**Zmeurici de iulie-august 2009 (24)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Citat:
citat din mesajul lui uliiasi

A, apropo de cazaturi! Mi-a spus doctorita sa am tot timpul in geanta Arnica CH9 - granule homeopate, si gel de arnica. A spus ca atunci cand are bebe un traumatism, orice presupune o vanataie, sa-i dizov in apa 5-10 granule de arnica si sa-i dau cate putin sa bea, in mai multe etape, dar neaparat in ziua aia, cat mai repede de la incident. Iar gelul de arnica e ca sa fie dat direct pe vanataie. Asta mi-a zis dupa ca i-am spus ca a cazut David din pat...

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Cum actioneaza Arnica si gelul de arnica? Ti-a dat detalii?

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
La 5 luni
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms
www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

neata fetele
eu sunt treaza de la 6 ca asa sa obisnuit gogosel sa se trezeasa,noroc ca mai adoarme pe la 7.30 ca daca nu sunt ametita toata ziua-(el inca se mai trezeste de 2_3 ori pe noapte sa pape tzatza)
ANEMONA succes la sedintele foto
SARA_AMIRA frumoasa foc printesa ta
ANIELASI si zmeurica ta e superba
MONILAND IRINA si LAURA sunt doua scumpicice dea par are IRINA si paraca e si ondulat nu?
PONY DENIS al meu sta chiar bine in fundulet de vreo 4 zile,eu il rezem de o perna dar el se ridica asa de frumos si sta asa o gramada,mai cade el pe o pare cam dupa 15 minute dar asat e.in picioare noi stam la marginea patului singuri,dar in loc sa pasim noi sarim(asa crede el ca se merge)
eu azi ii dau pireut de dovlecel cu pipt de pui ca tare ii mai place,pt noi am facut o ciorbita radauteana si niste pastai cu carne si smantana
va las ca sa trezit gogosel

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Salutare tufa

Am admirat poze cu zmeurei cu ochi frumosi ca cerul senin cu zmeurici metaliste si cu altele pletoase si cu zmeurici care au intrecut ursu.
Care mai de care mai frumoase.

cresc repede copii nostri
ma minunez ca de la o zi la alta mai invata sa faca ceva nou.

de cateva zile ma distreaza Ana care a descoperit cum sa ma vada din patut.
daca stau la ei in camera pe canapea si ei stau in patut nu ma pot vedea din cauza aparatorilor de patut.
de trei zile ana a invatat sa isi ridice aparatoarea. baga capul si se uita la mine si rade. ma distreaza teribil.
matei sta in patut pe burtica si se impinge in manute si ma vede peste patut.
matei e o mica taraitoare. are o viteza. in curand cred ca pleaca in patru labe.

acum dorm. am reusit si eu sa le pun sa fiarba supica. mai trebuie sa o dau prin blender.
suntem tot singurei. sotul a fost chemat la servici.
asta e ce sa facem.
bine ca si-au facut piticii program de somnic
dorm de pe la 11 si cepa pana pe la 13 apoi mai dorm dupa masa de pranz
adorm pe la 15 cam asa
si uneori cu noroc dorm si pana la 18. mai rar cei drept dar e bine.

daca si-ar forma asa programul ce bine ar fi
noi nu am mai iesit afara de miercuri
la amiaza cand e mai bine afara eu sunt singura si nu mai pot sa ies singura cu ei asa ca stam in casa
aerisesc bine camera lor

m-am saturat de stat in casa.

fetelor mie imi tot ramane apa in care fierb legumele. desi nu pun asa multa tot imi ramane. daca o pun pe toata peste legume iese prea lichid pireul iar matei sufla in lingurita si arunca peste tot.
azi mi-a traznit o idee. are ceva daca in zeama ramasa azi fierb maine legumele pt supica de maine. mai completez cu putina apa. parca nu imi vine sa o tot arunc.
ce ziceti?
merge asa?

