Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Mie nu mi-a masurat nimeni fundul uterin .
Eco nu este mai concludenta, cu atat mai mult cu cat uterul este retrovers? Si eu il am la fel.

Pisix, nu am primit nimic !
M-ai speriat!!!

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
Andreea82 - scuze, acum am vazut mesajul tau - noi la fiecare eco incercam si abdominal - dar pana acum nu am reusit sa vedem nimic, nimic abdominal asa ca dr trece la transvaginal! Dr tau nu avea si eco transvaginala?

Ba avea, la prima sarcina, cea oprita in evolutie mi-a facut transvaginal de la inceput, acum deloc. Cand l-am intrebat de ce nu facem un eco transvaginal mi-a zis ca oricum nu ar fi concludent si sa asteptam rezultatul de beta diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina77 spune:

nu prea inteleg - sa fie bine beta!

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_Hope spune:

Salut toate burticile.Sunt insarcinata in 7 sapt si doua zile.Suntem ffffffffff fericiti atat eu cat si sotul.Singura mea neliniste este absenta aproape totala a simptomelorSimt o usoara tensiune la nivelul sanilor,in rest nimic deosebit.
Eu de felul meu sunt mai prapastioasa si imi fac multe ganduri negre din aceasta cauza.
Va rog frumos sa imi spuneti daca e normala asceasta absenta a simptomelor sau daca am motive de ingrijorare.
Va pup si va doresc sanatate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisix

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Pisix, nu am primit nimic !
M-ai speriat!!!

Banuiam... Ti-am mai trimis vreo 4 PM-uri anterior.
Ti-am scris pe mess acum

Lasa mess-ul, ca nu pot
Ti-am dat PM cu adresa pe e-mail

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

am activat e-mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

iunia,lucrurile sunt mult mai bune la noi decit la polizu sau bucur,unde mai stiu.si nu glumesc deloc.cind am comparat cu fetele din buc,la odiseea la care am fost,sept-oct 2009,reiesea clar ca lucrurile merg mult mai bine la noi.

si e adevarat cu personalul.am ramas...paf.stii cum am dat atentii?dupa ce asistentele ne povesteau absolut ce doream,dar absolut din ce tinea de obstetrica sau pediatrie,mai dadeam vreo 50.000-putin fata de alte parti si ele refuzau-pentru amabilitatea lor.chiar au fost amabile.
daca vreti cezariana,mergeti la topolog ca va face..imediat si fara sa-l rugati prea mult.Abia asteapta sa taie.

Mergi la inceput

Draga Alina Hope (hm, frumos ) toata lumea te va linisti ca este absolut normal sa nu ai simptome, la fel cum este sa le ai.
Si maine, o alta graviduta disperata (poate chiar eu ) va cere incurajari pe forum pt ca sanii nu o mai dor sau ca burtica parca-i goala.
Realitatea este ca,, cat timp nu doare puternic sau nu sangereaza, orice este normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

goldi,eu te incurajez.Pe mine nu m-au tinut deloc sinii in sarcina.Aveam doar somnolenta la inceput,ma refer si din luna 2 greturi si varsaturi...a lot!!!!si un gust ciudat,metalizat in gura,cu o senzatie la nivelul stomacului de neplacut,parca era ceva pe stomac si proasta dispozitie.Asta in luna 2 si 3.Si apoi...arsuri nene,nu gluma!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unombun

goldi,eu te incurajez.Pe mine nu m-au tinut deloc sinii in sarcina.Aveam doar somnolenta la inceput,ma refer si din luna 2 greturi si varsaturi...a lot!!!!si un gust ciudat,metalizat in gura,cu o senzatie la nivelul stomacului de neplacut,parca era ceva pe stomac si proasta dispozitie.Asta in luna 2 si 3.Si apoi...arsuri nene,nu gluma!!!!

Draga Ombun, chiar bun , simptomele sunt altele si altele, nu sunt doua mamici sau doua sarcini la fel.
Uneori insa intervine si stresul, teama ca s-ar putea intampla ceva rau si pune capac la toate.

Mergi la inceput