Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Camelia, Eveline, bine ati venit printre noi!!! Sarcini usoare si la termen va doresc!!! Camelia, ce sa zic... te-ai cam scos (scuzati expresia) cu 2 barbati in casa! :)) sunt sigura ca cel mai mult te va ajuta "baietelul"! :))

Nike, vreu si eu dulceata, dar dai si clatitele? :))))) Sunt mai multe zicale romanesti aplicabile in speta, cum ar fi: "ii dai un deget si iti ia toata mana" si/sau "muiati-s posmagii?", samd.

Inainte de a afla ca sunt insarcinata fumam minim 20 pana la 40 de tigari pe zi! Asa NU!!! Acum poate mai fumez cate o tigara la 3-4 zile si sper sa inchei definitiv capitolul cat mai curand. Ultima oara cand am aprins tigara mi-a displacut gustul si am stins-o inainte sa fumez jumatate. Aseara i-am cerut sotului meu sa trag un fum din tigara pe care o fuma saracu' pe balcon, insa el mi-a spus ca daca vreau neaparat sa ma duc sa imi aprind o tigara, ca el nu imi da cu mana lui ceva ce i-ar putea face rau lui BB. Pai da... cam avea dreptate, asa ca m-am lasat pagubasa! Oricum, ce pot sa va zic e ca ma asteptam sa fie mult mai greu sa te lasi de fumat, insa avem acum un motiv si nu orice motiv! Cel mai important motiv: BBle pe care ni l-am dorit atat de mult si care merita orice sacrificii!!!

Iunia, iti inteleg perfect bucuria cu privire la cresterea sanilor!!! Toata viata mi-am dorit sani mai mari! Iata ca au venit la pachet cu BB!!! :))))))) Pacat ca pot fi doar priviti, de atins... nu prea, ca sunt sensibili tare!!! 3 kg in plus fata de 45.5, nu mi se pare o tragedie, zau! Dar stii tu mai bine!!! :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_Hope spune:

Va multumesc pt raspunsuriDeja ma simt mai linistita si al meu sot e fericit ca nu ma mai vede asa ingrijorata.Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista.Data estimata a conceptiei este 21 dec 2009 iar data estimata a nasterii este 13 sept 2010.
Acum incerc sa nu ma mai ingrijorez si sa ma bucur la maxim de fiecare zi din sarcina.
Va doresc sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_Hope spune:

Imi cer scuzeNu am fost atenta si in loc de um am pus data estimata a conceptiei.Scuzeeeeeeee
UM a fost pe data de 6 dec 2009
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

e sarcina toxica.disgravidie emergenta asociata cu plurialergii si mastocitoza.dr mi-a cerut acea declaratie notariala si mi-a spus ca e posibil ca aceasta sarcina sa fie ultimul lucru din viata mea.
eu sunt optimista.

bebe e in uter si e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

e sarcina toxica.disgravidie emergenta asociata cu plurialergii si mastocitoza.dr mi-a cerut acea declaratie notariala si mi-a spus ca e posibil ca aceasta sarcina sa fie ultimul lucru din viata mea.
eu sunt optimista.

bebe e in uter si e ok.

Spune-mi ca glumesti! Cum adica "ultimul lucru din viata"???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Doamne Nike, imi pare rau de ce vesti ai. Nu pot decat sa-ti spun ca sunt langa tine si te sustin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumesc pentru ca am fost trecuta in listuta, insa e o mica (mare ) eroare...am fost trecuta fix cu o luna inainte. Deci: UM 30.12.2009, DPN 06.10.2010.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

multam eveline.

maine vad ce si cum,pt ca ma internez.
ma duc la job la 6 dim,rezolv ce am de rezolvat,apoi ma duc la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Buna fetelor.
Nu am mai intrat de ceva vreme...Intre timp vad ca s-au mai alaturat mamici.Bine ati venit!

Intre timp am fost la dr si m-a luat in evidenta.Am stabilit deja unde o sa nasc...si am aflat mai multe info despre spital.Am fost si la eco si am vazut ingerasul mic.Si i-am ascultat inimioara...Totul se pare ca e tare bine..Maine facem 7 sapatamani..E vremea sa scot dopplerul de la naftalina...De la 7 sapt jumatate 8 deja puteam sa ii ascult inimioara fiicei mele..
Deja ma uit pe cataloage pt cumparaturi..Cu toate ca nu stim ce este inca, putem cumpara carut , monitor.Aveam deja doua carucioare dar vrem sa cumparam unul dublu pt ambii copii..care sa nu ocupe spatiu mult in porbagaj (noi avem masina mare, dar in taxiuri mai ales cand calatorim si cu un three wheeler simplu avem probleme), care sa se plieze usor...sa arate si bine...
Hm ...sfaturi?
Voi ce faceti , cumparati deja sau sunteti superstitioase?Eu cand eram insarcinata cu fiica mea la 5 luni aveam tot inclusiv scutece si camera decorata...Si bagajul de spital pregatit!!!Si cand plecam in vacanta imi luam si gentuat de spital + jucarii just in case..
De data asta cred ca o sa fiu si mai si..La mine nu functioneaza 'relaxarea' la al doilea copil.Din contra...

Va doresc un we placut (la noi a inceput deja..)si sarcina usoara in continuare!

Lara w6+ si Huckleberry Errie

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana09 spune:

Buna, fetelor!

Mergi la inceput