Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
nike974 spune:
Pity,
linisteste-te si lasa totul in voia lui Dumnezeu si a Maicii Domnului!
Eu am mancat ieri ceva cu histamina.Simteam ca mor de cap,de dureri de sotmac,abdominale.Dar au trecut.
Daca ies din casa, 70% din lucrurile care ma inconjoara imi pot provoca alergii,reactii grave, iar unele, inofensive pt voi, ma trimit pe lumea celalta.nu vb de medicamete,ca astea ma trimit direct la Doamne Doamne.
in acest contex,sa iti spun hobbyurile mele constante: off road( sunt un bun copilot),merg pe munte,stau numai la cort in concedii, in cea mai mare salbaticie(la munte sau pe Grindul Chituc,langa Vadu), fac a treia facultate, un doctorat, lucrez 12 ore pe zi si am si o bursa din partea Guvernului german de a invatat germana.
LoredanaB spune:
Buna dragelor!
LA doctor n-am ajuns azi ...ma simt mult mai bine si de ieri nu am mai avut dureri....parca am si mai multa energie. SUnt tare pofticioasa...l-am purtat pe sotul sa cautam slaninuta si am gasit.....a fost foarte buna cu o salata cu de toate.Apoi am poftit si la un pahar de cola si nu am primit decat un pic
.
Nike
nu stiu de unde ai atata energie si putere sa le poti face pe toate...te admir foarte mult.Sunt sigura ca Cineva acolo sus te iubeste.
M-ati lasat masca cu preturile pentru nastere
.Aici daca ai baga ceva in buzunar doctorului sau ce o fi e ca o plama peste obraz.Chiar am observat ca pe usile de la intare la fiecare sectie din spital sunt puse anunturi ca este interzis sa oferi cadouri angajatilor.
Pity sa ne anunti ce rezultatele dupa ce vi de la eco si stai lininstita lucrurile decurg ok
.
Kitzy ma bucur ca iti revi incetisor
.
Andreea bine ai venit printre noi
. Ne spui mai multe despre tine?
Eric Joshua... o minune de la Dumnezeu!
dorinutza82 spune:
Neata, burtici! Am
din urma, sper ca imi mai aduc aminte cate ceva ![]()
mihatp, ti-am citit povestea nasterii, emotionanta ; mi-am adus aminte de a mea, eu insa nu am avut curaj sa o scriu ![]()
Andreea82, bine ai venit la odisee! Sa ne spui mai multe despre tine si datele tale: DN-data nasterii, UM-ultima menstruatie si DPN-data probabila a nasterii 
nike, ce preturi!!!! Eu una nu am dt decat 3 mil la dr mea, dupa nastere si cate 100 lei la moase, pt ca am nascut normal, fara epidurala si dr mea terminase serviciul pe ziua respectiva 
Pity, ce frumos ca ai eco acasa, cand mai creste bebe in burtica o sa fie si mai frumos sa faci eco ori de cate ori iti este dor de puiut! Am vazut ca iei deja vitamine, eu stiam ca in primul trimestru de sarcina nu sunt indicate, insa dr la care am fost mi-a recomandat 1 elevit/zi, nici nu stiu ce sa fac...
Aniast, multumesc ca mi-ai raspuns! Eu am fost la Luchian la sarcina cu Stef, dar as vrea sa gasesc un dr comunicativ, nu sunt inca hotarata ce sa fac....ieri am fost la dr. Iancu dar nu mi-am facut inca o parere definitiva...
Cam atat mi-am adus aminte din ce am citit ![]()
Eu am fost ieri la primul control, mi-a facut si eco intravaginala, am vazut saculetul si varsta sarcinii a iesit de 5 saptamani si 5 zile... Mi-a recomandat acid folic si 1 elevit pe zi, inca nu am cumparat vitaminele ca nu stiu ce sa fac... saptamana viitoare ar trebui sa merg iar la eco, nu stiu daca ma duc totusi atunci sau mai aman cu o saptamana sa fiu sigura ca vad si inimioara!
Va doresc o zi frumoasa, fara dureri! Eu sunt singura cu Stef azi si am actiune 
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008)
goldi spune:
Hello, noi suntem bine, la eco inimioara mea draga batea cu 166 bpm (a lui bb, desigur) si e prima eco cand se vede pe poza o forma cat mai apropiata de un omulet
, Avem 7 sapt si 5 zile si LCR de 11 mm, deci putem spune ca incepem deja sa avem o varsta si o greutate
.
La mine primele 3 saptamani au fost cam grele, cu dureri de toate felurile, dar acum uterul s-a indreptat (era retrovers) si toate au trecut ca prin farmec.
