Bobocei de sept-oct 2008 (247)
Raspunsuri - Pagina 12
claudinna spune:
am trimsi mesaj pe mailul comun cu poza cu avionul acela
Alina stii cumva daca mai au la Auchan in Pitesti?? ma apuca boala de avioane acu'
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
dyanira spune:
Babytza merci tu deschizi cu explorer???
Ah si sa nu uit felicitari pt rushii daca asta doreai
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna am trimsi mesaj pe mailul comun cu poza cu avionul acela Alina stii cumva daca mai au la Auchan in Pitesti?? ma apuca boala de avioane acu' www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
ai pus un link ceva, ca in afara de textul tau eu nu mai vad nimic...:)
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Babytza merci tu deschizi cu explorer??? Ah si sa nu uit felicitari pt rushii daca asta doreai |
Dap , cu explorer deschid la bobocei. Si mersic
Babytza si puiiValentina David
laureta spune:
Ma doare galma asta, oare pot so dau cu ceva?
Babytza deci nu mai vi in vis?
iriss frumos bimbirici frumoasa camera
Nocom spune:
bitza ce mare s-a facut Lucas!! Vad ca prietena lui deja s-a mutat la el, dorm impreuna.... fff tare!!! Pupici iubaretului!
babytza felicitari de data asta. data viitoare nu mai scapi de agitate!!!
dya eu ti-am trimis acu vre-o saptamana un PM si am vazut ca nu mi-ai raspuns, dar m-am gandit ca nu te intereseaza....
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
claudinna spune:
piolica...ma tragea Razva de mana si cred ca n-am dat paste la link
am retrimis
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
dyanira spune:
Nocom nu pot sa mai deschid mesajele private de vreo 1 sapt si ceva am deja 4 ca imi pare scris deci nu stiu ce ai scris.Cum sa nu ma intere ce imi scrii tu???
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Nocom spune:
Mey, am deslusit misterul capitolului disparut....l. Cand a facut mama capitol nou (adica je) dupa cap 244, am scris 246 in loc de 245. Deci l-am sarit cu totul... No, imi pare rau, nu stiu daca putem redenumii capitolele astfel incat sa fie in ordine...
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
luminita2008 spune:
greu frate cu carutu' pe nametii astia.... am niste muschi...
dya, uite linkurile:
http://www .to yz .ro /sunete-si-muzica/altii/piticul-povestitor-duni-in-limba-romana/ - Piticul Duni
http://www. dino land .ro/p-1715-i-teddy-interactiv.aspx - urusletul iTeddy
http://www. dino land .ro/p-1866-plus-interactiv-elmo.aspx?utm_source=newsletterintern&utm_medium=newsletter100111&utm_campaign=plus-interactiv-elmo - Elmo
scoate tu spatiile. n-am cautat f bine, e posibil sa le gasesti pe alte site-uri, sau in supermarketuri, mai ieftine. doar ursuletul l-am gasit cel mai ieftin la ei, dar costa si 21 ron transportul, ca sunt din Cluj.
ref mesaje private, poate ti-au blocat astia casuta, daca aveai prea multe. tre' sa mai stergi din ele, din cand in cand. eu nu am probleme, da' tot nu esti in lista mea de mess!!! cum asa?
piolica, uff, tinem pumnii sa-si revina repede Elsa! sa ne spui ce ai facut la pediatru.
vdrag, nu pot decat sa-ti raspund la a doua intrebare: nu folosim inca scutec tip chilotel. cat despre prima intrebara, vb cu doctorul. sanatate!
am si eu un sot care-si lasa gunoaiele pe unde apuca. iti dau exemplul meu, care la noi a functionat: o coaja de banana i-am pus-o pe perna pe care doarme. un cotor de mar l-am pus in bocancii cu care se incalta. un timp doar, ce-i drept, s-a rezolvat problema. de fiecare data cand 'uita', aplic aceeasi metoda. data viitoare i le voi pune in dulap, ascunse, unde e mai greu sa le gaseasca. cand se impute treaba, il anunt ce si cum. si tot el o sa faca si curatenie dupa.
kllemi, seringa de la nurofem are 5ml, e gradata. cea de la panadol are 8ml. eu le dadeam calciu cu seringa de la nurofen, e ok.
in sfarsit vazut fetisoara dulce-dulce de Lucas!!!
e un scump, tare rau imi pare ca sunteti asa departe si nu ne putem vedea.... va pupam cu drag, moldovenii mei dragi!
iriss, bimbirica e un frumos! bine ca ai mai pus poze cu el, ca si uitasem cum arata de cand nu l-am mai vazut! si ce camera frumoasa are!!
baby_boy, bine ca sunteti sanatosi.
nu golesc tot cardul pe jucarii, le iau treptat. am in fiecare luna ceva bani ptr asta, sunt banii in plus ce mi-i da statul, ptr ca am gemeni. si profit cat mai tine treaba...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"