**Zmeurici de iulie-august 2009 (24)**
Raspunsuri - Pagina 16
blanca000 spune:
Noce 
Da, astazi facem jumatate de an
..nu imi vine sa cred cum trece timpul asta..am fata mare acum, se vede pe ea ca nu mai e bebe mic.
Aproape sta in fund, mai mult sprijinita de perne, "cere" lucruri, se joaca, papa mancarica..ce sa mai
.
Azi am zis ca incerc cu un burcanel de piure de piersici (daca prospete nu gasesc inca) ca sa mai diversificam de la mar..mie nu mi-a placut la gust..ea a mancat, nu tot insa..nu cred ca ii mai iau..avea un gust asa de fainos..mai am unul de caise si aia e..altele nu mai iau.
O asteptam pe dna dr. pentru control + vaccin..am emotii caci acum bebe e mare si realizeaza.
De cateva zile am observat ca Eva stie cand ii dau Vigantolul caci sta cuminte, deschide gurita si asteapta picaturile...eu de obicei ii dau dupa baie inainte de ultima masa..chiar daca e nervoasa dupa sters si imbracat cand vede sticluta pe care io arata tati (ca el ii da) se cuminteste si deschide gurita ca o vrabiuta...e clar..asta e un act voit si facut inadins...am fata mare domle' 
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Moniland spune:
Vai, vai tocmai pe Eva-Ilinca, am omis-o din lista de sarbatoriti ai zilei. 
Eva, La multe lunite!!! sa fii sanatoasa, mancacioasa, cuminte si sa nu o superi pe mami. 
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
Rallu spune:
Si eu m-am abtinut sa ma apuc de cura pana la 6 lui ale lui bebe.
Am zis ca la atata tin mortis si pe urma ce-o fi o fi.
Acum, ieri am facut 7 luni si inca papam numai de la mami laptic.
Reusesc sa acopar cererea zilnica care nu mai e atat de mare ca atunci cand manca exclusiv laptic. Poate si asta ma ajuta.
Vedem pana la ce varsta reusim sa tragem de tatici.
Blanca, sa-ti traisca domnisoara!
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
blanca000 spune:
Moni
..chiar ma gandeam cum ne-ai omis..nu i-am zis Evei insa.
Rallu
La multe lunite pentru ieri si lui Robert sa creasca si el mare si sanatos 
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Moniland spune:
Blanca, si eu vroiam sa iau pireut de piersici si nu am gasit. Am luat in schimb suc de mere si vad ca a avut succes. Le mai dau si maine sucul asa cum e in sticluta si apoi il combin cu suc din merele date pe razatoare. Cred ca cel din sticluta nu e asa acru si mai scrie ca are zaharuri in mod natural. Habar nu am cum sunt astea. Sucul pe care l-am luat e de la Nestle .
Mergem si noi la vaccin maine. Sper ca nu inghetam prea tare. ![]()
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
elenada spune:
Hello
La multe lunite sarbatoritelor de azi. sa fie sanatoase si mancacioase.
Rallu felicitari pentru kg date jos. Ma bate tare gandu sa incerc si eu dieta. eu as vrea sa dau vreo 7 kg jos.
Singura mea temere e ca mi-a iesit fierul lipsa si de aici un inceput de anemie si mie ca imi fac mai rau daca tin acum dieta desi e o dieta echilibrata si nu infometeaza.
Trebuie sa ma gandesc serios ca am nevoie de dieta si eu si sotul.
Inainte de primul fiv aveam o dieta tare echilibrata iar cele 3 mese pe zi erau sfinte. eu aveam 55 kg iar sotul 75kg. Dupa fiv eu m-am ingrasat ingrozitor desi am mancat foarte light. Am ajuns la 64kg cu care ma lupt si acum. Cand am ramas eu insarcinata sotul a inceput sa manance foarte dezordonat.
cele trei mese pe zi au devenit treptat doua luate la ore tarzii si uite asa a ajuns la 87 de kg.
e nevoie clar de dieta la amandoi.
Azi matei a reusit sa se rastoarne cu cosuletul auto. Noroc ca era pus cosuletul jos pe parchet. Am lasat cosuletul liber sa se balanseze. S-a balansat matei pana la dat pe spate iar el a alunecat in cap. Am auzit eu din bucatarie putin zgomot dar am zis ca poate de la balansat. Instinctul totusi ma facut sa ma duc sa vad ce e. el era cu capul sub patut. Am inlemnit. Instantaneu am inceput sa tremur. L-am luat repede in brate. El radea. Nu se speriase si cred ca nici nu s-a lovit ca ar fi plans. De acum incep emotiile.
Si ca sa fie treaba buna am cazut si eu de pe scaun. Om mare m-am tot dus
ii hraneam si tot ma foiam cu scaunul cand la unu cand la altu pana mi-a aluncat scaunul de sub fund si m-am dus ca bolovanul jos. Nu am putut sa ma tin de nimic pt ca itr-o mana aveam castronelul cu papica si in cealalta lingurita plina. nu pot sa va zic ce moaca aveau piticii. Se uitau amandoi cu niste ochi mari la mine. Aplecati amandoi ca sa ma vada jos. asa ma distrat privirea lor ca am inceput sa rad de una singura.
Ziua de azi a fost o aventura si nu s-a terminat.
Va pupam
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Corinna1982 spune:
Elena, hai ca m-ai facut sa rad pe ziua de azi . Te-am si vazut jos!!

