Bobocei de sept-oct 2008 (247)
Raspunsuri - Pagina 9
vdrag spune:
Hai ca mai bagat la idei babytza! Acum voi sta ca pe ace pana saptamana viitoare, mai ales ca am avut ceva dureri de spate, in partea dreapta, durerea a fost foarte ciudata si am luat cateva antiinflamatoare.
mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)
kllemi spune:
bitza nu ne-a dat ca ar fi observat ceva anume si cica asa ar trebui sa ia toti copii in lunile cu R (spetembrie, octombrie etc.)
lala, dya va multumesc, noi luam Ca natural si nu are nici o linguritza sau eu stiu altceva carea sa ma ajute....si nu stiam exact daca este buna cea de la nurofen......va multumesc din suflet
Mai da' n-am vazut, ce bune sunte-ti la casa omului...-icesc toate fetele
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
vdrag spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui 300 Buna gagici!
eaxct asta spuneam si eu. Insa am impresi ca majoritatea cred ca daca nu le ceri poti sa le faci tu singura si nu se complica sa te ajute daca n-o ceri TU in mod expres. Un exemplu putin diferit... si care frizeaza avbsurdul dar in ochii mei ii caracterizeza pe 90% din barbati: m-am enervat pe L ca isi lasa rufe peste cosul de rufe. El zice ca l-am pus eu cu capacul spre repete s1i lui iie peste mana sa-l deschida sa se grabeasca! Dupa cteva dialoguri absurde i-am zis in fata: "el nu-si imagineza ca orce lucru facut asa ca sa-si faca lui viata mai usoara imi face mie viata mai grea? Ca cineva trebuie sa le puna mereu in ordine etc etc si cineva-ul ala eu sunt? Ca de timpul me sia si asa vai de mama lui isi bate joc?" El nu judecase asa... se oprise la faptul ca, din neatentie sau graba, eu pozitionasem cosul cu manerul spre perete de parca e greu sa te intinzi cativa centimetri sau sa-l pui tu cum vrei... Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008 b de la bebe, blog... |
Cred ca va puteti considera norocoase numai cu asa ceva, al meu sot considera ca daca lucreaza si eu stau acasa, trebuie sa nu faca nimic in casa, si chiar asta se intampla! Daca goleste o sticla de suc sau o cutie de bere, o lasa pe unde apuca fara sa o arunce la gunoi, asta se intampla si cu scobitorile pe care le foloseste, ambalajele de la diferite chestii pe care le mananca sau lucruri de folosinta personala pe care le goleste si le lasa in baie, unde avem binenteles un cos de gunoi unde ar putea sa le puna! Sa nu va mai spun de faptul ca daca are ceva de reparat in casa este foarte nervos si frustrat daca nu se repara repede!
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Piolica Doamne ajuta sa treceti cu bine de varicela asta! Am pus poze noi FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |
saru'mina!
am vazut pozele, foarte frumoase. Lucas e asa de dulce, imi plac mult ochisorii lui.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
300 spune:
Ada e unicul meu sling.... nu am nevooie de altul; tati nu vrea si pe mine nu ma dor deloc ochii de la culori asa ca ramane.
Sa nu te prind ca intri in butoi, ce faci tu are sens si nu trebuie decat sa pui putin punctul pe i (am citit ce-ai scris aseara...!
Lala, ma bucur sa te citesc, chiar ma gandeam... ce mai faci? Scumpe tare zgatiile iar cu faza cu unghiile mi-aduci aminte de-acas cand erau fratii mei mici si faceam tot felul de dracii.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
piolica spune:
vdrag, nasol! si tu nu ai nimic de zis? pune piciorul in prag! :):):)
sa stii ca eu ii spun sotului meu ca de multe ori sint mai obosita decit atunci cind mergeam la scirbici. Insa el ma ajuta la absolut tot, asa ca nu am de ce sa ma pling, chiar as fi scorpie sa ma pling. Citeodata chiar ma simt prost, pentru ca-l vad ca e frint si tot se ocupa de diverse chestii.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
angelynna82 spune:
Hello,
Ada tare scump Teo
Babytzu sa fie asa cum iti doresti tu
Nusha moa ce misto sunt pantofii, mi-au ramas gandul la ei
Clau super tare Razvan
Anca ce bine ca e mai bine Carla acum, tot asa sa o tineti
Lala moa ce frumos povestesti tu acolo
Laura si eu mai stau seara cate o ora sa o adorm, alteori in 10min adoarme , offf mititica cate bubite a avut... Crina nu a facut pana acum
Bitza felicitari puiului pt progrese , tare scumpic e in filmulet
Piolica multa sanatate
Vdrag din pacate nu te pot ajuta pt ca nu stiu , cat despre pampers chilotel nu am incercat...as vrea dar sa vedem cand voi cumpara
Nocom tinem pumnii sa vindeti masina
Kllemi ii poti da cu siringa de Nurofen
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
vdrag spune:
Piolica nu am cum sa pun piciorul in prag. Sunt singura si nu am pe nimeni, el are toata familia aici. In Romania eram independenta din toate punctele de vedere dar aici depind de el cu totul.
lala77 spune:
Cine imi spune si mie cum se fac aerosolii aia cu lamie si gutui? Cat lamaie, cat gutui, de cate ori, de la ce varsta? Please!Din cate stiu eu sunt pt tuse, nu? De care tuse?
claudinna spune:
bitza, cat de frumos asheaza piesele! e tare de tot!
link-ul ala era bagat la spam, l-am mutat in imbox
sunt la 12 ron/buc
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)