Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

anda29didi, eu momentan merg in Bucuresti la dr. Niculescu de la Giulesti cu care am facut embriotransferul si la dr. Vladareanu, tot in Bucuresti, cu care o sa si nasc. Din sapt 15-16 de sarcina voi renunta la dr. Niculescu pentru ca dansul nu este adeptul nasterii naturale si probabil ca voi mai merge in paralel la dr. Letitia Goraneanu (Ploiesti) care mi-a urmarit si sarcinile anterioare. Daca ai nevoie de adresa, nr tel ale dr Goraneanu, ti le dau cu drag.

Andreea, in 8+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Buna, viitoare mamici colege de odisee!
UM 14.12.2009, DPN 21.09.2010.

Sunt un picut ingrijorata ca am prima intalnire cu medicul la 8 saptamani fix... cred ca e cam tarziu, dar a fost prima data cand mi-am gasit medicul disponibil; cred ca il schimb, e prea aglomerat, o sa vad dupa prima intalnire. Tot atunci voi face si prima eco, nu stiu de care si nici nu stiu cam cat costa una.

Oricum, prin paranoia aia cu oprirea din evolutie sunt si eu, mi se pare ca nu ma mai dor sanii la fel de mult, ii mai pipai sa-i mai incerc...
Somnolent6a exista, atat, ma culc pe la 10-11 seara comparativ cu 1-2 noaptea inainte...
Am avut mai multe simptome cand m-am lasat de fumat decat am acum! Aia da perioada nasoala, cu gura uscata, pofta de dulciuri, de rontaieli si de toate!
Nu mi-e rau, mananc normal, cu aceeasi pofta de gurmand ca pana acum, am luat 1 kil si sunt deja la regim ca altfel pun 30 pe mine in sarcina asta!
Am citit de cafele si ceaiuri, ce fel de cafea beti, normala?

Multumesc pentru ca sunteti aici.

Bine ai venit, Liliana!!! O sarcina linistita si frumoasa si un BB perfect iti doresc!!!

Eu nu mai beau cafea deloc. Dimineata beau o cana cu lapte si atat. Cafeaua, chiar si decaf, este asociata automat de creierul meu cu tigara... ceea ce nu e bine deloc! Din cand in cand, ma alint cu cate o ciocolata calda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

anda-dr.iancu georgeta,dr.bilga iuliana de exemplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

si eu tot din ploiesti sunt.nici eu nu stiu la ce dr sa merg in ploiesti.Am facut prima eco la alfamed (fosta policlinica cu plata), asa am depistat ca o sa am un .as vrea sa merg la un dr din ploiesti.voi , fetele din pl???ce ziceti, unde sa mergemem? chiar nu stiu....
am fost la medicul de fam si mi-a zis cam prin feb dupa data de 15 sa merg sa-mi faca fisa si sa-mi dea sa fac analizele.asa si la voi??
In rest, pana in prezent sarcina este bine, nu am pofte, doar ca noaptea ma trezesc foarte des, am ceva dureri (am fost operata de un chist dermoid pe ovarul stang asta acum 5 ani). sincer, nu ma steptam sa raman asa rpd gravida.Dar asa a vrut DD si ii multumesc din suflet.
Pt voi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

multumesc pt listuta, acum m-am vazut:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

fetele,
mi-a dat dr voie acasa.
ce sa spun??????
eco.am plans.e cel mai frumos bebe din Univers si ii bate inimioara tare,tare.amvem capsor, manute si piciorulele incep sa se formeze.avem 6 saptamani si ne-am fixat fix in centru.