Cat despre dieta, cred ca e mai importanta sanatatea. E adevarat ca mie imi e usor sa vorbesc care am revenit la greutatea de dinainte de sarcina in 2 saptamani, dar am prietene care acum trag dupa diete drastice.
uliiasi spune:
Buna, zmeurici dragi!
Am intrat sa urez La multe lunite Evei si Olgai, sa fiti sanatoase, zmeurici dragi, fericite, norocoase si sa se bucure parinteii vostri de voi!
Dienuta, la multi ani pentru ieri, sper ca ai avut o zi minunata! 
Elenada, super tareeeeee!!! Draga de tine, din prea mult zel uite unde se ajunge. Lasa, nu-i nimic, ti-ai distrat piticii pe ziua de azi (si pe noi
)
Va doresc spor la diete, cele care v-ati apucat sau urmeaza sa va apucati. O sa fie mai usor cand vine primavara. O sa fie zmeureii mai mari, creste ziua, poate si miscare mai multa, papa proaspata la piata...
Eu sunt la polul opus...slabesc si nu ma mai pot opri...am ajuns scheletron, deja am scazut cu 4 kg sub greutatea pe care o aveam cand am ramas insarcinata...sper sa ma stabilizez cand ma voi opri din alaptat si cand voi dormi mai mult de 3 ore legate...(inca odata...fetele care au zmeurici ce dorm toata noaptea, nici nu stiti cum va invidiez, mi-e asa de dor de o noapte dormita...)
Gata, ma duc sa calc niste camasi cat doarme David.
Hug! 

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
Mushil spune:
Salutare,
Multumim frumos de urari si la multi ani tuturor sarbatoritilor.
Am inceput si noi diversificarea clasica momentan, papam supita. Mananca mai bine decat ma asteptam.
Noi nu stam inca singurei in fundulet, nu are rabdare, da din maini si picioare si pica.
I-a aparut o roseata in obrajiori si se pare ca e dermatita atopica, el de o saptamana a descoperit dormitul pe burta si am observat ca se freaca de lenjerie, am schimbata detergentul si sa vedem dc asta este problema.
In cazul meu si al sotului e invers, eu slabesc mai usor, am revenit f repede la greutatea dinainte de sarcina: 47 kg. El, in schimb nu scade sub 72 kg si se oftica.
Darius Matei 3 luni si 2 zile
noce spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uliiasi ...sper sa ma stabilizez cand ma voi opri din alaptat si cand voi dormi mai mult de 3 ore legate...(inca odata...fetele care au zmeurici ce dorm toata noaptea, nici nu stiti cum va invidiez, mi-e asa de dor de o noapte dormita...) Gata, ma duc sa calc niste camasi cat doarme David. Hug! ![]() ![]() Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009) |
Pai, daca esti nedormita, mai bine dormi decat sa calci. Eu n-am mai calcat dinainte de a naste, din mai sau iunie cand ii calcam primele hainute lui bebe. Dar dupa ce le-a purtat prima oara nu le-am mai calcat, le spal la 60-70 de grade si atat. Doar tati isi calca dimineata cate o camasa. (si asta cand are timp, le mai ia si necalcate, ca i le usuc pe umeras si nu se sifoneaza tare)
Si Filip se trezeste de 2-3-4 ori noaptea sa pape. Dormim toti 3, il alaptez mai mult adormita decat treaza. Cand termina se intoarce pe burtica si ma abandoneaza asa cu biberoanele in vant, de mai dorm o ora asa pana ma prind sa-mi inchei nasturii.

Happy-mami de
Filip, 1 august 2009La 5 luni
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms