Bobocei de sept-oct 2008 (247)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nocom bafta la vanzare daca o vinzi te imbogatesti

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele, aseara am "sedat" copilul cu niste nurofen ....vreau sa zic ca a avut cateva treziri, doar sa se intoarca pe partea cealalta, in rest toate bune ...sa mai trezit pe la 6.00 ptr. laptic ....dupa care pe la 10 a fost trezirea de dimineatza ....ce mai viatza...asa da mai zic si eu

piolica imi pare rau ptr. Elsa...sper sa nu fie nimic grav si sa trece-ti cat mai repede peste asta

bitza mai, da ce injiner ai tu acolo!!...mare mester..

Am si eu o intrebare la voi..ni sa dat sa luam calciu 10 zile pe luna cate 10 ml pot sa ii dau din din seringa de la nurofen, sau este prea mare??? nu stiu cu ce gradez acesti ml, co o seringa??.....va multumesc

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

kllemi sigur 10 ml? Stiam ca se dau 5 ml 10 zile pe luna. Sunt fiole de 10 ml, juma i dai juma bei tu. E buna seringa de nurofen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Kllemi si noi tot 10 ml pe zi am luat daca luam Ca gluconic ii puneam toata fiola in lapte are fix 10 ml iar cand a luat Ca pharco sirop ii dadeam 5 ml dimineata 5 ml seara adica fix o seringa de nurofen de fiecare data.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Piolica uite varicela la Biancu
http://picasaweb.google.com/inisa2004/Varicela#

edit, controleaza si la caputz cica e obligatoriu la varicela sa fie si la cap, la noi au fost, o gramada:(

David trebuie sa fie fericit !

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

merci pentru poze, uuu, piti mic a fost plin de bubite. Din cite vad eu, cred ca Elsa are varicela. M-am uitat deja prin par si nu are nimic deocamdata.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Si noi avem chilotel de la Pampers inca de la 10 luni ca noi aveam popoul mare de atunci. Si mi se par ok, mai ales ca ea vrea sa faca si la olita si pe astia pot sa-i dau jos usor. Cand face kk in el, il rup pe lateral si gata, ne spalam si punem altul.Nu mi se pare greu. Mai greu e cu scutec obisnuit ca nu pot sa i-l pun drept ca ea nu sta intr-un loc.

Fetelor, daca puteti si vreti, bagati un ochi AICI
Poate aveti vreo idee, nu neaparat bani.E pentru copilasi. Sarumana!

Kllemi, cred ca poti sa-i dai din seringa de Nurofen. Si eu o folosesc si e ok. Nu e mare ca nu-i bagi mult deodata in gurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Piolica Doamne ajuta sa treceti cu bine de varicela asta!
Kllemi de ce v-a dat 10 ml?

Am pus poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Gaia.nevia nu am reusit sa deschid acel site dar am programare saptamana viitoare la ginecolog. Doream doar sa imi fac o idee despre ce anume ar putea fi, deoarece aici doctorii sunt foarte zgarciti cu amanuntele iar acestea le dau numai cand considera ei ca este necesar!
Babytza despre ceea ce mi-ai scris ma refeream, voi rupe si eu chilotelul si imi va fi mai usor la schimbat. Nu de alta, dar a mea printesa a trecut deja la pampers baby dry 5+ si aici nu am gasit pe nicaieri decat acestia tip chilotel, asa ca trebuie sa ma adaptez situatiei!
Bitza2008 sigur nu sunt insarcinata, deoarece mi-a venit menstruatia iar mie nu mi s-a intamplat ca acesta sa imi vina peste sarcina si sincer ma gandesc si la bb2, tocmai de aceea vreau sa aflu cam care este situatia cu acest nivel ridicat de progesteron!

mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

vdrag atentie cu ciclul, eu la Valentina am avut menstruatie peste sarcina pana in luna a 3 a . Stiam ca sunt gravi din prima luna si m-am speriat evident ,insa la dr mi-a zis ca se mai intampla fara sa fie un risc pentru sarcina. Contractii nu aveam, asa ca era totul ok, mai putin ca aveam ciclu peste sarcina. Mai bine mergi frumusel la dr sa iti spuna care e treaba prin burtica

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna gagici!

Citat:
citat din mesajul lui elly_16
... pe mine sa enerveaza uneori ca nu are initiativa si asteapta sa fie impins de la spate

Mami de Bianca Maria
Bianca

eaxct asta spuneam si eu. Insa am impresia ca majoritatea cred ca, daca nu le ceri, poti sa le faci tu singura si nu se complica sa te ajute daca n-o ceri TU in mod expres.

Un exemplu putin diferit... si care frizeaza vbsurdul dar in ochii mei ii caracterizeza pe 90% din barbati: m-am enervat pe L ca isi lasa rufe peste cosul de rufe. El zice ca l-am pus eu cu capacul spre perete si lui iie peste mana sa-l deschida ca se grabeste! Dupa cteva dialoguri absurde i-am zis in fata: "el nu-si imagineza ca orice lucru facut asa ca sa-si faca lui viata mai usoara imi face mie viata mai grea? Ca cineva trebuie sa le puna mereu in ordine etc etc si cineva-ul ala eu sunt? Ca de timpul meu si asa vai de mama lui isi bate joc?" El nu judecase asa... se oprise la faptul ca, din neatentie sau graba, eu pozitionasem cosul cu manerul spre perete de parca e greu sa te intinzi cativa centimetri sau sa-l pui tu cum vrei...

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput