Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
Arthurana spune:
Bine v-am gasit si Dumnezeu sa ne apere si sa ne pazeasca pe toate.
Dito:
Am citit mesajul tau. In ce stat locuesti?
Ai asigurare de sanatate.
Eu am asigurare cu maternity Blue Cross Blue Shields si cu toate astea ma astept sa platesc din buzunar dupa ce plateste asigurarea cateva mii bune de dolari.
Tocmai azi am fost la farmacie si am aflat ca asigurarea mea nu-mi va plati decat pt. o luna medicamentele de care am nevoie(am o boala de coagulare si am nevoie zilnic de injectii cu Clexane). Ghici cat costa pe luna? 2000 de dolari...sunt disperata.
Am avut o zi de cosmar...dimineata la ginecolog, f. vesela si plina de speranta...ajung la farmacie, sun la asigurare...zbang...parca m-a lovit in stomac...Acum sunt in proces sa fac rost din alta parte, poate de la fabrica direct...SI TOATEA ASTEA CU ASIGURARE MEDICALA CEA MAI BUNA.
Nu inteleg de ce te-ar costa 700? Probabil primul consult si echo. Dar echo costa mult mai mult..
Imi pare sincer rau ca treci si tu prin asta. Sper sa poti lua o asigurare si sa te descurci. Fara este exorbitant.
Arthurana spune:
Scuze Dito,
Sunt asa de ametita, ca nu am realizat ca ai scris ca nu ai aisugurare. Unii medici pot face un plan de plata cu tine, practic sa platesti in rate, nu totul odata.
goldi spune:
Ditu, stai linistita - cel putin cu durerile care au incetat brusc. Si eu am experimentat asa ceva, m-am dus si am facut un beta (avantajul Romaniei, unul din putinele!) si era in ordine, cel putin nu scazuse, apoi la eco inimioara batea voioasa ca de obicei. Probabil ca uterul s-a "asezat", o sa mai doara din cand in cand dar mai usor. Pe mine m-au durut sanii incepand cu 4-5 zile dupa ovulatie pana prin saptamana 6, iar de atunci doar sporadic, cam la cateva zile o data.
Sigur, si la mine paranoia e in floare ... ma banui de masochism, sunt fericita cand ma doare ceva sau simt o greata cat de mica ![]()
Arthurana,bun venit! probabil faci o heparina pt coagulare. Ar fi mult mai ieftin daca ai cumpara-o din Romania. Ce folosesti?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Marcella777 spune:
Pity, multumesc pentru recomandare dar din pacate nu pot sa iau no-spa aici, ca nu cred ca exista. Eu traiesc acum in Canada, de asta mi-ar fi foarte greu sa merg la dr. recomandat. Probabil in 2-3 saptamani o sa ajung la un medic.
Oricum, fruntea sus mamici, purtatoare de burtici...
Katerinaa spune:
Salutare burtici,
Ma bucur sa va citesc. Si vreau sa va spun ca pana joi cand ma duc la eco sunt un pic stresata. Aseara am avut asa o pofta se supa incat dupa ceam mancat-o s-a intors inapoi.
groaznic; Apoi azi noapte pe la 1 noaptea am visat ceva groaznic - vazusem aseara niste copii cersetori printre masini la -15 grade - mi-a fost tare mila de ei - si am visat ca unul vroia sa-mi faca o injectie si m-am luptat cu el, si-mi bagase acul in mana - Doamne m-am trezit cu inima batandu-mi de parca eram la cros...Iar acu de dimineata nu ma mai dureau sanii...of of cred ca sunt paranoia... Am citit tot ce se poate despre sarcina oprita in evolutie...Dumnezeule mare, sper sa fie doar paranoia...
Voi cum stati cu visele? eu visez non stop;
Va pup si mai vb
8+(10+)
nike974 spune:
suspecta de disgravidie.nu mai mananc decat intre 6 si 9 seara.altfel vomit tot.alergiile au luat-o razna.
Katerinaa spune:
Draga nike974 eu saptamana trecuta am dat fuga la doctora sa-i zic ca am fost ca un butoi cu pulbere cu 2 capete- pe o parte ieseau gaze si pe alta vomitam; A zis ca e normal...am disgravidie - sarcina toxica;
Poti citi despre ea: http://www.reclama mascata//avertizare/sarcina/alimentatia-in-sarcina/sarcina-toxica-sau-disgravidia.html
Mie mi-a fost rau dupa o zi tare nashpa la servici si noaptea a fost groaznica, de atunci sunt in concediu medical si ma odihnesc in continuu (adica ma ocup de treburi casnice). Uneori cand sunt relaxata ma apuca teama ca dispar simptomele...
asta e, mergem inaine si de-abia astept sa intru in trimestru 2...cu bine
8+(10+)
ditu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arthurana Bine v-am gasit si Dumnezeu sa ne apere si sa ne pazeasca pe toate. Dito: Am citit mesajul tau. In ce stat locuesti? Ai asigurare de sanatate. Eu am asigurare cu maternity Blue Cross Blue Shields si cu toate astea ma astept sa platesc din buzunar dupa ce plateste asigurarea cateva mii bune de dolari. Tocmai azi am fost la farmacie si am aflat ca asigurarea mea nu-mi va plati decat pt. o luna medicamentele de care am nevoie(am o boala de coagulare si am nevoie zilnic de injectii cu Clexane). Ghici cat costa pe luna? 2000 de dolari...sunt disperata. Am avut o zi de cosmar...dimineata la ginecolog, f. vesela si plina de speranta...ajung la farmacie, sun la asigurare...zbang...parca m-a lovit in stomac...Acum sunt in proces sa fac rost din alta parte, poate de la fabrica direct...SI TOATEA ASTEA CU ASIGURARE MEDICALA CEA MAI BUNA. Nu inteleg de ce te-ar costa 700? Probabil primul consult si echo. Dar echo costa mult mai mult.. Imi pare sincer rau ca treci si tu prin asta. Sper sa poti lua o asigurare si sa te descurci. Fara este exorbitant. |
Buna dmineata,
Aseara m-am simtit rau,greturi la greu,deabia am asteptat sa o culc pe pitica sa pot dormi,am reusit sa dorm ca un prunc.
Noi suntem in Florida,am inteles ca este cel mai prost stat unde poti ramane gravida din cauza asigurarilor.Este vorba de primul control,dar am avut un soc asa de mare din cauza pretului ca toata ziua nu m-am mai simtit bine.
Mi-am amintit citind mai jos ce ar trebui sa va trimita parintii pt cele care nu sunt in tara,cel putin pt cele sin Sua si Canada,am o prietena si discut cu ea si tot discutam ce nu gasim aici si ce aveam acasa: NO-SPA pt dureri,nu se i-a fara prescriptia dr ,stiu deci nu aruncati in mine!!!!!!!!!! dar aici nu iti dau nimic pt dureri si mentinerea sarcinii in primele luni,asa ca eu am trecut la atac si sapt asta imi astept pastilutzele, BATISTA BEBELUSULUI-pt bebe ff bun cand va fi bolnavior,nu se gaseste aici,daca gaseste cineva in Sua sa ma anunte ca vrea o prietena!! SUPOZITOARE DE PARACETAMOL SI SUPOZITOARE DE ALGOCALMIN -pt sugari,nu se gasesc aici si sunt ff bune si fara reactii adverse asa cum fac copii la cele de aici,o sa ma gandesc si o sa revin pt cele care sunt interesate de subiect.
Va pup si va doresc o zi buna

Buburuza_10 spune:
Buna ziua Doamnelor,
Ce faceti azi? Sper ca sunteti bine si f zambitoare.
Arthurana, bine ai venit! O sarcina fermecatoare iti doresc! ![]()
Ditu, ma bucur sa te vad optimista azi! Pentru orice problema exista o solutie si ea trebuie gasita!!!
Marcela, pentru constipatie iti recomand caise si/sau prune uscate si, cum a mai spus cineva pe forum, activia de 2-3 ori pe zi. Din proprie experienta, caisele combinate cu activia cu fructe functioneaza satisfacator! Nectarul de prune nu are cu ce sa dauneze, mai putin in cazul in care contine cine stie ce chimicale sau alte substante nerecomandabile burticilor!
Tocmai m-am intors de la dr. cu recomandarea de a NU ma vopsi in primul trimestru! Ha! Stiam ca asa va fi! L-am vazut si pe bebe cel iubit care astazi masura 1.79 cm. Toate bune si frumoase pana cand i-am spus doctoritei ca vreau sa ma testeze de Toxoplasmoza si Listeria. A facut niste ochi mari-mari si m-a intrebat de unde mi-au venit astfel de idei, pentru ca in tara asta (Oman) si nu numai aici aceste teste sunt cel putin neuzuale! Slava Domnului ca stia despre ce vorbesc. In fine, le voi face, insa reactia ei m-a pus pe ganduri: fie in Romania se exagereaza si se fac teste peste teste desi unele dintre ele poate nu sunt chiar necesare, fie oamenii astia de aici sunt niste ignoranti si zau ca nu vreau sa ma gandesc mai departe...
Sanatate voua si bebeilor!
aniast72 spune:
Arthurana, bine ai venit la Odisee. Esti pe listuta.
Ma bucur tare mult sa te reintalnesc dupa atatia ani, noi suntem cunostinte vechi. ![]()
Andreea,
in 8+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)