Bobocei de sept-oct 2008 (247)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Alina, esti de la politie?

baby_boy, abia va astept! dam serbare de Ziua Mamei cine se mai inscrie???
am fost la Craiova azi...nimic frate prin magazine...bate vantul pe al jucarii...pleca sotul din nou, ii zisai sa se duca si-n Banie, ca acolo n-am ajuns, nu mi-a dat prin cap
oare astia asteapta 1 iunie sa mai bage jucarii??

am luat din Real body la 2,99 ron si de la Fox o bluzita la 19.99 ron...in rest...nu prea mi-a convenit nimic...

musette, daca ajungi in Auchan, imi zici si mie daca mai au avionul??

piolica bine macar ca scapa acum, cat e mica. in cateva zile ii trece

lala e mortala Alice a ta!! si bagati tare la dezapezire!! sigur veti reusi sa ajungeti!

kllemi, in principiu, daca ai ceva de masurat, poti sa-i dai cu orice este gradat: seringa de nurofen, cea de panadol, unele siropuri au lingurite gradate, daca ai prin casa, sau cu o banala seringa cumparata de la farmacie (dar fara ac)

iriss, dulce foc Bimbirica al tau! imi place tare mobila!! am de unde sa ma inspir (cand o fi cazul...)

vdrag, asha cum ti-au spus si fetele, chiloteii sunt ceva mai practici pt varsta asta, pt ca ii poti pune mai repede, tinand copilul chiar in poala(eu asha fac, ca nu are stare sa stea pe spate), poti sa-i lasi in jos cand face la olita...si da, se rup pe margini, sa nu se umple cupilu' de kk
cat despre sot...ce va face cand tu te vei duce la serv?? o discutie e binevenita, faceti schimb de roluri o zi macar!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ce seringa de nurofen aveti voi de 10ml? sau n-am inteles eu bine?
ale mele au toate fix 5ml...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

ce seringa de nurofen aveti voi de 10ml? sau n-am inteles eu bine?
ale mele au toate fix 5ml...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

lol
ii dai de 2 ori...
aia de panadol are 8 ml...nah, greu sa gasesti fix de 10...

Mergi la inceput

mi-a adormit si Razva azi in sanie
s-a trezit insa cand l-am dat jos...in casa mi-a cerut "nana"...si in 2 minute a fost in lumea viselor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

nope, eram in recuperari si nu-l gaseam pe 245
tot vb de avionul disney, are fii'miu primit de ziua lui da' e mai incantata sor'sa decit el, ma refer la calareala. el doar baga formele alea 4 (triunghi, cerc, patrat, stea) si tranteste capacul peste ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitolul 245 nu exista si nu pot modifica numarul ca e deja subiect inchis. S-a sarit din greseala un numar Deci doamna de la politieeee, nu il mai cauta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

nope, eram in recuperari si nu-l gaseam pe 245
tot vb de avionul disney, are fii'miu primit de ziua lui da' e mai incantata sor'sa decit el, ma refer la calareala. el doar baga formele alea 4 (triunghi, cerc, patrat, stea) si tranteste capacul peste ele.

Avionul Elsei nu are sortator de forme, cred ca vorbim de doua avioane putin diferite. Al ei are un fel de 'portbagaj', adica unde sta cu fundul are o mica clapeta care se ridica, iara acolo poate sa-si depoziteze ce vrea muschiul ei.
poti sa pui o poza cu avionul sortator? chiar m-ai facut curioasa.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hai ca era sa va anunt de rushi pe celelalt user Au venit rusii Tura asta pot sa ma bucur , da ?

Dya la mine merg mesajele

Iriis foarte frumoasa camera lui Andrei Iar el este un mare scump si cu bentita si fara

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

iriss bimbiricu e un frumos iar mobila este dementiala, asa de vesela.... SUPER!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

scumpe mamici

in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si micutzilor vostri

sunt o mamica fericita, cu copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare

iat-o

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!

va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin

poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat

sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)

sau orice alta idee de sprijin e binevenita

s'auzim de bine,

Doamne Ajuta!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput