Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
blackpanterro spune:
Lara si noi avem multe chestii pregatite, nu sunt superstitioasa deloc si imi place sa fiu pregatita, nu in ultima luna sa fug dupa toate. Avem caruciorul de la Aidan care e ca si nou plus patutul, hainutele le iau pe rand, am haine de gravida desi nu am nevoie de ele inca :))
Mai trebuie sa iau numai un scaun bun de masina, restul primim sau am de la Aidan.
Eu sunt ffff relaxata la sarcina asta, nu ma poate stresa nimic :), poate pt ca am mai trecut prin asta plus ca sunt mereu ocupata cu Aidan.La prima sarcina nu stiam ce sa mai citesc pe net si prin carti :))
Adriana
9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
diana09 spune:
Buna, fetelor! Dupa ce am dat tarcoale forumului timp de vreo saptamana, ma alatur voua. UM: 21.12.2009, DPN: 27.09.2010. Am si eu o groaza de intrebari si imi fac la fel de multe probleme. Am facut doar un test de sarcina acum o saptamana si a iesit pozitiv. Spre deosebire de cumnata mea (care e cu doua saptamani inaintea mea) eu nu am greturi sau dureri asa puternice. Inca nu am ajuns la ginecolog, am programare joia viitoare, dar de-abia astept sa treaca timpul. Nu am spus de sarcina nici macar parintilor, pentru ca vreau sa le spunem dupa control, cand vreau ca totul sa fie bine. Inca din copilarie am avut probleme cu infectia urinara si cu candida, asa ca vreau sa scap de gandurile negre
. Spun asta pentru ca nu a fost o sarcina programata, dar ne bucuram mult de ghemotoc. Atat deocamdata! Oricum, parerile si experientele gasite aici m-au mai linistit ![]()
Madalina77 spune:
Scuze ca nu am putut intra azi dar a fost o nebunie de nedescris la birou + s-au intors greturile.
Sa va povestesc cum a fost pauza de masa: imi vene asa fur cartofii prajiti din fata colegilor
. NU le venea sa creada eu care sunt cat un bat si niciodata nu vreau decat salata cu gratar acum eram disperata dupa UN cartof prajit. Maine clar cartofi prajiti imi iau of si niste maioneza ...
Cat de rau e sa manaci de la MC Donald's? Visez la un meniu ... hm...
Lara mama se pare ca ne luam de manuta ...
"bed girls"
ddanagh spune:
Ingros si eu randurile mamicilor de septembrie-octombrie 2010. UM 28.12.2009, DPN 04.10.2010, insa avand deja o cezariana cred ca se va naste ceva mai devreme, mi s-ar parea fain 02.10.2010 pentru armonia cifrelor. Prima fetita e nascuta pe 20.07.2007. Sanatos/sanatoasa sa fie.
Ne-am chinuit ceva pentru bebe, am o sarcina oprita din evolutie in noiembrie anul trecut si de atunci abia acum am reusit minunea. Ma rog la Dumnezeu ca acum sa fie bine, parca mi-e si frica sa respir sa nu fac ceva rau. La sarcina oprita din evolutie, asta asa, poate ajuta pe cineva, de vina 80% se pare ca a fost o indigestie de 4 zile in saptamana a patra, cu diaree cronica netratata corespunzator, se banuie ca embrionul s-ar fi deshidratat.Asadar atentie si la asta.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Diana scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare, astfel ti se vor vedea postarile in timp real.
Madalina 11 mesaje si deja avertisment?
ce facusi? nu trebuie sa-mi raspunzi doar ca mi-a sarit in ochi 
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
kitzy spune:
Hello, hello!
Katy cred ca m-ai incurcat
De ce sa mai am rabdare? Sarcina mea nu mai e, am eliminat-o, am vazut-o cu ochii mei, saptmana viitoare ma duc doar la control sa vedem daca totul s-a curatat cum trebuie si sper sa fie ok 
Vad ca v-adunati, ma bucur, sa aveti sarcini usoare ca un fulg.
Daca nu eram Diana pe langa noi, eu cred ca deja o luam pe aratura, noroc cu ea, e universul nostru ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
Buburuza_10 spune:
Salut,
Bun venit noilor burtici!!! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi!!!
Nike, multa sanatate iti doresc! Sa treci cat mai repede peste perioada asta, sa ai o sarcina din ce in ce mai usoara si bebe sanatos tun!!!
Madalina, un sfat: incearca sa eviti maioneza: poate contine ou crud
.
Noapte buna, girls!!!
Arthurana spune:
Buna fetelor,
Apropo de mancare. Tocmai am primit cadou intr-un pachetel din Rom. URAAAAAAAAAAA un babic uscat, din acela vidat. este gen salam de sibiu doar ca este din carne de oaie si vita.
Despre ou ochi prajit ce ziceti? Am mancat unul ieri...
Am pofta de murat, acru tot timpul.
Madalina77 spune:
ddanagh - Scriu repede ca incepe programul si nu voi mai avea timp. Daca vrei (esti curioasa) poti citi Capitolul 57 de la Gravidute prin fiv - de pe la pagina 15-16 asa - ce sa zic ... nu pot sa tac! Si stii cum e "Noi vrem egalitate dar nu pentru catei" - se aplica mult in lumea asta romaneasca. Poate o sa invat sa tac ... desi la 32 de ani e tare greu sa te schimbi
. Si nici nu cred ca vreau sa devin supusa si ascultatoare - scorpion 100%. Daca barbatul si seful meu ma suporta si chiar apreciaza stilul meu direct ... nu ma schimb noroc ca lucrez cu computere si softuri si mai putin cu oameni
.
Buburuza - Multumesc! Noroc cu tine nu ma gandisem la asta, o sa trec la ketchup.Dar cartofi prajiti tot manac azi!
Imi vine sa ma urc pe pereti - vreau sa vina luni mai repede sa vad eu cu ochii mei ca bebe e bine - vreau ECO!!!
Chiar cat de des faceti voi eco?
Ma duc sa fac o cafea ametita si ma apuc de treaba! Am tensiunea mica si chiar am nevoie de un ajutor. Poate mai intru dupa 4, 5 cand se termina nebunia pe aici.
Pup toate fetele! 

[grevired] 9