Bobocei de sept-oct 2008 (247)
Raspunsuri - Pagina 17
gaia.nevia spune:
Nocom, Varilix nu ofera imunitate pe viata... auzisem ceva de genul 5 ani, dar nu-mi stiu sursele acum.
Oricum, eu am facut varicela pe bune in copilarie. Si uite-te si tu cand m-a lovit. In singura ocazie cand era cu adevarat periculoasa, na...
Si de ce nu am avut imunitate??!!?!?! sau @!@@@!!$##%%~~~!!!
Am stat si mi-am tot zornait creierii... am ajuns la o concluzie. Poate ca virusul a mutat in toti anii acestia. Atata a mutat ca a devenit de nerecunoscut de catre mica urma lasata de vechea lui varianta in adn-ul meu acum 28 de ani. (poetic nu?!)
De ce nu, pana la urma, la cate porcarii se intampla din cauza unor mici scapari de laborator (vezi gripa porcina).
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
baby_boy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
ha-ha, ghiciti cu ce ii place lui R sa se joace.... ii zice si pe nume "pu-aaaa, pu-aaaa" noi mai insistam cu Tz care lipseste... Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
he he si aici inca un Radu..caruia ii place doar ca la noi e puti..si-l intreb mami unde e puti? si el pune mana si-mi arata
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
alexa si mami spune:
Roxule, nu m-am suparat chiar deloc sau sa zic ca da ca sa obtin mai multe bezele. Pio micutei dalmatiene. Cum au zis si fetele, tot raul spre bine. Vaccinul e frectie... Alexa a facut cu tot cu vaccin:( Irina in 90% din timpul petrecut pe net sunt pe tel, so doar citesc pe unde apuc. printisor si mami de printisor.
angelynna82 spune:
Piolica offf, imi pare rau ca Elsa are varicela, am pe amandoua
Ada super tare R tau , m-ai facut sa rad si chiar aveam nevoie
Nocom eu am facut varicela acum 3-4 ani, tare greu mi-a fost, plina de bube cu febra mare ...exact de craciun si revelion...mult mai periculos e cand esti adult decat ca si copil
Musette felicitari pentru sanie
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
piolica spune:
va multumesc mult pentru sustinere. Lizuca e destul de ok, vad ca tusea e mai nasoala decit bubitele, cel putin pina acum. Si eu zic ca e bine ca a facut acum varicela, asa o sa fie imunizata, poate nu pe viata, ca am inteles ca virusul poate muta si au fost cazuri de varicela in copilarie + mult mai tirziu (apropos de ce spunea Ada). Vorbeam in seara asta cu o cunostinta, mi-a zis ca ea a facut varicela la 35 de ani si ca a suferit ca un caine.
eu va pupacesc, noapte buna. O sa ma bag la culcus mai devreme, ca mi-e teama ca iar o sa stau de planton pe la 5 cu Lizucu in brate.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
gaia.nevia spune:
Piolica, somn usor, mami! Sanatate!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
musettepink spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui baby_boy
he he si aici inca un Radu..caruia ii place doar ca la noi e puti..si-l intreb mami unde e puti? si el pune mana si-mi arata Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
he,he si la noi tot puti se cheama si tot asa daca il intreb pune mana si arata intai la el apoi vine si ma cauta si pe mine de puti iar eu ii zic ca nu am si il trimit la tasu
de Luca
musettepink spune:
Angelinna
Piolica somn usor,imi inchipui ce greu iti e sa-ti vezi copilul cu bubite.:(
Alina pup si eu.
de Luca
laureta spune:
Culcat fetele, adica pus in pat acuma sa vedem in cat timp adorm
Cand a facut Biancu si Inisu varicela doct noastra care are un baietel de 4 ani ne zicea mai in gluma mai in serios ca vine in vizita sa scape de o grija si ea. Oricum nu aveam de gand sa le fac vaccinul asa ca... a mers de la sine.
piolica nu e bai cu varicela, va trece. Si da, bubitzele apar in valuri cateva transe. Ai grija cu febra si papica usoara, s ar putea sa aibe si in guritza bubitze.Pupici, o noapte linistita
mussete sa notezi la calendar pozte vine bb2
nikolici spune:
vdrag baga un ochi :
http://www.wdxcyber.com/nmood11.htm ,http://www.natural-hormones.net/progesterone-high-levels.htm , http://www.testcountry.org/reasons-for-high-levels-of-progesterone-in-women.htm
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)