**Zmeurici de iulie-august 2009 (24)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Seara buna la zmeurici!
Am inchis lumina in camera pentru ca l-am adormit pe David si abia vad tastatura...
Am facut azi vaccinul, a plans putin, dar i-a trecut repede. Pana acum nu vad niciun semn rau, nici macar n-a fost marait ca la celelalte vaccinuri, nici febra nu mi-a facut, sa vedem la noapte si maine.
La masuratori stam bine, are 9,500kg di 70 cm si pediatra a fost foarte multumita de el.
Am intrebat-o multe despre diversificare, i-am spus ca ii dau cam 200 gr de supa groasa si a spus ca nu e prea mult, e foarte bine, a spus ca bebeii acum cresc tot din lapte, nu cu supa si marul si para cu care ii diversificam. De saptamana viitoare pot incepe cu branzica de vaci si iaurtul la masa de dupa amiaza, sa vad la ce somn de-al lui pot s-o fac si pe asta.
Fetelor, ger mare se anunta, tre sa stam la caldurica si sa asteptam primavara. Toata Romania era galbena in seara asta...
Gata, somn acum.
Noapte buna, zmeurici dragi!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Am facut si noi azi vaccin de 6 luni, am scapat de cel pt. influenza, m-a intrebat daca vreau sau nu, am zis pas la cel din urma. Cica mai e o campanie anti polio in februarie dar nu cred ca o sa ma bag nici acolo. Pana la 1 an nu mai avem nimic, ce bine!

dienuta ce fumos doarme Albert al tau, nu am mai vazut asa ceva pana acum, e delicios!

blanca am citit ca pana la 3 ani se pot schimba ochii si cica la introducerea solidelor ar mai putea. Si Daris inca ii are albastrui, mai vedem mai incolo.

pony e scump tare Raducu tau, cand zice cineva ca i se schimba ochii ia sa le mai inchizi gura, zi ca nu si gata, hihi! Eu cred ca raman asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

salutare la toata tufa!De cand nu am mai scris...dar va citesc asa din umbra vorba cuiva de pe forum!Ieri am facut si noi 6 lunite(Unguras multumim de urare).Am vrut sa o duc la vaccin, dar ca un facut s-a intepenit o roata la masina si ne-am intors. Azi cand sa mergem la dr i-am luat temperatura si avea 37.5 si am zis ca mai bine lasa...sa nu aibe deloc deloc. Asa am auzit eu ca trebe la vaccin.Offf parca atat amanam dar tot tre sa il facem...asa ma doare sufeltul cand vad ca plange...
Acum 4 zile a cazut din pat.Niciodata nu a plans atat de tare.Era in fata mea eu o tineam de mana, s-a smucit si a cazut direct pe parchet,nici macar covor nu am in dormitor, am niste covorase din bambus care sunt la fel ca parchetul.A urlat 10 min contin. Eu tremuram ca varga.S-a inrosit un pic la cap si i-am pus o lingura rece.Dupa somnul de dupa amiaza nu mai avea nimic dar toata noaptea a fost agitata.Oare tre sa ii fac un control ceva.Nu stiu care zicea ca a cazut de5 ori?Ai dat cu ceva in zona respectiva?Vreo crema ceva?
Blanca- si Sara face la fel cum dispar din raza ei vizualadar cu lacrimi nu maraiala.Si nu rezist deloc.As face orice sa nu planga.Toti zic ca am invatat-o prost... dar nu-mi pare rauSi eu am mancat azi cartfoi prajiti.., o sa mai slabesc eu la pastele cailor!!!
Giova- drum bun si stai fara griji ca sunt atatia bunici pe acolo...
Montana- Daris e mortala cum mananca ea singurica...
Cornelia, Icmanu- sper sa iesim la vara in parc
Pony- inseamna ca strabunicu era barbat bine bine ca Raducu e frumos foc!
Moniland, Rallu- felicitari pentru kilogramele pierdute!Chiar aveti ambitie! Eu DELOC!!!!!
Uliiasi- ai baiat mare ce mai...noi nu cred ca avem nici 8 kg, desi nu mi se pare slaba!Luni poate ajung la dr sa o cantaresc.Sara mananca in jur de 120-130 ml de supa mai grosuta gen piure.Eu o masor intr-un biberon.oare e ok?
Fetelor e un ger afara...brrrr.Azi am scos un pic afara.Am fost la socrii care stau aproape dar maine nu cred ca mai iese..ca se anunta nasol de tot!
Va doresc o noapte linistita si calduroasa!

Mergi la inceput

Avem si noi poze de anu asta si de la Craciun!Incep de aicihttp://family.webshots.com/photo/2272289670105513784bHEEmM

Mergi la inceput

Nu merge.. mai incerc o data poate e cu norochttp://family.webshots.com/photo/2898603490105513784GqzFXr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Pony , tare frumos Raducu ,nici eu nu cred ca se mai schimba ochisorii. Parca tu ziceai ca ati fost de sarbatori la Calarasi?!aveti rude aici? ca si noi suntem din Calarasi...

ne pregatim si noi de vaccin, ca l-am amanat din cauza rosului in gat....din seara asta am inceput sa fac trecerea pe topfer lactana 2 ...si dupa baita cand sa prepar laptele....in loc sa pun 210 de apa am pus 110 si7 masuri de lapte si ma tot uitam ca nauca la sticla si imi ziceam ca e cam putina apa, dar...in fine ,eram dusa i-am dat la copil asa si tot cu ochii pe sticla ca mi se parea ceva in neregula,cand mi-am dat seama nu mai nimeream sa sar din pat ,soacramea spalase pe jos, sa cad cu sticla cu tot ,am facut niste scheme de redresare ca la circ (ca am uitat sa va zic,ne-am mutat inapoi la soacramea ,dupa 2 luni, ca Edi nu mai putea sa urce cu landoul pana la 4, masina mea era stricata si nu aveam cum sa tin carutul in ea asa ca trebuia sa sun sa mi-l aduca , greu )

Sper sa se mai incalzeascaa pana pe 30 ca avem botez cu nepotelul si cand ma gandesc mi se face parul maciuca, ca el e asa micut....

voi cum stati cu spatiul din casa ca la noi deja nu prea mai are loc nimic avem o gramada de jucarii...si e doar inceputul....la Danielle parca am vazut un ocean de jucarii si ma gandeam atunci ca e exagerat si uite ca eu una nu ma pot abtine sa nu-i cumpar in prostie

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Sara , merge...ce ochioasa mica ai , cu ochisorii aia migdalati o sa faca ravagiiprintre zmeureii nostri

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Sara, ici si colo inca mai seamana fetele noastre. Sunt poze unde pot sa zic ca-s gemene. De cand astept sa vad pozele... E o frumusete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetele!

Noi astazi suntem singurele..Stefu a plecat la ski..ioi..asa dor imi e de mers la ski, dar la anu clar nu mai sarim peste asta.
Avem si noi poze DE IERI

sara amira-e tareee scumpica Sara..imi place tare mult in pozele in care rade in hohote.

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Neata fetelor!
Si-a facut Alex al meu obiceiul de a se trezi in fiecare zi la 8,asa ca dau dimeata.
Azi avem sedinta foto la un studio,sper sa iasa poze frumoase.

Sara ce brunetica frumoasa ai tu acolo. Singuri la varsta asta,nu cred ca mai sta nici un bebelus,am citit ca au impresia ca sunt abandonati si trebuie sa aiba tot timpul pe cineva in raza vizuala.

Anielas, nu merg pozele nu se deschide nimic.

Va povestesc diseara cum a mers sedinta foto.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput