Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

neata,
o saptamana usoara, fara greturi si dureri de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Neata burticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna seara, burtici!

Mai primiti o burtica printre voi? O burtica care se simte bine, nu are greturi si nici dureri de cap. Doar sanii imi sunt f mariti si grei si sufar de constipatie, balonare si multe gaze (extrem de jenant... nu mai stiu unde/cum sa ma ascund de sotul meu). In rest toate bune si muuuuuuuuuuuult somn.

Va puuup si va doresc sarcini usoare, linistite si fara evenimente neplacute.

Mergi la inceput

primim.
cu bucurie.
la mine greturi cat cuprinde, dureri asijderea.

balonarile vor trece.nu lua medicamente,ia activia.pe bune.2-3 pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

Salutare viitoare mamici!
Ma inscriu si eu in randul vostru UM : 27.12.2009 ; DPN : 3.10.2010. Am asteptat momentul asta cu atata ardoare!!! Si acum sunt atat de euforica, ca nici nu stiu ce sa fac...care sunt pasii logici...unde sa ma duc prima data..sa anunt la serviciu...sa le spunem parintilor( oricum ar fi,trebuie sa ii spun prima mamei mele, ca e mai orgolioasa, si oricum n-am sunat-o de 2 saptamani)...sa renunt la cola de maine sau de Luni (pe asta am rezolvat-o, ca maine e Luni)...wow, SA INCEAPA ODISEEEEAAAAA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Bine ati venit fetelor!
Oau, 2 fete noi intr-o dimineata! Asa da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Bun venit noilor gravidute!

Pe dupa amiaza revin sa ma ocup de listuta. Sa aveti o zi buna!

Andreea, in 8+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Marcela,
1. gaseste un ginecolog care sa te ia in evidenta.
2. anunta medicul d efamilie.fa-ti analizele uzuale si pe cele date de ginecolog.
3. anunta la serviciu.iti poti lua program de 6 ore.
4. anunta familia, prietenii apropiati.
5. spune stop vestilor negative.chiar raspunde la telefon cu:daca e ceva pozitiv spune-mi,alfel nu.vreau sa aud doar lucruri pozitive.spune lucruri pozitive la randul tau.
felicitari pt bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Hei, bine v-am gasit si multumesc pentru primirea calduroasa!!! Bine ai venit, Marcela!!!

Iata si datele mele: UM 01.12.2009, DPN 07.09.2009, prima sarcina;

@Nike974: imi pare rau sa aud ca ai greturi si dureri, dar oamenii astia mari (care scriu carti si articole) spun ca o sa treaca destul de repede! Deja combin activia cu caise uscate! Caisele astea sunt minunate sau altfel spus "facatoare de minuni"! :)))

Intrebare: In primul trimestru de sarcina ne putem vopsi radacinile parului? Maine am programare la medic. Mi-am pregatit deja o lista de intrebari, printre care si asta, dar tare mi-e teama de raspunsul doctoritei... Apelez la experienta voastra si mentionez ca 80% din radacinile mele sunt albe (si asta se intampla de la varsta de 20 de ani) :((

Acum mergem la nani ca ni se inchid ochisorii :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Gravidutele noi sunt pe lista. Inca o data le urez bun venit!

Gravidutelor cu state vechi, nu vreti sa mai spuneti cate ceva despre voi? Sunt unele date necompletate... Sa stiti ca DPN se calculeaza intotdeauna dupa UM, nu dupa varsta ecografica. Asa, ar trebui ca la fiecare ecografie sa se modifice DPN-ul, ceea ce nu e asa. Nu de alta, dar imi da cu virgula in listuta.