Inca stau cu frica in suflet ... mai avem pana in trimestrul 3 .
Nike, progesteron nu poti lua ? Este si usor antialergic si benefic pt sarcina.Si nici corticosteroizi in doza mica ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Andreea82 spune:
Buna dimineatza fetelor,
Multumesc pentru primire si va poftesc la cafeluta calda, cappucino, ceai bun si laptic cu fursecuri 

Depsre mine ce pot sa va spun...am 27 de ani, nascuta in 19.07.1982 si sunt maritata de 4 ani aproape.
In primavara anului trecut am ramas insarcinata din intamplare dar ne-am bucurat totusi. Din pacate, la 7 saptamani sarcina s-a oprit in evolutie si am ajuns la chiuretaj. Am fost tare suparati, nu ma asteptam sa fiu chiar asa de daramata pentru ca nu stiam ca imi doresc un bb asa de mult ![]()
In noiembrie se pare ca am ramas din nou insarcinata si la 5 saptamani am avut un avort spontan. Spun se pare, pentru ca in ziua respectiva cand s-a intamplat sa pierd sarcina nu am reusit sa dau de dr meu si am fost la altcineva care nu a fost in stare sa ma indrume macar sa fac un betahcg daca altceva tot nu a stiut sa vada ... uff, nu mai are rost sa insist pe povestea asta...am fost si eu batuta in cap ca nu m-am gandit sa fac mai mult, m-am multumit doar cu acea vizita la medic care mi-a zis ca poate a fost, poate nu a fost...acuma nu mai conteaza, sa mai incerc 

. In fine, dupa cateva zile parca m-am trezit si m-am dus sa fac un beta care a indicat ca nu ar fi fost sarcina...dar 100% nu o sa stiu niciodata (sarcina era confirmata anterior doar de 2 teste)
Si acum...sunt insarcinata si ma rog la Dumnezeu sa fie bun si sa ne daruiasca bebele mult asteptat. Am avut UM in 24.12.2009 si am inceput sa fac teste de sarcina la 5-6 zile dupa ovulatie, neasteptandu-ma sa se vada ceva....dar s-a vazut a doua liniuta, cred ca mai mult din cauza ca imi doream eu sa o vad.
Am fost marti sa fac un beta si am avut o valoare de 27.14.
Doctorul mi-a dat tratament si repaus la pat din cauza unor dureri de burta si antecedentelor.
Ssi uite asa am ajuns si la "viitoare mamici de septembrie - octombrie" cu DPN in 30.09.2010 si sper sa raman alaturi de voi multe luni de acum incolo (cel putin 8).
nike974 spune:
corticoizi nu pot lua,progesteron,teoretic nu.
bebe de treaba.il iubesc deja enorm.avem 5 saptamani si jumatate.
goldi spune:
Anaaa ...
Ca facusi iubito la eco ? Ne tii in emotii ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Pity27 spune:
Buna seara mamici de septembrie
Am fost in seara asta la ecografie. Sarcina are 6 saptamani si 6 zile, sacul era de 2 cm si bebe avea 8 mm. I-am auzit inimioara, insa nu stiu nr de batai pe minut, nu am stiut acest detaliu ca o intrebam pe doctorita. Super emotionant, dar o sa cunoasteti cu siguranta si voi acest sentiment.
Am inceput de o saptamana pana pe la ora 12 sa am greturi si sunt foarte indispusa, ma enerveaza toata lumea din jurul meu. Aveti si voi starile astea?
Urmatoarea ecografie o sa o fac pe 16 februarie.
Intre timp am de facut o lista de 2 pagini cu analize, pe care le-am mai facut in vara si au iesit toate f bine, insa doctorita le vrea pe toate refacute.
A, eu am RH negativ, iar sotul pozitiv, acesta fiind si un alt motiv de panica pt mine.
As dori si eu sa-mi spuneti la ce clinica vi le faceti si daca v-ati gandit unde faceti dublul test.
Va doresc o seara buna, odihna placuta si bebei cat mai cumintei ca sa stea in burticile mamicilor.
alinuk spune:
Dragi burtici,
in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si tuturor celor care va sunt dragi
sunt o mamica cu doi copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare
iat-o
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!
va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin
poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat
sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (acel 2% din imp pe 2009, care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)
sau orice alta idee de sprijin e binevenita
s'auzim de bine,
Doamne Ajuta!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
goldi spune:
Buna dimineata, fetelor !
Sa avem o saptamana buna, calda si fericita