Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda29didi spune:

Neata, acum am reusit sa va citesc, arthurana mi-ai facut pofta cu oualele dar am avut bafta ca seful tocmai facea omleta si am papat si eu, acum pot sa incep treba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata tutruror!
Multumesc pentru modificarea din listuta
Raportez si eu o durere de cap crancena, ieri, de pe la 14 la 23...chiar, putem lua ceva sau induram stoic?

Mai, ce-i nemaipomenit la mine e ca n-am pofta de mancare, n-am niciun fel de pofte...n-am nici greata...e bine. Problema e ca n-am nici chef sa mananc...si asta nu-i bine.

Madalina, vreau neaparat sa-ti spun ca taare-mi place de tine...

In rest va pup pe toate si va urez o zi minunata

PS. Daca aflati ceva de Nike sa spuneti....am inteles ca se interneaza azi, sper sa fie totul ok...oricum asteptam vesti si tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Madalina sa sti ca stilul asta direct ma caracterizeaza si pe mine insa incerc sa ma mai schimb pentru ca nu mi- a priit intotdeauna.
Cat despre Mac cred ca atata timp cat in principal mancam sanatos un Mac, Kfc, etc acolo merge, ca doar cand sa ne satisfacem si noi poftele daca nu acum.

Eu deocamdata nu am pofte ( de mancare ca asa poftesc la niste bluze....), nu pot sa zic ca am greata, nu vomit insa nu- mi prea vine sa mananc . Asta e bine, voi avea timp destul, stiu sigur ca prin luna a patra voi strica usa de la frigider de cate ori o voi deschide.
Alte simptome doar ca fac pisu mai des si un pic sanii tensionati. Nu ma simt rau dar simt ca sunt gravi.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arthurana

Buna fetelor,

Apropo de mancare. Tocmai am primit cadou intr-un pachetel din Rom. URAAAAAAAAAAA un babic uscat, din acela vidat. este gen salam de sibiu doar ca este din carne de oaie si vita.
Despre ou ochi prajit ce ziceti? Am mancat unul ieri...
Am pofta de murat, acru tot timpul.

Buna dimineata!

Da, stiu ca ma vei uri, dar nu pot sa tac! Trebuie sa iti spun ca:
- oul ochi nu este bun decat daca galbenusul este foarte bine facut (nu in stare lichida). Se pierde tot farmecul ochiului, dar...
- babicul intra in categoria mezeluri si nu poate fi mancat decat daca este reincalzit la aburi (sau la cel putin 70°C)!

Babic nu se gaseste aici, dar ou ochi necorespunzator gatit am mancat deja . Ce sa fac? Imi era pofta si nu imi spusese nimeni. Acum, ca am aflat, evit astfel de bunataturi.

Uite aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1362 mai multe informatii despre Listeria.

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Madalina, eu am facut o ecografie la 6 1/2 saptamani si urmatoarea va fi cea de 12 saptamani. Asa m-a chemat medicul...
Eu nici nu imi pot permite financiar prea multe ecografii, dar asta e alta poveste...

Daca as avea un aparat de eco acasa cred ca as fi non-stop tentata sa-l folosesc :))

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina77 spune:

Gata a venit mult asteptata pauza de masa si ... cartofii prajiti - miam. Am papat repede sa am timp 2 minute sa va citesc si sa scriu.
Azi e bine sunt greturi putine si rare - cred ca pofta a invins!!!

Eveline - daca ai stii cate ponoase trag si tot nu ma invat minte, dar rusine ca spun adevarul in care cred nu-mi va fi niciodata.

ddanagh - stiu despre ce vorbesti! eu sunt norocoasa ca prietenii ma iubesc asa cum sunt!
Asa ma gandeam si eu ca la cate kg si cat de regulamentar am mancat pot calca si eu in strachini cu un MC macar odata.

Buburuza_10 - M-ai intristat sa renunt SI la oul moale ... hm... bebe asta face regulile si nu are decat 1-2cm. Cred ca e baiat clar ca fetitele sunt mai bune! Glumesc probabil ca daca ma intrebai as fi raspuns la fel - NU ou moale dar recunosc am mancat vreo 2-3 in ultimele saptamani - de pofta. Gata acum nu mai fac !

Iunia82 - si eu as face eco zilnic mai ales ca dr. data trecuta a zis ca eco simplu 2d fara Doppler nu face nici un rau ...

Cred ca mai avem un pic si cumparam eco comun .

Home Doppler-ul meu l-am lasata sa mai astepte - o sa vad luni unde il gaseste d-na dr pe bebe si incerc si eu dupa cand ma mai apuca stresurile.

toate fetele si fiindca e mai cald afar va trimit si o

vorbim mai tarziu!

