin,ma bucur ca nu au aparut reactii adverse.

Am primit pozele de la nenea fotograful,mie imi plac multhttp://family.webshots.com/album/576476503vEMOMD

Ma duc sa ma uit la Neata cu razvan si dani

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput