Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katerinaa spune:

Salutare,
dorinutza82, eu la 6 sapt si 5 zile am auzit bataile inimii 140 pe minut.
Asa ca mult succes la ascultat.

8+(10+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna dimineata burtici!

Iunia82, bine ai venit! Sarcina usoara si la termen! Spune-mi te rog si ce zi din august e DN, ca sa pot trece in listuta.
Intr-adevar, ne-am adunat deja patru ploiestence . Si eu auzisem de maternitatea din Campina (dorinutza, dr Goraneanu are consultatii si acolo) dar eu am nascut prima oara la Bucuresti si au fost conditii nemaipomenite, nici nu ma gandesc sa merg in alta parte sau sa studiez alte optiuni.

dorinutza, eu stau in Sud si ies de obicei cu Vladi pe bulevard, in parc Eminescu, la Mihai Viteazul, Sala Sporturilor sau Bucov. Momentan stam in casa ca de 2 zile s-a procopsit fi-miu cu o herpangina pacatoasa, face temperatura, nu mananca si ma termina.

Andreea, in 8+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

ieri mi-a fost f rau.am vomitat tot timpul si am facut alergie la...................puloverul de pe mine,ca era din angora.bubitele erau pe fata, pe gat,aproape ca mi se daduse sangele.m-am umflat toata.dar nu aveam cum sa il dau jos,ca nu aveam decat maieul pe mine.la ora 19.00 am plecat d ela serviciu pt ca nu mai puteam.

azi fac 6 saptamani

Mergi la inceput

Katy, e normal sa dispara din simptome daca ai "zapacit" Utrogestanul pentru ca tocmai el da unele simptome... de ex starea aia de usoara greata sau pieptul umflat. De multe ori pot fi confundate starile date de utrogestan cu simptomele de sarcina dar asta nu inseamna ca trebuie sa te panichezi, eu zic ca e totul ok.
dorinutza, sigur o sa bata inimioara.

Mergi la inceput

Arthurana, eu la sarcina cu Vladi n-am avut nici un fel de greata, la a doua sarcina am simtit usoare "scarbe" dar nu foarte deranjant, in schimb acum simt arsuri si scarbe la fiecare senzatie de foame. Dupa cum vezi, nu exista sarcini identice, simptomele difera tare mult de la o sarcina la alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina77 spune:

Si eu sunt o viitoare mamica - test de sarcina pozitiv ... de Craciun - deci bebe se va naste la inceputul lui Septembrie ... nu prea stiu exact cand ca nu sunt convinsa ca am ovulat in ziua 14 - as zic ca mai degraba in ziua 17-18 - oricum se va naste in septembrie.
In jurul meu insa toata lumea vorbeste de sarcini oprite in evolutie ... imi este asa de frica sa nu se sfarseasca si povestea noastra asa. Ne-am dorit mult acest copil si tare trista as fi sa nu reusim.
Luni avem urmatoarea ecografie.La 6 saptamani am vazut inimioara draga prima data.

Aveti idee daca e normal sa nu mai am greturi de 2 zile ? ma cam sperie lipsa lor.

Incerc sa citesc din urma sa va cunoscu un pic.

9

Mergi la inceput

Madalina77, bine ai venit printre noi!
Ne dai niste date (UM, DPN, DN) pentru listuta?
Te rog fii optimista, incearca sa nu mai asculti despre esecuri...gandeste-te ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

eu sunt din Ploiesti si am nascut acum 3 luni la materniotatea ploiesti.(mai citesc si eu pe forum cind am timp si am facut parte din odiseea de sept-oct 2009 asa ca imi e tare draga aceasta perioada a anului).
Cum stau lucrurile acum in maternitate?Mie mi s-au parut bune!!personal dragut,mai ales asistentele de la obstetrica care m-au lasat ..paf.Eu lucrez cu publicul si incerc sa fiu amabila si f.amabila dar ele m-au uimit cu prfesionalismul lor!Nu e gluma .Super pregatite,gata sa ajute si fara bani,atente..ce mai..
Eu am facut cezariana si conditile de la terapie intensiva cred ca sunt la nivel occidental.Am stat apoi intr-o camera cu o colega,deci 2 pers,la etajul 4,fara pile si camera arata ca la hotel de 4 stele,nu glumesc deloc.Asa s-a nimerit,2 pers intr-o camera de se putea juca si handbal mai multe nu.Si luxos foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina77 spune:

Mutumesc Andreea de incurajari si de primire - esti draguta - sper si ma rog sa fie bine pentru toata lumea.
Am primit de la o prietene un home Doppler, nu am putut auzi decat matisoarle mele, dar cred ca bebe e prea mic - nu se aude - e drept ca am fost avertizata ca e devreme pentru jucarii din astea. Ea l-a auzit pe bebe al ei la 15 saptamani cu el.

DN - 21.11.1977
UM - 25.11.2009
DPN - 1.09.2010 - dar eu cred ca va fi un pic mai tarziu - dar mai e mult pana acolo

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Bun venit noilor mamici de sept-oct !
Nu suntem noi prea vorbarete, dar o sa facem o gasca frumoasa .

Este bun un home Doppler , depinde insa de cum este pozitionata placenta, cum sta copilul ... de cate ori poti ausculta intr-o zi bebeul?
Ai si instructiunile aparatului ?

Pentru mamicile cu experienta: mai tineti minte cate batai pe minut avea inimioara primului bebe? Cica baieteii ar avea mai putine batai pe minut decat fetitele.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput