Bobocei de sept-oct 2008 (247)
Raspunsuri - Pagina 10
babytza spune:
Pai fetelor, eu as vrea sa nu fie inca....din cauza problemelor cred ca ar fi tare greu acum....cu casa suntem in pom, mama nu e foarte bine , cu banii suntem varza....asa ca nu ar fi deloc un moment extraordinar. Iar de un copil trebuie sa te bucuri din prima clipa in care afli, cihar daca apare neplanificat. Mai ales ca noi ne dorim...doar ca nu inca in circumstantele astea
Sper sa fie doar o dereglare, mai ales ca nu era deloc ziua in care as fi putut ramane. Era cam devreme. Dar vedem, inca nu par sa apara rusii ..
Babytza si puiiValentina David
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vdrag Piolica nu am cum sa pun piciorul in prag. Sunt singura si nu am pe nimeni, el are toata familia aici. In Romania eram independenta din toate punctele de vedere dar aici depind de el cu totul. mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008) |
sint in aceeasi situatie! insa nu ma simt ca as depinde de sotul meu, cu toate ca acum sint fara job.
Iar eu sint din aia taioasa si independenta, am stat in Romania 1 an jumate pina mi-am gasit un loc de munca la Budapesta unde se mutase viitorul meu sot la vremea aceea, asta era in 2000, ca eu nu vroiam sa depind de nimeni. Insa acum sintem o familie, avem un copil, ne-am mutat in tara lui, unde, ce-i drept, familia lui e la 700 de km de aici, asa ca noi ne avem unul pe altul si pe Elsa.
Eu iti doresc succes, iar sotului tau un o mica strafulgerare care sa-i arate ceea ce faci tu pentru el si familia lui.
Era aseara o emisiune la francezi exact despre acest subiect, sotia era aproape sclava acasa, facea totul, iar sotul era un domn care se aseza la masa, dupa care se juca pe calculator ore in sir. Cu ajutorul unui psiholog a reusit sa vada ce face sotia lui si cit de mult pierde din viata de familie, ei avind doua pustoaice + unul mic de citeva luni, caruia nu-i facuse niciodata baie, nu-i schimbase niciun scutec, spunind ca asta este menirea femeii, un macho de 2 lei. Cert e ca intr-un final a facut toate astea + a dat cu aspiratorul, chiar facea si prajituri cu pustoaicele.
Poate ca sotii astia de care povestiti voi au nevoie de cineva din afara care sa le arate anumite chestii, ca daca vin reprosurile numai de la voi, la un moment dat nu o sa va mai asculte...
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
lala77 spune:
Multumim frumos pentru aprecieri!Sunteti dragute!
Nu stiu cum sa facem sa iesim maine de aici sa mergem la gradinita. E z\iua lui Alice si planificasem un fel de party la gradinita, cu Anna cu tot, tort si altele. Si azi dimineata s-a suparat foc cand a venit tati de afara si a spus ca nu crede ca iesim de aici.M-a bombanit toata dimineata ca am nascut-o iarna; ca era mai bine vara...Pana la urma am calmat-o cand i-am spus ca daca o nasteam vara acum mai erau cateva luni pana la ziua ei; asa macar e maine. Si cu asta i-am inchis gura.Oricum tati baga tare dezapezire ca daca maine nu o duc la gradi, cred ca nu ne mai spalam cu toata apa din Dunare.
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lala77 Multumim frumos pentru aprecieri!Sunteti dragute! Nu stiu cum sa facem sa iesim maine de aici sa mergem la gradinita. E z\iua lui Alice si planificasem un fel de party la gradinita, cu Anna cu tot, tort si altele. Si azi dimineata s-a suparat foc cand a venit tati de afara si a spus ca nu crede ca iesim de aici.M-a bombanit toata dimineata ca am nascut-o iarna; ca era mai bine vara...Pana la urma am calmat-o cand i-am spus ca daca o nasteam vara acum mai erau cateva luni pana la ziua ei; asa macar e maine. Si cu asta i-am inchis gura.Oricum tati baga tare dezapezire ca daca maine nu o duc la gradi, cred ca nu ne mai spalam cu toata apa din Dunare. http://community.webshots.com/album/568109497amcroS anna-rebecca-02.10.2008 alice-mihaela - 21.01.2007 |
vai, lala, mor de ris! esti super tare! iar lui tati sa-i dai medalie de aur daca reuseste sa scoata toata zapada, imi amintesc pozele tale de la prima zapada, asa ca daca e ca atunci, merita chiar doua medalii!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
iriss_04 spune:
buna gagics!
