**Zmeurici de iulie-august 2009 (24)**
Raspunsuri - Pagina 15
Mony08 spune:
La multi ani Dienuta79
meleea multumesc pt raspuns
unguras o sa ma uit si eu dupa acel robot.
Da asa faceam fierbeam morcovul in apa si-apoi puneam in blender si apa si morcovul si rezultatul il dadeam cu lingurita....acum i-am bagat si pastarnacul ca-i face gustul mai dulceag.Intradevar multe din mancarurile pt copii noi nu le-am manca dar tre sa ii introducem fiecare alim separat sa nu-i faca rau vreunu.
Eu si sucul de mere i l-am dat cu lingurita ca sa-l invat sa mance cu lingurita.
pony la asta m-am gandit si eu o fi fost obosit de pe drum ca de obicei am bb f cuminte.
V-am pupat
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
Rallu spune:
Dienutza, momentan suntem destul de multumiti de regim...ca sa nu zic chiar foarte multumiti.
Sotul a inceput de la 94,3 kg si acum are 86,7 kg (sunt datele exacte. L-am intrebat ca sa nu mai zic mereu "virgula ceva") iar eu de la 70,4 kg, la 65,5 kg.
Rezultatul ar fi 7,6 kg, respectiv 4,9 kg in 3 saptamani.
E drept ca la mine se misca mai greu acul cantarului (un fel de a spune, ca-i digital saracu) dar sotul face mult mai mult efort fizic, asa ca e normal.
Cred ca si vremea l-a ajutat foarte mult pe sot pt. ca a dat la zapada de a inebunit, plus ca a carat cu sania seara un pui mic adormit si o mami balenuta (care tinea puiul in brate).
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
Rallu spune:
Multumim pentru urari si, la randul nostru, le uram tot binele din lume celorlalti sarbatoriti!
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
pooh spune:
Neata!!!!!la multi ani sarbatoritilor!!!!Dienutza,la multi ani,cu intarziere
Eu sunt zombi,Balazs de la 3 s-a trezit din ora-n ora,pana la 7,cand a dat desteptarea....nu stiu ce a avut,eu deja nu mai stiam pe ce planeta sunt......Azi am niste treburi de rezolvat,dar e friiiggggg,si pulovar gros-gros nu-mi intra sub geaca![]()
![]()
,asa ca ma gandesc serios sa raman acasa.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Wow,Rallu,ce frumos ai slabit....si tu,si sotul tau....(barbatii oricum slabesc mai repede...nu-i drept
)Zici ca nu-ti afecteaza dieta productia de laptic?Mie mi-e frica sa nu pierd cumva laptele.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
daniela2880 spune:
Dienutza La multi ani si de la noi cu intarziere. Sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti.
Rallu si noi ne confruntam cu problema semnalata de tine. Teo s-a nascut cu fontanela f. mica aproape inchisa, dar de atunci e in acelasi stadiu. Ce inseamna ca o lasi mai moale cu vigantolul? Eu ii dau lui Teo 2 picaturi pe zi. Intr-o vreme m a batea gandul sa il scot de tot dar m-a convins pediatrul ca are si asta rolul sau. Eu am fost f speriata de chestia asta ca poate da unele complicatii urate gen craniostenoza. Acum sunt mai calma dar tot ma ingrijoreaza.
Pupam intreaga tufa.
mami de teo
Corinna1982 spune:
Neata!
Ne-am luat scaun de masa ca sa stam la geam.
In cele din urma l-am folosit si pentru masa...ma rog...mai degraba pentru o masca bio de intretinere a tenului si ca sa verificam daca Ariel scoate cel mai bine petele de morcov. ![]()
Dovada:
http://picasaweb.google.com/CorinnaRadulescu/Maria#5430576882034732786
tanimi spune:
Salutare tufa!
Noi bine, stam in casa, ca afara .... bbbbrrr!
Sa va spun ce am facut: i-am dat puiului 2 chestii noi in aceeasi zi respectiv pruna si branza si i-a fost rau 

. Si m-am gandit inainte ... dar am zis , no, doar nu a fi nimik

. Nu va spun ce procese de contiinta mi-am facut dupa ...
Ieri am incercat sa ii dau morcovel fiert si patrunjel: reactia "uea, uea" si dadea cu limbuta afara bucatelele putine care au patruns in gurita. In schimb ... pare pe zi ce trece mai indragostita de
. Asa se bucura cand scot "farfuria" asta si o vede, efectiv rade in hohote si o apuca cu amandoua manutele
iar eu binenteles ca ma topesc. Deci ... ce ne facem?
Pupam zmeuricile ! Sa aveti o zi perfecta!
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
Moniland spune:
Pup sarbatoritii zilei:
Stefania Alexia 
Olga Ioana
Si pe Dienuta,LA MULTI ANI!!!
Rallu, FELICITARI!!!!
super kg date jos. Si eu asa stiu ca barbatii dau mai repede jos kg. Si e f. bine pt tine ca tineti amandoi dieta ca asa nu faci mancaruri la care sa
.
Eu in 6 luni am dat jos kg acumulate in sarcina. ![]()
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
noce spune:
La multe lunite, Olguta si Evita!
Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase!
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
La 5 luni
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms