Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Draga Alina,
am primit deja un raspuns pozitiv d ela andreea84 de a lua o parte din simptomele mele,dar sa stii ca tot mi-au mai ramas!!!!!!!
glumeam.
multumeste-I lui Dumnezeu!
stii cum e sa vomiti de 5-6 ori pe zi,sa nu poti manaca nimic pana la 6-7 seara, sa fii plina de bubite, balonata si cu dureri de iti vine sa te decapitezi,eviscerezi?
ei,daca totuul e ok, atunci bucura-te.
aceeasi boala, cu aleasi simptome, are manifestari diferite d ela om la om.

mama finutului meu a aflat ca e insarcinata in 4 luni jumatate(avea menopauza), iar eu vomit din prima saptamana.
deci nu e o regula.aici fiecare bebita are peronalitatea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Buna ,
Am primit ceva pe mess si stiu ca va ajuta,este una din mamicile din odiseea veche care se ofera sa va ajute cu carti pt copilasi:

http://community.webshots.com/user/daeditu

Reclama - le poti publica pe mailul comun de unde doritoarele pot descarca ce au nevoie.

Mergi la inceput

ditu,adresele mele sunt nike974@gmail.com,nike974@yahoo.com.
multam fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Feteleor,

Cum stati cu simptomele? Eu greata inca nu am. Cred ca e cam devreme. Vineri voi avea 5 sapt.
Cu Jacob am avut un rau... vomitam pana nu ma mai tineam pe picioare. Am slabit in primul trimestru 5kg. Apoi m-au pus pe un medicament antiemetic si nu mai vomitat decat dimineata pana il luam.
Stiu ca fiecare sarcina e diferita, si sincer nu-mi amintesc cand a inceput voma. Tin minte ca m-am dus la un curs cand aveam 9 sapt si mi-era tare rau. Din cele 4 zile de curs, 3 am stat la hotel si am mancat doar covrigei uscati...Nici nu stiu de ce m-am dus.
Parca sanii sunt mai sensibili si mai mari. Simptomul de baza acum este oboseala permanenta.
Cum va simtiti voi?
Ce mancati? Cata apa, ceai, cafea beti?Aveti pofte? Eu am mancat varza murata cu inghetata alaturi(nu impreuna, dar una dupa alta)...
Si ma trezesc pe la 3 si mananc biscuiti.
Ar trebui sa am grija ce mananc si cat, ca cu Jacob am avut diabet gestational.
Plus ca am inceput sarcina cu 10 kg peste greutatea mea ideala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Ei na,

Azi sunt in toane proaste!!!!!!!!!
Nu era reclama ceea ce am publicat era ceea ce am primit pe mess de la o mamica doritoare sa ajute alte mamici,dar daca asa se procedeaza atunci iau aminte si nu mai ajut pe nimeni,tin numai pt mine si ma fac ogoista,poate asa este mai bine!!!!!!!!!!!!!!

Voi reveni cand ma voi calma,a fost un gest din inima sa ajut pe cele care sunt la prima sarcina,ca eu mai am documente dar stiu ce greu este sa nu stii nimic si sa nu iti dea nimeni.Deabia acum am vazut ce adresa era in continutul textului dar nu se face asa ceva!!!

Na ca am toane de gravida...sa vad in cat timp imi trece ..ca sunt foarte nervoasa..nu a fost reclama sa se inteleaga asta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_Hope

Salut toate burticile.Sunt insarcinata in 7 sapt si doua zile.Suntem ffffffffff fericiti atat eu cat si sotul.Singura mea neliniste este absenta aproape totala a simptomelorSimt o usoara tensiune la nivelul sanilor,in rest nimic deosebit.
Eu de felul meu sunt mai prapastioasa si imi fac multe ganduri negre din aceasta cauza.
Va rog frumos sa imi spuneti daca e normala asceasta absenta a simptomelor sau daca am motive de ingrijorare.
Va pup si va doresc sanatate

Daca nu as vedea bebele in pozele de la eco nici nu as sti ca sunt gravi :).Asa a fost si prima sarcina, complet fara simptome.Ceva somnolenta si atat, sa ma(ne) tie tot asa! :))

Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Hello, Ditu ...!!!
Nu fi suparata, astea sunt regulile, nu trebuie sa o iei personal. Pune-le te rog, in userul comun, abia astept sa dau iama in toate materialele de acolo

O prietena a Odieseei noastre ne-a dat un link f interesant cu numarul de batai pe minut al inimioarei bebeilor, in functie de saptamana.
Aniast, poate il treci la inceputul paginii; si linkul cu cap 1.

http://www.fetalsure.com/fetal-heart.html

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

neata.
am simptome pt toate fetele.
mai nou vomit si noaptea.
altfel, am ajuns la 40 de kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Am gasit o stire interesanta referitoare la concediul de maternitate si indemnizatia respectiva. Este o propunere ca va fi supusa aprobarii in perioada urmatoare.

Aniast , da-mi si mie te rog user-ul si parola de mail comune pentru a pune acest link.

Multumesc.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Am gasit user-ul, scuze. Era pe prima pagina. Pana ma obisnuiesc cu forum-ul.

Te rog inca ceva, Aniast, daca se poate, sa ma treci si pe mine in listuta mamicilor de septembrie-octombrie: UM 29.11.2009, DPN: 4.09.2010.

Multumesc.

8+

Mergi la inceput