Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

goldi,pentru ca tocmai am iesit din sarcina de 3 luni,dupa cum am mentionat anterior,am amintiri proaspete.Nu cred ca nr.batailor inimii la baiat ar diferi de fetita.Asa am cunoaste mai repede ce avem.Poate ar creste pulsul la bebe datorita mamei-emotiile mamei se duc si la bebe.eu cind eram speriata de eco si ce s-ar putea sa vad-Doamne fereste ce ar fi rau cu bebe aveam pulsul crescut si bebe inima mai repede.Altadata eram linistita si am vazut ca si la bebe pulsa mai putin.Cert e ca si acum la 3 luni duduie inim ioara lui..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Salutare si bine ati venit burtici

Si eu am fost azi la medic si de vreo 2 zile sunt total paranoia - ba ca nu ma mai dor sanii, ba ca nu mi-e foame, ba ca nu ma doare burta si s-a intamplat ceva
Azi am avut si programare la medic si la eco abdominal nu s-a vazut absolut nimic Este posibil ca la 5 saptamani sa nu se vada nimic la eco, nici macar sacul?
Diseara o sa am rezultatul de betahcg facut azi...sper sa ma mai linisteasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina77 spune:

Goldi - Am cautat si eu pe net despre asta - numarul batailor fetite - numarul batailor baietei - cica sunt cam la fel - diferentele sunt fff mici, asa cu 0,4 - 0,5 mai multe batai unii decat altii - deci neconcludent.
Dopplerul "meu" nu are instructiuni am cautat eu pe net si am gasit ceva forumuri afara in care fetele explica ce si cum. Mai incerc poate, poate aud ceva...

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Hello si de la mine. Am intrat sa vad ce mai faceti
Bun venit noilor gravidute, sedere usoara sa aveti.
Andreea la eco abdominal e foarte normal sa nu se vada nimic la 5 saptamani, sarcina e foarte mica. La mine la 5 saptamani la eco endovaginal abia s-a vazut un punct mic, eu zic sa nu te stresezi degeaba. Beta il poti repeta pentru linistea ta, dar sunt convinsa ca totul e ok

Despre mine ce sa va zic, vineri sau marti ma duc la dr la control sa vedem daca s-a curatat tot si incepem analizele. De acum incolo, cu Dumnezeu inainte

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda29didi spune:

salutare burtici,vin si eu alaturi de voi,sunt o viitoare mamica DN 29.12.1983 UM 10.12.2009 DPN 15.09.2010,va citesc de mult timp dar abia acum m-am hotarat sa ma alatur voua.
Saptamana trecuta am fost la dr si mi-a spus sa mai merg peste 2 sapt, adica pe 3 feb, deoarece este prea mic dar s-a vazut

7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Aniast72, ziua mea de nastere este 6 aug. Poti sa-mi spui si mie la ce clinica vei naste in Bucuresti? Nu as exclude nici eu varianta Bucuresti.

Katerina, sa stii ca eu sunt abia in 8 saptamani si am trecut printr-o gama larga de simptome: la inceput (maxim 1 saptamana) m-au durut sanii, apoi nu m-au mai durut deloc dar au inceput incet sa se mareasca; apoi, m-a luat o greata usoara, care m-a tinut doar 4-5 zile, a disparut si ea, acum apare acum f. rar si f. slaba; dupa greturi am avut 1 saptamana dureri de cap, m-au lasat si acestea; in prezent, am sanii umflati si stari de greata usoare care vin si trec f repede. Sunt zile cand ma simt f. bine, ca si cum nu as fi insarcinata.
Concluzia: Nu e obligatoriu ca simptomele sa persiste; ele apar si dispar, variabil de la o zi la alta. Totul e variabil, probabil in functie de acomodarea cu hormonii.

Madalina, asa cum am descris mai sus, eu am 2-3 zile fara greata si una cu greata, dar nu toata ziua, maxim 2 ore daca nu prea mananc; asadar, si acest simptom poate varia de la o zi la alta. Stai fara griji!

Chiar imi faceam griji la 6,5 saptamani cand avusesem 3 zile in care nu ma mai simteam gravida, fara dureri de sani, fara greata, fara dureri de cap si la ecografie s-a vazut pt prima data embrionul cu activitate cardiaca. Mi-a parut rau apoi ca nu am stat linistita pana la ecografie:)

Mergi la inceput

Unombun, multumesc pentru raspuns. M-a incurajat experienta ta. E bine de stiut ca s-au mai modernizat lucrurile si pe la noi.

8+

Mergi la inceput

Azi am fost la medicul de familie si mi-a facut primul control prenatal: palpare (masurarea distantei fund uterin - os pubian) si masurare circumferinta abdomen.
Mi-a spus ca distanta fund uterin - os pubian e mai mica cu 1cm (4cm in loc de 5cm) pentru varsta sarcinii mele. Am uter retrovers si m-a asigurat ca e posibil ca forma uterului sa aiba o influenta intrucat varful uterului fiind indreptat spre spate (coloana), nu se poate simti fundul uterin.

Ati avut cumva aceasta experienta: sa aveti dimensiuni mai mici ale uterului fara de varsta sarcinii la examinare manuala?

Sunt un pic ingrijorata pana la urmatoarea ecografie de la 12 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina77 spune:

Andreea82 - scuze, acum am vazut mesajul tau - noi la fiecare eco incercam si abdominal - dar pana acum nu am reusit sa vedem nimic, nimic abdominal asa ca dr trece la transvaginal! Dr tau nu avea si eco transvaginala?

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda29didi spune:

si eu am uter retrovers dar mi-a spus dr ca se va intoarce pe masura ce sarcina creste,

7

Mergi la inceput