Bobocei de sept-oct 2008 (247)
Raspunsuri - Pagina 20
Nocom spune:
LA MULTI ANI ALICE!!!!
SA FII SANATOASA SI IUBITA, SI SA AI PARTE DE CEA MAI FRUMOASA PETRECERE SI MULTE CADOURI CHIAR DACA CU PUTINA INTARZIERE DIN CAUZA ZAPEZII!!!!
MAMI DE ALICE, SA-TI TRAIASCA MANDRA CEA MARE (SI CEA MICA) SI SA VA BUCURATI DE EA SANATOASA TOATA VIATA!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
lala77 spune:
Multumesc pt urari!
Eu am renuntat deja la ideea de a pleca; tata vad ca inca nu se da batut.
Eu deja m-am apucat de facut tort; cica ea nu vrea tort de-ala cu spuma (frisca) , ci vrea de-ala care ii place lui mamaie- respectiv un tort cu multe feluri de blat si niste ciudatenii de creme- ca doar nu era sa scap usor.
De la gradinita au facut un gest care m-a impresionat: au sunat si toti copiii i-au cantat "la multi ani" lui Alice la telefon. Ce frumos!
Fug la tort ca se arde blatul.
gaia.nevia spune:
sa va trimita Teo un elicopter? ajungeti pronto la gradi
Pupi multi sarbatoritei inca-odata, si sanatate.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
anca81 spune:
s Alice
Bitza, am vazut pozele cu Lucas, e foarte dulce si are niste ochisori expresivi . inginerul!
Babytza, suntem bine, iesim la zapada, nu dormim noaptea, mancam numai ce vrem si cand vrem dar suntem sanatoase
Ada, Carla isi duce mana in fata cand o intreb unde e fundul. Culmea e ca si ficatul e in acelasi loc . Si mai nou pe langa MAMA mai spune si KK
Piolica, micutul dalmatian. Lasa ca trece
tuturor.
Carla & mami
andy.p spune:
Buna dimineata.
LA MULTI ANI ALICE!!!
LA MULTI ANI TATI DE DAVID!!!..las'ca nu esti batran deloc
Claudinna eu am vrut sa te am ca prieten pe FB da'nu mi-ai dat niciun raspuns :(
Nocom cum sa nu vrei pe FB??Ne mai optimizezi si pe acolo..eu te vreau in lista
Ada cum esti ?
Ange super tare Crina
Karinutza cred ca s-a topit mami tau
Piolica cum a trecut noaptea?Au mai aparut bubite
Alexia si-a descoperit si-a ea pasa si tot isi baga mana si alte chestii pe acolo
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nocom spune:
HAINDE TINA!!! ITI TINEM PUMNII STRANSI!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
alessia2005 spune:
Buna ziua fetele...
Am trecut si eu sa va salut...nu mai am calculator...mi s-a defectat..si e la reparat...
la toata lumea...numai bine..
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Buna ziua fetele...
Am trecut si eu sa va salut...nu mai am calculator...mi s-a defectat..si e la reparat...
la toata lumea...numai bine..
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
nikolici spune:
LA MULTI ANI ALICE!!! SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA!MAMI SA VA TRAIASCA 1000 DE ANI!
Si noi putem sa facem o teleconferinta si sa-i cantam un La multi ani calduros, nu???
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
piolica sanatate multa Elsei, treceti voi si peste asta rapiduletz.Cum este tonusul ei?Se scarpina?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)