Ana Undercover, iar ai disparut? Am pus ochii pe tine cu frica de nasterea naturala si m-am gandit sa-ti fac curaj:
Eu m-am dus la ultima echo cu vreo 3 zile inainte de nastere iar dr. mi-a spus: Gata, nasti pe 3 sept! Recunosc ca am stat cu stress sa nu cumva sa nasc pana atunci dar asta nu m-a impiedicat ca pe 2 seara sa ies prin oras ca fiind ultima zi de relaxare. Pe 3 dimineata am fost la spital la control...fara nici o contractie, nimic...mi-a facut control si m-a trimis la clinica, spunandu-mi: Eu vin intr-o ora, daca se intampla ceva pana atunci, anunta-ma. Nu mica mi-a fost mirarea ca dupa ce am ajuns, dupa ce m-am cazat si asezat in pat au inceput niste contractii usoare. Asta se intampla pe la 9 dimineata. N-am avut timp sa ma concentrez prea mult pe ele ca am fost ocupata cu analize, formulare, controale. Pe la 11 s-au gandit ei sa ma mute in sala de nasteri, starea mea era in continuare ok. Pana am ajuns, pana mi-au explicat cu epidurala, pana mi-au si facut epidurala, s-a facut ora 12. Pe al 12.20 mi se facuse somn, chiar i-am spus moasei ca as dormi putin dar obisnuiesc sa sforai si mi-e jena de doctor daca vine. Am rugat-o sa-mi spuna cam in cat timp nasc...mi-a cerut permisiunea sa ma controleze...si mi-a spus...cam intr-o ora. In scurta vreme totul s-a precipitat, a venit doctorul meu, moase...lume multa...eu ma scremeam putin la indicatiile doctorului si ale moasei...nici o durere exagerata, iar la 13.25 a sosit pe lume Vladimir, cu cele 4 kg ale lui si 52 cm. Simplu, strict si la obiect.
Asa nastere recunosc ca mi-as dori si acum....

mihatp, m-a impresionat nasterea ta, ai avut ceva de tras dar a meritat. Cu ce dr si la ce clinica ai nascut? Nu e secret, nu?

Nike, inca n-am apucat sa-ti spun ca te admir tare mult pentru curajul tau si dorinta de nestramutat de a deveni mamica. Felicitari!

Pity, in mod normal varsta sarcinii se calculeaza din prima zi a ultimului ciclu dar sunt unii medici care calculeaza de la concepere. De-aici probabil si diferenta intre ce stiai tu si ce a zis doctorita.
Intrebai de dublu test... Eu am programare pe 23 februarie la dr. Cristina-Maria Bradeanu, la Clinica Academica

Dorinutza, se pare ca doctorii comunicativi au cam disparut in vremurile noastre. Si dr Goraneanu te cam expediaza cand considera ea ca s-a spus tot, dar iti raspunde la intrebari (daca le pui repede). Eu am o parere f proasta despre dr. Luchian, o prietena de-a mea a fost la control si s-a purtat execrabil. Eu eram in sala de asteptare si, la un moment dat, am fost de fata la scena pe care a facut-o. Nu contest calitatile sau non-calitatile ei de medic dar ca om...m-a lasat fara cuvinte.
Tu pe unde iesi cu Stef pe-afara?

goldi, felicitari pentru vestile bune de la echo. Am uitat sa-ti spun mai demult, si eu am uter retrovers si am simtit ceva ciudat la inceput dar, pana sa citesc ce ai scris tu, n-am stiut cauza.

Eu am avut emotii pana vinerea trecuta, nu mai stiu daca am scris aici ca fusesem cu o saptamana in urma la echo si inimioara lui bb batea mai incet, avea o usoara brahicardie (nu tahicardie, cum descifrasem eu pe inscrisurile medicale). Vineri pe 22 am fost iar la echo si totul era bine. Pe mine nu ma intereseaza sa-mi spuna medicul dimensiuni, greutati, diverse valori. M-as apuca sa fac comparatie cu prima sarcina sau cu valorile voastre si ar fi un stress inutil. Prefer sa-mi spuna atat: E bine!

Cam asta si despre noi, astept cu drag noi burtici care sa se inscrie la Odiseea noastra ca tare greu ne adunam...

Andreea, in 8+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput