**Zmeurici de iulie-august 2009 (24)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata!!!!

Blanca, ce am gasit eu legat de transferul aeroport-oras costa cat biletul de avion dus-intors.

Fetelor, voi v-ati tuns copilasii? Uite www.flickr.com/photos/monicahhh/4296567493/in/set-72157621980600772/" target="_blank">Irina ce par are si ma bate gandul sa-l tai.
Ieri au fost si ale mele maraite rau de tot. Irina nici nu mai vroia supica. Ma gandesc ca azi sa le introduc carnita, de fapt numai sa o fierb si sa nu le-o dau, dar sa schimb gustul de legume. Fructe nu mai gasesc, asa ca o sa iau suc la borcan/sticluta pana apar in magazine fructele.
Laurei ii place heavy metal. www.flickr.com/photos/monicahhh/4296567051/in/set-72157621980600772/" target="_blank">Se vede, nu?

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna ziua tufa,
Meleea ruda noastra sta exact la favorit in Calarasi.Este matusa sotului meu cu care ne intelegem foarte bine
Motana sa nu aveti reactii la vaccin
anemona succes la sedinta foto
Moniland, simpatica foc irina, iar laura seamana la tusoare cu raducu meu
sara_amira, anielas aveti niste printese scumpici foc
Ce ninge afara! pacat ca e ger!!!!Brrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Uliasi ce baiat mare ai!
Giova distractie placuta in calatorie!
elenada piticii tai au crescut, nu gluma.Noi inca nu stam singurei in fundulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Blanca, ce am gasit eu legat de transferul aeroport-oras costa cat biletul de avion dus-intors.

Pai cat e biletul de avion? Ca eu am gasit transfer cu 14 euro/drum - 28 euro dus-intors de pers.

Deja ai facut reza pentru avion? Cand vrei sa mergi?

Iti dau pe PM linkul.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza la zmeurici!

Bebe meu nu a avut aseara niciun fel de reactie de la vaccin, ma asteptam sa fie agitat rau de tot, dar nik...noaptea a fost normala. In schimb acum dimineata i-am luat tempteratura si avea 38,4 asa ca i-am pus un supozitor de paracetamol. Sper sa-i scada si sa nu mai urce iar. E prima data cand are febra. Nu e febra mare, chiar era foarte vesel, noroc ca l-am simtit eu mai cald cand il tot dragaleam de mi-am dat seama...

pony, nici David nu sta bine in fundulet, desi are o poza in care pare ca ar sta...l-am prins in cele cateva secunde inainte sa se rastoarne . In schimb se impinge foarte bine in picioare, cred ca foarte curand o sa mearga de-a busilea la ce exercitii face in fiecare zi.
Noi de saptamana viitoare incepem si cu masa de dupa-amiaza, adica de ora 16, care va consta in branza de vaci (reteta pediatrei este: 250ml lapte cu 3,5% grasime care se lasa sa fiarba, dupa care se adauga 2-3 lingurite de iaurt Campina sau Napolact sau Prolacta ). In branza de vaci pot sa adaug orez fiert pasat, fructe, mar copt, cica as putea sa-i dau si mamaliga(fara sare, of course).

sara-amira, frumusica foc bebelasa ta, ce frumos rade! I-a placut in leagan? Are si prietena mea un leagan de genul ala instalat in casa, dar pana acum n-am avut curaj sa-l pun pe David in el, dar cred ca data viitoare o sa incerc, sa vad daca o sa-i placa.

Moniland, chiar ca Laura pare metalista, hihi. Cred ca o sa aiba fetele personalitati complet diferite, tare interesant o sa fie. Cred ca si David o sa fie rocker, pentru ca in ziua in care s-a nascut si in zilele cat am stat in spital era rock-fest si erau geamurile deschise si se auzea toata ziua cum urla (pardon, canta) formatiile respective. Distractie placuta in vacanta!

anielas, ce bine sta Ruxi in fundulet! Tare dulce e!