am intrat sa pun poze noi cu andrutza(zis bimbirica)
mobila andrei
probez patul
tot eu andrei
asa ma joc eu
sunt fetita
ma rasfat
iar ma rasfat cu tati
si asa pap
citesc din urma si revin,,,pup bobocimea
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
angelynna82 spune:
Lala cat de frumos povestesti, sunt de vis fetele tale. Paula-Laura a zis asa: 0.5ml de suc lamaie, 0.5ml de suc gutuie si 2ml ser fiziologic (asta din urma sper sa fi retinut bine ), Crina avea ba tuse progresiva ba seaca si a functionat la amandoua, si multa sanatate
Iriss scump foc bimbirica
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
baby_boy spune:
Luminita sunt aici
Vad ca vrei iar sa golesti cardul pe jucarii
Am vazut si eu avionul acela Dysney de care vorbeati voi la un copil..e super..lui Radu i-a placut mult..sa vedem cum fac sa conving sotul.
Va citesc insa nu am avut dispozitia necesara sa scriu sau nu am avut nimic de spus.
Toata ziua acasa cu Raducu..ne jucam..gatim..ne pupacim
In fiecare zi invatam cate ceva nou..un cuvant nou..sau cum face vreun animal..prinde foarte repede orice.
Asa ca Claudinna va ajungem din urma..cat de curand spunem si noi o poezie
Ne-a iesit si noua prima maseluta..desi eu credeam ca o sa sparga canini intai..dar urmeaza.
Din cauza asta are somnul mai agitat si ziua si noaptea si stau langa el mereu.
Nushulica imi pare rau pentru rosu in gat. multi pupici lui David sa scapati repede
Piolica daca e sa fie varicela sper sa scapati repede!! Multa sanatate
Vdrag imi pare rau pentru situatia cu sotul..eu zic ca ar trebui sa discutati..sa-l faci sa-si dea seama ca 'familie'nu inseamna sa faci tu totul in casa
Iriss mi-a placut mult mobila din camera lui Andrei. Culorile mele preferate verde si albastru. vrem si noi sa facem in primavara camera lui Radu si tot asa gasisem ceva pe albastru ..de abia astept sa -i fac camera, mobila o plateste soacra
Nicole 3 ore fara K? Ti-ai facut de cap ..nu gluma..ma bucur..eu n-am vazut nici macar o ora departe de Radu de cand s-a nascut. Cum a iesit checul? Eu vreau sa mai bag unul deseara..ca am la oua in frigider
Ada imi pare rau pentru nervi..poate pana la urma se rezolva
Babytza bb 3? sper sa fie cum va doriti voi
Liliana bine ai venit!
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
gaia.nevia spune:
Lala:
0.5ml zeama de gutuie + 0.5ml zeama de lamaie + 5ml ser fiziologic (sau inmultesti cu 2 daca ai fiole de 10ml de ser)
Pui in nebulizator 2-3 ml din chestia asta. Eu le-am facut cand erau plini de muci si se sufocau (fazele alea de laringita cand iti recomanda dr. dezametazona cu adrenalina... cam tot aia face si gutuia cu lamaie).
Ne-a recomandat dr. cand aveau baietii laringita.
La multi ani, Alice!
vdrag, siteul era: http://www.sfatulmedicului . ro/consulta-medicul
(scoti tu spatiile) nu stiu de ce nu merge. Oricum, frunte sus, o sa mergi la dr si o sa te lamuresti
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri