Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Dragi burtici, bine v-am gasit! Va citesc de cateva zile dar ma gandisem sa nu "apar" pana nu merg la doctor... insa m-am razgandit :)
Ieri am facut testul bazandu-ma pe o mare banuiala si speranta si am 2 liniute! :) UM 26.12.2009, DPN 02.10.2010, DN 26.12.1978.
Sunt fericita mamica a unei fetite de aproape 5 ani, Ema. Imi doresc de ceva vreme inca un pui si... sper ca acum se petrece minunea!
Am greturi rezonabile, durere de sani, reactii la mirosuri... Sunt pe drumul cel bun :D
Sa fim sanatoase si sa ne bucuram de BB sanatosi si voiosi!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna fetelor,

Bine ati venit noi burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

sunt din ploiesti UM.14 dec DPN.20 sept, va pup pe toate:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poxi8 spune:

as vrea sa ma inscriu si eu pe listuta voastra- am DUM 14.12.2009, DPN: 20.09.2010; eu mai am 2 baietei si, acum ar fi a treia sarcina(speram fetita); problema mea este ca ar fi vorba de o a treia cezariana(baietii sunt nascuti prin cezariana) si mi-e cam frica, dar sa speram sa fie bine; nu am fost inca la ginecologic;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Bun venit noilor gravidute! Fetelor, sunteti pe listuta.

Andreea, in 8+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Multumim ca ne-ai trecut pe listuta.

Fetelor voi aveti deja greata? Eu la primele sarcini am avut o greata groaznica. Acum vad ca numai asa un pic deocamdata. Dar poate ca e cam devreme.
Parca deja nu mai am rabdare sa astept pana pe 8 Febr. sa vedem inimioara lui bebe. Parca as vrea sa ma teleportez in 2 sapt. si sa vad ca totul e bine.
La cate sapt. v-ati dus la primul echo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Buna tuturor,

Ma alaturor si eu acestui grup.
DN: august 1982, UM: 29.22.2009, DPN: 4.09.2010.

Ma bucur ca am gasit in acest grup si mamici din Ploiesti, eu fiind din Ploiesti. Apar ca fiind din Bucuresti...acolo stateam cand m-am logat. Acum sunt in orasul natal.
Sunt monitorizata la un cabinet particular: Alt Clinic.
Acum sunt in faza de documentare referitoare la optiunile privind locul nasterii si ma bucur ca pot face schimb de informatii cu voi.
Ce stiti, ce optiuni sunt in Ploiesti pentru o nastere decenta (ma refer la conditii)? Aveti vreo recomandare?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Scuze pentru eroare...UM 29.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Neatza burtici! cu lapte sau ceai...
Bun venit noilor gravidute . didadi, Iunia82 si eu ma bucur ca suntem 4 gravidute de Ploiesti .
Iunia8, legat de nastere decenta in Ploiesti nu stiu ce sa te sfatuiesc, eu am nascut la Maternitatea Ploiesti acum 1 an si 8 luni, nu e un spital luxos, dar...eu una nu am avut alta optiune atunci; insa si acum probabil tot aici voi naste. Am auzit de Campina ca e o optiune preferata de Ploiestence, nu stiu detalii insa....
Aniast, referitor la dr. Luchian intr-adevar nu e tocmai o femeie plina de dragalasenie, dar nici nu am avut vreun conflict cu ea, am avut o sarcina usoara fara nici un fel de probleme si ne-am inteles ok.... Eu stau in Nord si cu Stef ies in parculet vis-a-vis de Nord Shopping Center sau in cel de langa cimitirul eroilor rusi sau cum s-o chema, cel de pe Republicii
Eu imi simt uneori burtica grea, aseara mi se parea ca s-ar contracta usor proabil de la oboseala....eu nu am sanse sa stau intinsa in pat de cate ori as vrea...Stef e un Speedy Gonzalez catarator Maine trebuie sa merg la eco, as avea 6 sapt si 4 zile, am sanse sa aud inimioara ?
Revin, nu am sanse sa scriu prea mult acum...Va pup si va doresc o zi faina!

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katerinaa spune:

Salutare burtici,

Mie mi-a cam disparut din grata dinainte de a manca si acum ma arde stomacul cand mi-e foame. Nu mai am greata dar in schimb am pofte, o fi normal ca in saptamana 10 sa dispara greata si o parte din durerea de san? Voi cele care a-ti mai fost insarcinate va mai aduceti aminte?
I-adevarat ca fac tratament de sustinere cu utrogestan 5 cps/zi si acu 2 zile l-am cam dat peste cap, adica am uitat sa le iau la timpul lor, le-am decalat si pe unele nici nu le-am mai luat si de atunci a inceput sa ma doara capul si sa dispara din simptome. Vai vai sper sa fie totul ok caci am reluat tratamentul ca la inceput.

Mulam Buburuza_10 mi-ai dat o idee grzava cu activia.

sanatate multa!
8+ (10+)

Mergi la inceput