Azi am pus iar la fiert o bucatica de piept de pui, cand e gata o dau la blender si o pun in supa care a ramas de ieri si poate de data asta o sa-mi aduc aminte sa pun si uleiul de masline. Sper sa-i placa.
Azi o sa ma relaxez putin cu o ata la goblen, si-asa e frig afara si nu-mi vine sa ies, dar maine cred ca trag o fuga prin magazine, am auzit ca sunt reduceri mari si ma duc sa ma alint putin.
Hug la zmeurici! O zi frumoasa cu zmeurici si zmeurei sanatosi!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Salutare,

Ce tufa frumoasa avem!!! O madrete de zmeurei si zmeurele, bune de pupacit . Intr-adevar bebelusii nostrii cresc pe zi ce trece, si eu ma minunez cand vad fitze peste fitze de la mancare la jucarii, cresc si capata personalitate.

Am chiulit zilele astea pentru ca de joi Beatrice plange si se vaita in continuu, si ziua si noaptea, are febra 38.5 si ii dau alternativ panadol si nurofen. Nu stiu ce are, am fost ieri cu ea la dr, nu are nici un alt simptom de raceala ....astept sa vad daca debuteaza raceala sau e de la dinti.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Buna dimineata, tufa!

Avem si noi 7,5 kg fix azi, n-am implinit inca 6 lunite si nici diversificarea n-am inceput-o.

Sara-amira, eu scriam ca a cazut copilul de 5 ori din pat, ultima cu inroseala-vanataie. I-am pus un prosopel cu apa rece si atat. I-a trecut semnul in 3 zile. De atunci nu-l mai las in pat singur. In majoritatea timpului sta pe covor+patura, inconjurat de perne, dar tot cade cand da sa se ridice in picioare. Dar ce sa-i fac, cumva trebuie sa invete sa se ridice. Ma bucur ca nu mai cade cand sta in fundulet, a invatat sa puna mana in lateral.
Mai e faza ca uneori n-are chef sa stea acolo si cum il pun jos vine de-a busilea dupa mine, sare pernele si iar risca sa cada! Dar am invatat sa spunem "hopa" si sa ne ridicam fara sa plangem la cazaturile usoare.

Noi ne continuam plimbarile zilnice, dar le-am redus un pic. Ieri am stat doar o ora jumate. Erau tot 0 grade, ca alaltaieri, dar se simtea ceva mai rece. Am inteles ca de fapt indicele de confort termic e de vina. Azi vad ca sunt -5 grade, nu -16 cum se anuntau, la 6 dimineata erau -7, deci in limite rezonabile. Oricum azi il scoate tati, m-am scos Maine iesim toti 3, ca e duminica si mergem la biserica. Iar dup-aia filme si prajituri cremoase!

Sara-amira, ce dor mi-ai facut de parcul Tabacariei. Abia astept sa-l duc si eu pe Filip pe acolo. Foarte dragalasa papusica ta!

Moni, ce fetite mari si smecherase ai! Distractie placuta la sky! Te lamuresti tu si cu transportul in Paris pana la urma.

Uliiasi, ce frumos sta David in fotoliu! Filip ar sari in secunda urmatoare!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
La 5 luni
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

A, apropo de cazaturi! Mi-a spus doctorita sa am tot timpul in geanta Arnica CH9 - granule homeopate, si gel de arnica. A spus ca atunci cand are bebe un traumatism, orice presupune o vanataie, sa-i dizov in apa 5-10 granule de arnica si sa-i dau cate putin sa bea, in mai multe etape, dar neaparat in ziua aia, cat mai repede de la incident. Iar gelul de arnica e ca sa fie dat direct pe vanataie. Asta mi-a zis dupa ca i-am spus ca a cazut David din pat...

Mergi la inceput

Noce, da, cam riscant statea el acolo, am stat cu ochii pe el ca pe butelie, dar nu e el asa de mobil ca Filip, ca e grasan. Filip acusica face flic flacuri si o sa alergi dupa el prin casa.

Mergi la inceput