Bobocei de sept-oct 2008 (247)
Raspunsuri - Pagina 19
gaia.nevia spune:
Karina ce frumos!!!
ma bag si eu la naaaaniiii....iaaaaiiiiiiaaaa....naaaaniiiii...
noapte buna
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
claudinna spune:
neata!!
vreti ?? in 5 minute e gata
pentru Lumi
Karina
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
mama, deci e super tare FB acesta!! tocmai mi-am descoperit o fosta colega de liceu cu care n-am mai vb de cel putin 4 ani
Nocom spune:
Neata,
claudinna multumi de pepsi!! NUUUUUU, nu te lasa si tu dusa de valul FB!!! O sa va pierdem pe toate!!!
Eu mi-am facut cont acu ceva timp, cand inca nu era la moda, si abia acum cateva zile am mai intrat si eu sa vad ce si cum. Dupa juma de ora, m-am lasat si nu cred sa mai intru curand ...
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
lala77 spune:
Neata!
Babytza, deci sunteti oameni cu greutate.Lasa ca o sa creasca el mare!
Gaia, tare jucarie.Oare nu-i doare cand trag de ea?!
Vazut poze!Pupici pt toti copilasii.
Noi tot incercam sa iesim din ferma de la ora 7.30 si e ora 9 si nu cred ca avem vreo sansa. Alice ne-a explicat deja :"ce famile e asta?ce parinti! nu cadou, nu tort, nu gradinita". Ne-am facut si noi mea culpa si asta e.
Pt cine vrea, azi la 12- nastere in direct AICI
O sa fie interesant.
gaia.nevia spune:
neatza
Eu folosesc FB pt a ramane in contact cu cei de la munca, si cu mai multi prieteni vechi.
O sa vedeti, cand vom incepe serviciul, ca vom citit mai rar si mai greu pe forum... dar pe FB, intri, arunci o vorba, si o pot citi toti prietenii tai, raspunde imediat, etc... ma rog, nu e rau ca tool de comunicare.
Claudina, Nocom, eu as vrea sa va adaug la reteaua mea, dati-mi un semn
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
lala77 spune:
Gaia, chiar ieri vorbeam cu fetele de pe alt forum despre varicela. Eu am avut cand eram mica si am mai avut o data la 21 ani. Si credeam ca sunt caz izolat, insa e multa lume asa. Eu am vaccinat-o pe Alice pt ca mi s-a spus ca e pe viata; intre timp am aflat ca nu e chiar asa si la Anna nu stiu ce sa fac. Cred ca o sa o vaccinez oricum ca macar daca face sa faca o forma mai usoara.Cica vaccinul tine cam 7 ani (pe el zice 10).
Nikolici, cred ca v-ati topit. Ce frumos!
Anna trimite bezele-se pupa pe palma si sufla apoi si are asa un zambet dulce!!!!Imi vine sa o mananc!
claudinna spune:
La multi ani, Alice!!!!!
tzitziri spune:
Neata!
Ieri am bagat la greu recuperare la citit si de-abia azi apuc sa va salut...dar de azi nu mai dispar prea curand.
Noi am fost la munte ca l-am serbat pe tati care a implinit rotunda varsta de 30 de ani.Si sufera ca a 'imbatranit'.
In rest suntem toti bine si ne-am bucurat de zapada asta....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
claudinna spune:
Nococm nu ma bag in FV!! ca zau, n-as putea! dar mi se pare super sa stii ca-ti gasesti cunoscutii relativ repede
Ada, te caut acu sa vedem daca te gasesc
cum ziceai ca zice Radu??
piolica, sper sa-i treaca repede!!!
Ange si Razvan se cauta toata ziua la buric, i se pare acum cea mai interesanta chestie! cum nu-i mai prin body-urile, le ridica si se pipaie pe burta, ba ma mai si striga sa-mi aratae ce are el