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Pediatra dar a spus ca decongestioneaza inflamatiile de la traumatisme.
Tin minte ca si fetele discutau despre gelul de arnica atunci cand unele zmeurici au avut locul de la vaccin inflamat. Stiu ca giova l-a dat pe Edi cu gel de arnica cand s-a inflamat piciorul de la vaccin si a functionat.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Salut!Am culcat fata si am intrat sa vad ce faceti.Multumim pentru aprecieri!
Unguras- da seamana Sara cu Maria- Catalina, nu in toate pozele dar oricum daca le vede cineva zice ca sunt surori
Noce- te astept in Constanta sa mergem in parcul Tabacariei,asa mai ma mobilizez si eu sa ies mai des ca am o lene...Tu esti cea mai plimbareata mamica din cate am observat! Bravo!
Uliiasi- mersi pentru sfat!cum se mai incalzeste ies sa iau gel de arnica!Acum nu am curaj sa ies!Brrrr.Si eu vreau sa pun un leagan in casa dar parca nici nu imi vine sa dau gaura in tocul usii.Sunt noi usile si ma doare sufletul.
Monica2008- si eu tot pastai cu carne avem!
Elenada- ce bine ca au program piticii.Eu nu am reusit in 6 luni sa ii fac unui copil program si tu cu doi ai reusit!
Moniland- sunt superbe fetele...
Siacob- sanatate micutei
Ma duc sa spal niste vase cat doarme fata ca iar nu ma lasa in pace cand se trezeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Samira daca aveam si eu tot un bebe fii sigura ca nu as fi avut program. Cu doi e mai greu iar daca vrei sa nu o iei razna atunci programul se impune. Cred ca Moniland poate sa confirme ceea ce zic.
Ma bucur enorm ca incep sa doarma impreuna. ma termina programul de somn diferit. vesnic eram cu un pitic in brate.
Inainte faceam prostia sa il iau repede din camera pe cel care se trezea primul sa nu il trezeasac pe celalalt. acum nu ii mai iau
se trezeste unu sa se trezeasca si celalalt.
vad ca e mai bine asa.

nu stiti cat de atenta se uita ana la monitor. in curand se baga si ea la o barfa. matei cred ca vrea un joc ca se tot chinuie sa imi smulga laptopul.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Pony sau cumva la Farfuria ca de favorit la noi nu am auzit

uite o poza ssa vedeti ca seamana mai mult cu mami http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/Poze#5429901249885408866

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Salutare si de la noi.

Am facut alaltaieri vaccinul (cel de 4 luni ca noi suntem in urma) si vad ca Darius s-a comportat bine. Nu a facut febra, nu a fost marait. I-am pus supozitor cu paracetamol dimineata si seara. In schimb a reusit pediatra sa ma panicheze cu decalotarea ei. Eu nu prea sunt de acord cu asta, desi l-am mai tras asa putin dupa baita. Voiam sa va intreb pe cele care aveti baietei cat de mult se decaloteaza putulica la bebeii vostri ? La Darius cam cat este diametrul capatului unui betisor de ureche pentru adulti.(n-am gasit alta comparatie)

Feteleor ce fain cu Parisul vostru ! Ce-as mai merge si eu....

In alta ordine de idei, ne-am luat un steamer si ma chinui sa adun retete. Deja am realizat o mini-carticica cu retete. Daca mai aveti idei, le astept cu drag !

mamica de baietzel Darius

pozele lui Labuta

Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Doina , eu la baita cand il spal la putulica incerc sa decalotez dar doar atat cat permite pielicica lui nu fortez...la inceput si la noi tot atat se decalota acum aproape de tot(si cand decalotez iau apa cu sapun, cu mana si torn peste putica asa decalotata). sper sa te ajute experienta mea si sper sa fac bine cea ce fac. ca asa mi-a zis doctora, sa nu fortez ca se fac niste inele fibroase si mAI bine sa-l iau asa usurel ca se rezolva si asa a fost.

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

meleea, scuze nu favorit ci orizont.Vizavi de cinematograf

Mergi la inceput