Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Dana, acum am vazut postarea ta vis a vis de dr. Vladareanu. Da... nu stiu ce sa spun dar iti promit ca in ziua nasterii o sa-l intreb de unde stie, fara echo, ca bb nu are circulara de cordon. Sau daca o sa vina momentul, o sa-l intreb mai devreme ca si pe mine ma macina intrebarea asta. Eu oricum nu prea am auzit pe nimeni ca doctorul sa faca echo in ziua nasterii... asa ca eu ii dau circumstante atenuante. Tu sigur ai avut un inger pazitor care te-a vegheat.

Andreea, in 8+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

nu zic sa mi-o fi facut eco in ziua nasterii insa la eco facut cu 6 zile inainte cred ca era deja dat cordonul o data in jurul gatalui, si apoi poate si l-a mai dat o data, dar el nu mi-a zis nimic. Mi-e greu sa cred ca a avut loc in ultima saptamana sa se suceasca de doua ori. Sigur ca as fi zis cezariana din prima daca stiam ca are peste 4000 g si cordonul de doua ori, nu as mai fi asteptat atat. Dar asta a fost, bine ca e bine, si ca am avut cum zici si tu un Inger Pazitor.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana09 spune:

multumesc ca m-ati adaugat in lista! nu ma asteptam sa fie asa multe mamici in devenire..
ma bucur pentru nike si pentru bebele ei cel mai frumos din lume !
sa zicem ca m-am mai linistit in privinta simptomelor. poate ca m-am obisnuit cu ele. si eu imi tot verific sanii sa vad daca ma mai dor si am o pofta nebuna de.. portocale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Dana sarcina cu ou clar ii sarcina fara embrion. Asa a fost si a mea acuma, din pacate.
Vad ca vorbiti de eco in ziua nasterii, mie mi-a facut eco in ziua cand m-am dus sa nasc, stiu ca erau 2 rezidente care mi-au facut eco, ca dr mea inca nu sosise si povestesteau acolo ca uite, ce frumos misca si eu nu mai puteam de dureri

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina77 spune:

Anaiast 72 - Promit ca stau cumintica la capitolul nostru ca sa nu mai lezez pe nimeni.

Pe scurt ce am priceput eu citind capitolul ala prima data - Blue_flower era in depresie si ele au sarit pe ea in loc sa sara sa o ajute - dupa asta a supus ea prostia cea mare iar apoi a disparut. Nici ea nu cred ca a vrut sa scrie ce a scris. Mda ... asta e acum. Sper sa aiba prieteni buni care sa o ajute sa treaca peste perioada asta proasta.

Avestismenutl l-am luat pentru "detectiv de forum si casnica" adresat Catalinei - I se pare nu stiu ce despre toata lumea ... oricum nu am priceput ce vroia dar nu mi-am batut capul + nu pricep ce tot are cu banii sotului ei de parca ar interesa pe cineva subiectul.

Banii nu aduc fericirea si nu rezolva problemele oricat de multi ar fi cred ca dimpotriva te schimba in rau! Putini sunt cei care dupa ce au dat de bani(parvenit) au putut sa ramana oameni fara fitze si talente. Pantofi de mii de euro, posete nu stiu ce marca si nu stiu cate modele ... apoi un scandal frumos in presa, o amanta, un amant ... divort ... si pentru ce ??? Gata ma opresc ca iar o iau pe aratura ...

Am incercat sa-ti trimit mesajul de mai sus PM si sa solicit parola dar spune ca nu primesti mesaje private - poate nu am facut eu ceva bine - chiar as vrea sa vad carticelele de care spunea Ditu-ta noastra cenzurata ...

nike974 - iti admir curajul!

Luni e marea eco... sunt tare nerabdatoare !!!
Ca sa ma calmez am cautat pe net despre rata pierderilor de sarcina - dupa ce se aude inimioara riscul scade la sub 5% - eu una sunt iar optimista!
Pun link-ul sper sa nu se considere reclama:
http://pregnancyloss.info/statistics/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Draga mea, tu esti rupta de context.

Acum da-mi voie sa iti propun un lucru. Vezi-ti de treaba si sarcina ta. Cu ce ID vrei tu. Fii "bed girl" sau canapea sau ce vrei tu fara sa ii mai certi pe ceilalti. Si daca tot esti noua pe acest forum si intuitia mea a dat gres incearca sa iti formezi parerile mai incetisor ca ti-ar prinde mai bine. Iar numele meu pronunta-l cat mai putin. Eventual deloc. Pentru linistea tuturor.

Edit - sunt impresionata cum dupa 4 zile de forum ti-ai dat tu seama ce parere am eu despre fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

referitor la circulara de cordon,am vazut ca ati scris despre ea-copilul meu a avut dubla circulara de cordon,acum 3 luni la nastere.mai tirziu am intrebat alt ginecolog cam de cind ar fi intrat in cordon si raspunsul a fost cam de la 4 -5 luni.asa mi-a spus doctorul aqsa va zic si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madalina77
.... nu pricep ce tot are cu banii sotului ei de parca ar interesa pe cineva subiectul.

Concret cu copy - paste mesajul cu pricina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

Va invit la capitolul 3 aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katerinaa spune:

Draga aniast72,

Tocmai cand ma plangeam doctorei ca nu mai vreau utrogestan - am mai pierdut o sarcina in 4 sapt in august 2009 - utrogestan iau 2 dim 1 la amiaza si 2 seara tarziu, mi-a descoperit hematomul de 1,61mm, asa ca trebuie sa continui. In caz de durere iau no spa si nu trebuie sa fac eforturi, cam atat.
Zic ca sunt in 11+ pentru ca la mine nu a fost niciodata ciclul regulat si ce se vede la ecograf este varsta de la conceptie si nu de la ultima menstruatie, de aceea la ce-mi spune ecograful adaug 2 saptamani si daca sunt in 9 +2 = 11; Ma rog, acuma e posibil sa gresesc, nu ma pricep eu prea mult la chestiile astea dar cum citesc sarcina pe saptamani si jurnalul de sarcina in paralel ...m-am gandit sa fiu in ton cu ce citesc;

In rest salutare tuturor, va pupic

A, poate ma poate ajuta cineva cu niste informatii. Eu am carte de munca la o firma si mai am un contract de colaboarere inregistrat la fortele de munca - doar ca eu nu am declarat la finanate nimic. As vrea sa le cumulez dar nu stiu cum si in functie de ce norma juridica.

Multumesc din suflet

9+

Mergi la inceput