Bobocei de sept-oct 2008 (247)
Raspunsuri - Pagina 16
nushulica spune:
fetelor vad ca shoppingu online e in floare aici de la vreme ni se trage![]()
deci am gasit puzzle-uri la preturi normale in sfarsit:http://www. dtoys.ro/modules.php?name=produse&e3=6
unde sunt poze cu dolofanica de alexia??eu n-am vazut
de
David
piolica spune:
intru putin sa va spun ca doctorul a confirmat varicela.
:(:(:(
Elsa are din ce in ce mai multe bubite si cica vor aparea in valuri.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Nocom spune:
nushu fa faine puzzle-urile cu 3 6 si 9 piese!!
Multumim de pont! 
piolica imi pare taare rau! Sper sa nu o supere prea tare mancarimea. Pupici pentru micutza!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
nushulica spune:
piolica stii cum e tot raul inspre bine! mai bine sa faca acum cat e mica ca pe urma cand va merge in colectivitate sa fie imuna
de fapt elsa deja e in colectivitate
o sa treceti cu bine peste asta, mai rau e ca e mica rau si nu intelege mare lucru
de
David
dyanira spune:
Piolica imi pare tare rau.Cred ca intr-un fel e bine ca e mica si scapa nu mai face in alt fel e rau ca nu intelege mare lucru.Sa speram ca face o forma usoara si scapati repede.Cred ca e primul bobocel cu varicela nu??
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Crineii ii place sa se joace la buric ![]() |
ha-ha, ghiciti cu ce ii place lui R sa se joace....

ii zice si pe nume "pu-aaaa, pu-aaaa" noi mai insistam cu Tz care lipseste...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Nocom spune:
De ce trebuie sa faca neaparat varicela?!?!? Mie mi se pare un chin pentru copii indiferent de varsta la care o fac. Si mancarimile alea si semne ce pot ramane....Noi chiar marti avem programare la vaccin- Varilrix! Mai bine asa, nu?
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
ha-ha, ghiciti cu ce ii place lui R sa se joace.... ![]() ii zice si pe nume "pu-aaaa, pu-aaaa" noi mai insistam cu Tz care lipseste... Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
musettepink spune:
Buna seara
Avem sanieee,bine ca Luca nu se omoara dupa ea asta e altceva da avem![]()
Joy merci
Luminita am vazut ca vrei poza cu sania,are si Roxana la fel,daca nu pune ea mai repede poza o sa-ti pun eu maine dupa ce iesim afara ca acum nu am cum sa o pozez...am lasat-o in garaj.Magazinul nu stiu exact sa-ti zic unde este ca eu l-am trimis pe tata caruia i-am zis doar Expo Flora si a zis ca stie,chiar m-am mirat da a stiut omul asa ca nu am cerut detalii exacte.Hai ca te-am ajutat de nu am mai putut.![]()
Ah, Oana e bine,e in plimbari![]()

piolica imi pare rau de Elsa,sper sa nu fie grav si sa scapati repejor,oricum e si o parte buna,imunitatea oferita de faptul ca a facut boala e mult mai tare ca vaccinul asta asa ca sa vezi si partea plina a paharului
Claudinna daca ajung la auchan iti zic de avion cum sa nu ,da numai sa ajung desi nu prea cred in viitoarul apropiat:(
Alina tu nu mai intri deloc pe mess sau nu te vaz eu?
Si ce aveti cu fata daca are spirit bun de observatie?!Ehhhh![]()
Ada nu ai facut crima nu?![]()
![]()
daca faci moarte de om nu scap nechemata pe la parchet,stii tu![]()
F frumoasa camera lui bimbirica si posesorul nu mai zic
Roxule bravo ,bine ca au venit rusii
Am uitat sa zic ca l-am vazut si pe Lucas care s-a facut baiat mare
gata fug la sot,s-a culcat Luca de la ora asta,astazi ne destrabalam,de mult nu am mai pupat asa ora devreme de culcare

de
Luca