Bobocei de sept-oct 2008 (247)
Raspunsuri - Pagina 18
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laureta Culcat fetele, adica pus in pat acuma sa vedem in cat timp adorm |
Pai ale tale stau in pat? Radu, daca nu ma bag cu el in pat si nu-l tin bine de sac, se da jos, se suie pe leagan si canta asa: aaaaiaaaa, iiaaaaiaa, aaiaaaiaaaa, iaaaaiaaa.....
Iar Teo ia repede niste masini si se lungeste pe tatami... sau se pune pe plans daca e singur in camera
Cand am avut varicela am avut doar un val de eruptie, adica am avut 2-4 zile in care au aparut toate bubele, din cap pana la talpi, si astea au fost. Horror, dar oricum, nu mai multe valuri, ca imi zicea doctorita ca ma pot astepta peste 5-6 zile iar.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
nikolici spune:
Si sa ma laud si eu putin:
Karina zice TE IUBESC!!!...am crezut ca nu aud eu bine si am cerut confirmare lu tati si asa e...ne-am topit azi amandoi.
Va imaginati de cate ori ii spun te iubesc, de taman asta a invatat!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
laureta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
Pai ale tale stau in pat? Radu, daca nu ma bag cu el in pat si nu-l tin bine de sac, se da jos, se suie pe leagan si canta asa: aaaaiaaaa, iiaaaaiaa, aaiaaaiaaaa, iaaaaiaaa..... Iar Teo ia repede niste masini si se lungeste pe tatami... sau se pune pe plans daca e singur in camera Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Biancu e in patuc, inca nu sare in cap( a facut o data un salt din ala de gimnasta in cap direct in patul nostru). Si se lupta acolo mai canta mai scoate cearsaful din saltea, inca nu urla
Inisa e mai mare si intelege, si la ea merge santajul, nu dormi nu iesi la zapada
nicolici ce supeeer
babytza spune:
Am cantarit puiul si am sesizat ca a depasit si el bariera de 10 kg !!!!!!
Si maine Tina are olimpiada la mate
Lumi maine dimineata bag poze, acum e pe scari , jos la intrare si fac zgomot daca ma duc sa o iau. Magazinul nu e chiar un magazin, e mai mult o sera , o gradina cu flori...asa cum spunea si Joy nu vad legatura intre flori si saniute Dar e bine ca au. E langa Parcul Icoanei.
Ne auzim la telefon si iti explic cum se ajunge acolo, e usor de ajuns. Doar sa stiu din ce directie vine ca sa imi fie mai usor de dat detalii
piolica imi pare rau ca v-a confirmat varicela, sper sa aiba o forma usoara si sa nu aiba mancarimi prea mari Tina a avut pe la 3-4 ani ( nu mai stiu exact ) dar a facut putine bubite si nu s-a scarpinat prea tare. Mai nasol a fost ca a stat in casa 3 saptamani fara copii si fara baie In rest imi aduc aminte ca nu au fost probleme
Alina bine , daca asa vrei , uite aici niste pupaciosi
Ada noi nu ii spunem inca pe nume, dar stim clar unde este si o aratam mandru ori de cate ori ii spun "unde e pu-tza"?
Va pup si ma duc la nani Va doresc o noapte buna si linistita
Anca voi cum sunteti mami ?
Babytza si puiiValentina David
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Si sa ma laud si eu putin: Karina zice TE IUBESC!!!...am crezut ca nu aud eu bine si am cerut confirmare lu tati si asa e...ne-am topit azi amandoi. Va imaginati de cate ori ii spun te iubesc, de taman asta a invatat! |
Coooooooooool !!!!!!!! Wooow, ce sentiment ai cand iti spune puiul asa
Sa iti aduc un pachet de pampersi ? Te-ai udat rau , sunt convinsa
Babytza si puiiValentina David
elly_16 spune:
Seara buna
Pe seara am iesit si noi cu tati in parc cu sania... am pus-o un pic pe Bianca in zapada si nu mai voia sa plece de acolo
Piolica multa sanatate Elsei, sa treaca cat mai usor peste tot
Babytza felicitari pt. rushi, ca doar asta ti-ai dorit, nu?
Lumi -ici pt. mamica curajoasa care a iesit cu doi pui pe zapada asta... si cu caruciorul... multa bafta sa gasesti saniuta
Iriss vazut pozele cu bimbirica... ce dulce e cand se rasfata...
vdrag ar trebui sa clarifici lucrurile cu sotul tau, ca apoi sunt destule de facut atunci cand ai un copil mic, si nu trebuie sa-ti ocupi timpul strangand mereu dupa un sot
Bitza chiar ai cu ce sa te lauzi... -ici pt. micul inginer
Nushulica superbi pantofii, mai ales ca eu sunt mare fan pantofi cu toc, dar n-as indrazni sa cumpar fara sa probez, ca am un picior mai dificil... sa ne spui cum iti vin
Liliana bine ai venit
Angelynna -ici
dyanira spune:
Mai deci daca e pe asa si eu il intreb pe Andrei unde si stie sa arate dar noi ii zicem,,putzanu" ca deh avem asteptari de la obiectul cu pricina... adica nu o alintam cu un diminutiv intelegeti voi nu???
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
elly_16 spune:
Tocmai am aruncat o privire pe site-urile cu jucarii postate aici... foarte interesante, iar preturile pe masura. Eu am hotarat deocamdata sa nu-i mai cumpar jucarii, ca nu se prea joaca cu ele, doar le imprastie prin toata casa, iar apoi se agata fie de cutia mea cu farduri, fie de cea cu margele, de pixuri si orice altceva care nu e jucarie