Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare tuturor!
Iata ca am aterizat si eu printre voi....va doresc tuturor o sarcina usoara si o nastere la fel!
La mine UM 30.12.2009, DPN 06.10.2010. Sunt nascuta in 17.10.1974....am ceva emotii datorita varstei dar cum speranta moare ultima, ma gandesc ca totul va fi OK.
Simptome...o greata permanenta, toata ziua...suportabila dar sacaitoare si sani tensionati.
Mai am o fetita de 5 ani....la sarcina anterioara cam tot astea au fost simptomele, sper ca si acum sa fie la fel.
Fug in urma sa citesc, sa va cunosc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata fetele,

Haidati la ceiut cald, cafeluta si laptic cald ca sa va incalziti pe frigul asta

Feteleeeee, am primit rezultatul de beta....: 1700!!!!!!
Dr. zice ca valoarea e buna si ar trebui sa ne vedem maine din nou la un eco...ce sa fac daca bebe e incapatanat si nu vrea sa se arate nicicum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Andreea, felicitari !
Viitorul suna bine

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Salut,

Si mie mi-e bine, slava Domnului!

Doar ca mi-e foame mai tot timpul sau, daca nu mi-e foame, mi-e pofta si tot asa... Cert este ca sunt in 9 saptamani si m-am ingrasat deja 2 kg. Voi cum stati cu kg? Nu stiu daca 2 2kg in 9 saptamani sunt multe, dar deja am renuntat la anumite perechi de pantaloni ... poate si pentru ca m-am lasat de fumat... BTW, s-a mai lasat vreo burtica de fumat sau erau toate nefumatoare inca dinainte?

Nike, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci. Este prima ta sarcina? Printre randurile tale respira insa optimismul, ceea ce este laudabil!!! Bravooooo!!!

Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Feteleeeee, am primit rezultatul de beta....: 1700!!!!!!
Dr. zice ca valoarea e buna si ar trebui sa ne vedem maine din nou la un eco...ce sa fac daca bebe e incapatanat si nu vrea sa se arate nicicum?

[/quote]

Bravoooooooooooooooooo!!! Felicitaaaaaaaaaaari!!! Ce frumos e sa-ti incepi ziua cu asa o veste buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Buburuza,eu aveam 43 si acum am 40 de kg la 1,60 m.
Umorul negru mi l=a dat Dumnezeu ca sa trec peste tot si toate.
vb sotului meu, din mine nu o sa ramana decat urechile si asta pt ca sunt f mari.

glumeama.
azi sper sa fie ok.
deocamdata vomit si sufletul din mine.

Mergi la inceput

Goldi multumesc . Doamne ajuta sa fie bine!

Referitor la simptome: am sanii tensionati si durerosi, dar nu foarte tare, sunt zile cand ma disper ca nu ma mai dor si e ceva rau
Foame mare la mine Eu care nu puteam manca dimineata, acum nu pot daca nu dau gata un castronel cu cereale si lapte...si peste 2 ore mi-e din nou foame, sau cel putin, vb Buburuzei, pofta de ceva. Greturi nu am, din cand in cand insa ma mai sacaie o usoara durere de cap si somnolenta cat cuprinde

Mergi la inceput

Buburuza si eu m-am lasat de fumat, fumam inainte in jur de 10 tigari pe zi. Nu mi-e greu deloc, sunt zile cand nici nu imi aduc aminte de tigari dar sunt zile cand mi-e asa o poftaaa de cafeluta cu lapte si o
De ingrasat m-am ingrasat si eu deja cu un kg. Teoretic sunt in 5 saptamani, nu ma asteptam sa ma ingras de la bun inceput..adica aveam tot timpul impresia ca de ingrasat te ingrasi mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Oferta>
andreea si buburuza,dati-mi si mie jumatate din kg pe care le puneti!!!!!!!!!!!
va dau la schimb dulceata de smochine,de cirese amare, de cirese albe, de capsuni, de toate fructele, de zmeura, toate facute de mine in casa si toate cu fructele intregi, fara conservanti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Nike, chiar daca nu mi te-ai adresat mie iti raspund eu la oferta...iti dau cu draga inima cate kg vrei...numai sa nu le pun eu. Si vreau din toate dulceturile alea!
La prima sarcina de la 60kg am ajuns la 90kg...film de groaza nu alta.,.s-a rupt patul sub noi intr-o seara, la propriu, fara gluma....cand m-am intors de pe o parte pe alta... Macar cdu ocazia asta ne-am hotarat sa cumparam si noi un pat mai acatarii....
De data asta dau toate kilele lui Nike...promit!

Revin cu edit...m-am lasat si eu de fumat...azi.

Mergi la inceput