AM GASIT ANTESTEZIST!!!!!!!numai ca am facut alergie la parfumel dansei si nu am putu vb mult.
NIMENI NU A VRUT SA IMI IA SPAGA!
am ramas impresionata.dr e un super om.a spus ca nu vb decat dupa ce nasc.
spera sa ajung la 7 luni.
am iesit pana maine,ca am examen.
pupicei si va doresc sa traiti ceea ce eu am trait azi.E cel mai mare dar de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaelena spune:

Buna seara feteleor!
UM: 28.12.2009 DPN: 04.10.2010
Sunt Simona sunt din Ploiesti si spre marea mea bucurie sunt insarcinata.De fapt sunt abia la inceput abia mi-a iesit primul test pozitiv, am fost si la maternitate si mi s-a confirmat diagnosticul.
Sunt extrem de fericita si sper ca totul sa decurga f bine pentru ca anul trecut in luna octombrie am fost nevoita sa fac avort, eram in 10 saptamini si aveam "sarcina cu ou clar". Sper ca de data asta sa fie mult mai bine si sa pot duce sarcina asta. Nu am inca nici cel mai mic semn ca as fi insarcinata, ceea ce ma ingrijoareaza putin dar sper ca peste 2 saptamini doctorul sa imi confirme ca totul este bine.Stiu ca doctorii din Ploiesti sunt buni dar eu l-am ales pe domnul profesor Vladareanu de la spitalul Elias care mi se pare unul din cei mai buni din tara la ora actuala.
Va urez la toate o sarcina usora si va multumesc ca existati si ca avem posibilitatea sa ne sfatuim atunci cind este nevoie.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Simonaelena scrie 10 mesaje ca sa scapi de moderare, sa te vedem si noi in timp real.
sarcina usoara si bebe sanatos

Mai dar chiar ca suntem ceva fete din Ploiesti si, mai mult decat atat, la prima sarcina si eu am fost monitorizata si am nascut tot cu Dr Vladareanu. Eu insa am ceva sa-i reprosez si cred ca nu ma voi mai duce la el si acum, nu stiu ce sa fac. Slava Domnului totul s-a terminat cu bine insa.... MI-a facut eco cu o saptamana inainte sa nasc, apoi zilnic in ultima saptamana m-am dus la control la spital. Ramasese sa nasc natural insa nu m-am dilatat absolut deloc si fiindca membranele mi-erau fisurate a luat hotararea sa fac cezariana. Bebe a avut 4.200 cu dubla circulara de cordon si lichidul usor verzui (eram deja cu membranele fisurate de 17 ore), nici o sansa sa se nasca normal. M-a mirat ca numi-a spus absolut nimic de dubla circulara, nici macar o simpla circulara nu a remarcat la eco, plus ca bebe era maricel. Slava Domnului ca Daria nu a avut repercusiuni dar....La doua luni avea o usoara intarziere motorie, nu-si tinea capul cand era pe burtica si neonatologul ne-a zis ca e posibil sa fi fost afectata la nastere, nu va spun cum am simtit ca pica cerul pe noi. Dupa tot felul de controale s-a dovedit a nu avea nimic, a recuperat f repede.
Va spun asta ca sa nu credeti ca pomul laudat e intotdeauna cel mai bun pentru noi, posibil insa ca la altul sa fi fost si mai grav, nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca nu se intervenea cu cezariana.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

am si eu o curiozitate ce inseamna sarcina cu ou clar, oare nu e normal asa?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Bine ai venit, simonaelena, inca o graviduta din Ploiesti... wow, suntem deja 7.
Nu te nelinisti cu simptomele, daca o sa citesti putin din urma o sa vezi ca nu e nimic anormal in asta.
Vis a vis de medic, ai facut o alegere buna. (ca si mine dealtfel ) Tu unde o sa mergi la consultatii, la spital sau la cabinet?
Sarcina usoara si fara greturi iti doresc!
nike, ai venit cu niste vesti nemaipomenite, chiar m-am gandit la tine astazi. Ma bucur tare mult pentru tine, o sa fie bine, o sa vezi.

Nu mai stiu nimic de Ana_Perianu. Vinerea trecuta trebuia sa mearga la echo ...si de atunci, nici o postare. Sper sa fi fost totul bine. Anaaaa, scrie ceva.

Andreea, in 8+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput