Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 7

nike974 spune:
 fetele,
de vopsit, eu m-am vopsit si am un miliard de alergii.
sora mea cea mare a fost internata de urgenta la Matei Bals.ultimul contact a fost ieri cu ea.

Andreea82 spune:
 Multumim pentru adaugarea la listuta 
Ce bine e sa ma vad in dreptul emoticonului de 
 Hihi! 
Sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem sa capatul odiseeii cu bine!

goldi spune:
 Ne adunam noi greu ... dar si ce gasca o sa facem 
.
La mine UM e considerat 30.11.2009 , asta ca sa dea la socoteala cu punctia ca data a ovulatiei. Prietenii stiu de ce 
.
Uf, dr m-a chemat de-abia peste 3 saptamani si pana atunci mi se pare lung-lung timpul. Parca vad ca ma gresesc si mai bag vreun eco .
Morfologia de trimestru 1 este fixata pe 1 martie, ca un martisor pe care m-am straduit ani in sir sa il capat .
Sper ca totul sa fie ok.
Nike, cred ca numai o emotie in plus nu iti trebuia !
Sanatate surorii si tie, multa ... imunitate ![]()
Aniast, de cat era bradicardia ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

aniast72 spune:
 Buburuza_10, eu in sarcina cu Vladi m-am vopsit cu vopsea fara amoniac si a fost ok. In a doua sarcina efectiv am uitat de "interdictii" de vopsit si m-am vopsit cu vopsea normala...
goldi, cand am facut FIV-ul cu Vladi eu am calculat ca UM data inceperii stimularii, cu protocol lung din Z21... chiar daca UM a fost practic cu o saptamana mai devreme.
Habar n-am de cat era bradicardia, am inteles ca e normala pe la inceputul sarcinii. Important e ca acum e bine.
Andreea, 
 in 8+  si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

goldi spune:
 Mie mi-a calculat dr data UM ca fiind 14 zile mai inainte de data punctiei/ovulatiei, desi in realitate CM a fost cu o saptamana peste.
Varsta gestationala fiind aceeasi din calculele mele cu cele ale dr, restul nu prea conteaza.
Bb sa creasca bine ! 
La "varstele" memorabile ale puilor nostri,  nu prea cred ca este asa de important crl, nr de batai cardiace, etc, pt ca depinde de f multi factori externi, cum ar fi ecograful, pozitia de unde se masoara, flerul dr, etc.
Mai incolo, cand pestisorul incepe sa capete o forma umana, se pot face masuratorile adevarate .Deocamdata e o inimioara si un cap mare ![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Marcella777 spune:
 Dragele mele, va multumesc pentru primire. Am hotarat sa imi sun parintii maine, chiar daca nu am confirmarea doctorului. Prietenii o sa ii anunt peste 2 sapt. ca atunci e ziua mea (pe 7 febr.) si ii invit oricum la mine. Cu doctorul e mai greu. La ginecolog nu pot ajunge pana nu ma trimite medicul de familie, si n-am inca unul. Oricum am inteles ca daca sarcina e ok, medicul de familie te tine in evidenta pana la 6 luni. Acum asta fac, caut um med. de fam, care sa poata sa ma inscrie. In rest de program de 6 ore la serv., nu cred ca e nevoie, ca ma simt in general bine si oricum nu cred sa imi reduca programul fara o recomadare a medicului. Ma simt bine, in sensul ca nu am greturi, dureri de cap, etc. Singurul lucru care ma deranjeaza este ca am din cand in cand (mai ales seara) crampe, dureri in zona ovarelor si de mijloc. Si sunt mai mereu balonata si constipata. Eu evit sa iau medicamente in perioada asta (in afara unui complex de vitamine, inclusiv acid folic) dar de ex daca beau nectar de prune (are efect laxativ) e ok? Nu stiu de ce am senzatia ca nu e ok, de asta incerc sa ma lamuresc.
Oricum, va multumesc ca sunteti alaturi de mine si de toate viitoarele mamici.
Numai bine!!!

Pity27 spune:

Marcela daca ai dureri abdominale ar trebui sa iei  imediat no-spa pt a evita contractiile si ar trebui sa consulti cat mai repede un medic in cazul in care se amplifica. 
Ar trebui sa iti gaseti un medic care sa iti dea si un tratament hormonal pt mentinerea sarcinii in cazul in care continua durerea.
Eu aveam dureri si am scapat cu no-spa si duphaston.
Daca ai nevoie de un ginecolog iti recomand doctorita mea care este cea mai blanda si mai intelegatoare tipa pe care am intalnit-o vreodata, dr. Cosmescu Denise.
Eu sunt foarte multumita de atentia pe care am primit-o din partea ei, de promptidudinea acesteia si de obicei sunt carcotasa si vesnic nemultumita de oamenii cu care colaborez.

ditu spune:
 Buna fetelor,
  M-am retras putin ca nu ma simteam in stare sa mai vorbesc,sunt suparata,nelinistita,toate la un loc.Durerile au incetat de sambata seara cand am avut-o pe ultima foarte tare la ovarul stang,de atunci liniste,ma pot intoarce fara sa ma mai intepe,parca sunt prea linistita .
 Am tot sperat sa luam masina sa ajung si eu la dr,dar fara sperantze,ieri am sunat o prietena sa ma duca la dr si a fost dragutza si a zis ca ma ajuta dar astazi a venit bomba,am sunat sa-mi fac programare si pt ca nu am asigurare ,primul control la dr si nu stiu ce test ma costa 700$

,asa ca am renuntat si cand cumparam masina ma duc si iau toate cabinetele la rand  ca mi se pare exagerat,de 4 ore de cand am sunat sunt terminata,imi vine sa plang de ciuda si furie si ma ingrozeste gandul ce voi face,cat ma va costa o sarcina si sa nasc aici,nu stiu ce sa mai zic.
   O sa revin cand ma simt mai bine,deocamdata rasfoies netul in cautare de informatii si solutii.

Va pup si aveti grija de voi,imi pare rau ca nu pot veni acasa sa nasc,va pup

Arthurana spune:
 Dragele mele,
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta. Multumesc
UM: 24 Dec.
DPN: 30 Sept. 2010