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Bine v-am regasit burtici,

M-am adunat si eu putin si m-am apucat sa va citesc din urma. In lista mai am putin de adaugat dar daca ma apuc intai de ea, iar nu mai apuc sa postez nimic.

Iunia82, eu am nascut la Euroclinic cu dr Vladareanu de la Elias. Am avut o nastere perfecta, nu puteam sa-mi doresc altceva mai usor. Mi-a placut cel mai mult profesionalismul tuturor si, mai ales, lipsa mea de stress vis a vis de spagi. Nu-mi place sa dau spaga (dar dau cand e cazul) si acolo nu se accepta spaga.
Eu pana acum n-am fost la medicul de familie sa ma ia in evidenta, dar nu mi-as face prea multe griji pentru examinarea manuala. Atata timp cat la echo iti spune ca e bine inseamna ca e totul ok.

Alina_Hope, acum apuc sa-ti spun si eu, probabil ca ai mai fost linistita de fete pana acum: E absolut normala absenta simptomelor, asa cum sunt normale si greturile sau alte cele.

ditu, nu te supara pe moderatori, ceea ce ai vrut tu sa faci contravine regulilor forumului. Fiecare Odisee are un mail comun unde se aduna informatii despre sarcina, nastere, bebelusi si, teoretic, fiecare din fete ar trebui sa intre acolo sa le citeasca (daca sunt interesate, evident). Hai, lasa toanele proaste ca-i fac rau lui bb.

Arthurana, intrebai ce mancam/ce bem. Sa stii ca eu nu prea tin cont la mancare...cat sorici am mancat la inceputul sarcinii cu Vladi numai eu stiu. Acum nu ocolesc nici fructele de mare, nici afumaturile, nici prajelile. Sigur, nu exagerez. Ceapa si usturoiul sunt foarte sanatoase. Eu ceai nu beau, chiar deloc. In sarcina cu Vladi am baut cate 3 litri de apa pe zi in primele luni, apoi am lasat-o mai moale. Acum beau efectiv cat imi cere organismul si completez cu lapte dulce, multa sana, iaurt iar rareori cate o cafea decofeinizata sau un latte machiatto.

blackpanterro, esti si tu la noi la Odisee? Daca da, de ce nu-mi dai niste date sa te trec pe listuta?

goldi, multumesc pentru linkul cu numarul de batai al inimioarei bb. L-am trecut pe prima pagina si am adaugat si linkul cu cap. 1 de care efectiv uitasem.

eveline, esti si tu trecuta (corect ) in listuta. Dpdv al varstei, totul va fi ok, stai linistita. La varsta ta eu il nasteam pe fi-miu, apoi m-am incumetat si la al doilea bb...

Andreea82, bravo pentru bhcg. Cred ca ai avut niste emotii...

buburuza, am pus si eu 2 kg pe mine de la inceputul sarcinii dar chiar nu-mi dau seama sa fi mancat mai mult ca de obicei. Poate doar putin si mai des...

nike974, ma inscriu si eu voluntar sa-ti dau niste kg dar nu vreau dulceata in schimb. Vreau sa-ti fie tie bine si sa intremezi. Asteptam vesti bune de la spital. Hai, pune-te pe picioare si vino alaturi de noi.

Kamy13, bine ai venit la Odisee! Sarcina usoara! Ce cadou frumos ti-ai facut de ziua ta...
Esti in listuta!

Anca Micaela, daca e de primit rosii ar trebui sa iau si eu. Si eu mai fumez 3-4 tigari pe zi, ce-i drept fff slabe (kent nanotek gri cu 0.1...). I-am spus si doctorului meu si mi-a zis ca nu afecteaza, n-a fost oripilat. De fapt l-am intrebat daca pot pune plasturi cu nicotina, mi-a spus sa citesc pe prospect daca sunt contraindicati in sarcina. Evident ca sunt, toata lumea stie asta...
In sarcina cu Vladi am fumat si mai mult...si lumea imi spunea ca o sa se nasca cu greutate mica...s-a nascut cu 4 Kg.
Sigur, nu ma culc pe o ureche, mi-as dori sa pot sa nu mai fumez deloc dar sunt convinsa ca la un moment dat trebuie sa le las.

liliana83, spune-i prietenei tale ca o asteptam cu drag alaturi de noi.

Katy, ti-a dat ceva de sustinere pentru hematom? Am avut si eu un hematom la a doua sarcina, chiar si sangerari.. si dr mi-a dat Utrogestan. Cum zici tu ca esti in 11+? Facand calcule dupa UM, nicidecum nu ies 11 saptamani?

lara_c, ce harnica esti cu cumparaturile... Si eu m-am apucat de cumparaturi pentru Vladi dar de pe la vreo 5 luni incolo. Nu sunt superstitioasa dar daca le-as fi avut gata mai devreme dupa aceea as fi fost si mai nerabdatoare sa vina bb mai repede. Acum probabil ca o sa procedez la fel dar n-o sa mai cumpar carucior, landou, scoica, sterilizator si alte lucruri comune cu ale lui Vladi.Din haine, daca o sa fie tot baietel, o sa folosesc tot mai putin pijamale, body-uri, cele ce tin de igiena intima. Pe astea o sa le iau noi. Daca o sa fie fetita o sa o luam de la capat cu cumparaturile.

diana09, bun venit printre noi, imediat te trec in listuta. Banuiesc ca te-ai lamurit deja cu simptomele sau lipsa lor, ca sunt normale si-si. Te asteptam cu vesti bune de la doctor.

ddanagh, inca o ploiesteanca...deja suntem 6...bine ai venit la Odisee! Se pare ca povestile noastre se aseamana, numai ca la mine sarcina pierduta n-a avut nici o explicatie...
De data asta o sa fie bine, stiu sigur.

Madalina77, tare as vrea sa ma abtin dar nu pot. Eu am obtinut sarcina cu Vladi prin FIV, acum sunt insarcinata tot asa...si nu pot, oricat de toleranta as fi, sa-i iau apararea unei viitoare mamici, chiar daca e in mama depresiei, care spune despre viitorul ei bebelus ca-l considera "o gaura pe care baga mancare si o gaura pe care o sterge de kk". Jur ca am incercat sa o inteleg, dar nu pot. Poate sunt eu mai neintelegatoare... Oricum, te apreciez ca esti mai toleranta si mai intelegatoare decat mine dar stii unde cred eu ca ai gresit? Era totul ok si fair daca te limitai in a o consola si a fi alaturi de graviduta in depresie. In schimb tu te-ai apucat sa dai cu pietre si sa le blamezi pe cele care n-au inteles-o. Fiecare user de pe forum are dreptul la o opinie, incontestabil. Imi permit sa-ti dau un sfat: Esti noua pe forum...nu stii cat de mult se ascund in spatele literelor, cuvintelor, sufletelor si a persoanelor. Nu prea e bine sa intri in polemici cu niste fete care se chinuie (unele) de mai bine de 10 ani de zile sa faca un copil. Nu stiu cat de usor sau de greu ai obtinut sarcina asta dar incearca sa intelegi si dincolo de cuvinte...
Sper ca nu te superi pe mine ca mi-am dat cu parerea...

Ma duc repede sa upgradez listuta ca vine ora de somn a lui fi-miu si iar nu mai apuc dupa aceea...

Andreea, in 8+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Buna, viitoare mamici colege de odisee!
UM 14.12.2009, DPN 21.09.2010.

Sunt un picut ingrijorata ca am prima intalnire cu medicul la 8 saptamani fix... cred ca e cam tarziu, dar a fost prima data cand mi-am gasit medicul disponibil; cred ca il schimb, e prea aglomerat, o sa vad dupa prima intalnire. Tot atunci voi face si prima eco, nu stiu de care si nici nu stiu cam cat costa una.

Oricum, prin paranoia aia cu oprirea din evolutie sunt si eu, mi se pare ca nu ma mai dor sanii la fel de mult, ii mai pipai sa-i mai incerc...
Somnolent6a exista, atat, ma culc pe la 10-11 seara comparativ cu 1-2 noaptea inainte...
Am avut mai multe simptome cand m-am lasat de fumat decat am acum! Aia da perioada nasoala, cu gura uscata, pofta de dulciuri, de rontaieli si de toate!
Nu mi-e rau, mananc normal, cu aceeasi pofta de gurmand ca pana acum, am luat 1 kil si sunt deja la regim ca altfel pun 30 pe mine in sarcina asta!
Am citit de cafele si ceaiuri, ce fel de cafea beti, normala?

Multumesc pentru ca sunteti aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

LilianaR, bine ai venit la Odisee, esti pe listuta.
Sarcina usoara si acomodare placuta alaturi de noi.

Andreea, in 8+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda29didi spune:

aniast72 la ce dr te duci in Ploiesti?
eu am fost la dr Fusu dar a inlocuit-o altcineva mi-a facut eco si mi-a zis ca este prea mic s-a vazut sacu si mai sunt programata pe 3 feb si nu stiu la ce dr sa ma duc

7+

Mergi la inceput