Bobocei de sept-oct 2008 (247)
Raspunsuri - Pagina 15
claudinna spune:
babytza, e vb de fotoliile acelea verzi, nu de cel puf
http : // www. dinoland.ro/p-2413-armchair.aspx
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna babytza, e vb de fotoliile acelea verzi, nu de cel puf |
Aaa , ok, sorry
intamplator e acelasi pret si simteam nevoia sa ma bag in seama Edit : dar ce scumpe sunt.....

Babytza si puii
Valentina
David
claudinna spune:
ma speriasem
, dar ma mai uitai o data
babytza, e 190 de mii vechi, 19,00 ron
Lumi, credeam ca nu vad bine, de aia iti zisai
iriss_04 spune:
Nu am avut timp de nimik astazi:am avut azi o zi tare incarcata.Ne-am umplut timpul cu plimbarile in aer liber cu sania of course si cu draciile lui Denis,,,
Nushulica:sanatate lui Daviduca,, sa va faceti repede bine
Vdrag :imi pare rau pentru situatia cu sotul..important ar fi sa-l faci sa inteleaga care sunt activitatatile tale zilnice,,,eventual sa stea o zi acasa cu tine sa vada ce implicatii sunt cu bebelul
baby_boy-:
multumim...poti sa te inspiri si din restul de poze pe care le-am pus. Pe peretele din dreapta este mobile cu pat si in stanga un cub numai bun pentru jucarii si mai tarziu pentru carti sau dvd-uri---asa ca pune-o la plata pe soacra,,,noi am facut la comanda
claudinna-multumim
babytza-mercic si ma bucur ca totul a iesit cum ai vrut tu,,,
pusi
nocom,laureta:

lumi:
ici si multumim pt linkuri.
Liliana bine ai venit!
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
andy.p spune:
Iriss ce a crescut Andu
,si mobila e tare frumoasa i se potriveste perfect![]()
Babytza ma bucur ca ti-au venit rusii,daca asta voiai
Vdrag urata treaba acolo la voi,si eu ma plang,da' la noi nu e asa tragica treaba...eu zic ca ar trebui sa stai de vorba cu el
Claudinna te-ai pus pe cumparaturi??![]()
Noi bine...Alexia a inceput sa-si ridice bluzele in cap
,cat mai sus posibil![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
claudinna spune:
| citat din mesajul lui andy.p Claudinna te-ai pus pe cumparaturi?? Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
deci n-avusai de lucru sa intru pe siteurile alea!! as cumpara daca as avea cu ce, dar decat imi fac sange rau

o sa iau doar niste puzzle-uriin sfarsit a gasit sotul sortator din ala sfera...de cand a venit cu el, Razvan e captivat, dar se cam enerveaza cand nu nimereste
simpatica foc Alexia!!! ce va faceti la vara cu rochitele??
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui andy.p Iriss ce a crescut Andu ,si mobila e tare frumoasa i se potriveste perfectBabytza ma bucur ca ti-au venit rusii,daca asta voiai ![]() Vdrag urata treaba acolo la voi,si eu ma plang,da' la noi nu e asa tragica treaba...eu zic ca ar trebui sa stai de vorba cu el ![]() Claudinna te-ai pus pe cumparaturi?? Noi bine...Alexia a inceput sa-si ridice bluzele in cap Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
si voi sunteti niste frumusle
si andrei isi ridica hainele si mai noi cand il schimb a invatat sa ridice manutele cand ii zic ca schimbam bluza sau body-ul
andu
luminita2008 spune:
claudinna, acum am vazut, ca pusesi linkul. eu le-am luat de pe alt site, si tot 78 ron sunt acolo. sunt 2 explicatii:
1. mi-am luat teapa
.
2. la dino sunt reduceri. dar oricum, si pretul vechi era 58 ron, deci oricum mai ieftin, asa ca ramane varianta 1. 

babytza, pls, pune o poza cu saniuta daca ai timp. si daca poti, zi-mi exact pe unde e magazinul, poate il trimit pe tataie, ca nu gasesc pe nicaieri. si daca ai idee daca e deschis si sambata, si daca aveau mai multe bucati, din ce ai vazut tu... vorba Adei, ce de pretentii, dom'le
.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
angelynna82 spune:
vad ca v-ati pus pe cumparaturi
io numai cumpar nik
m-am facut rea![]()
Crina mai nou vrea sa se incalte cu papucii nostri
si se ridica sa vada mai bine la masa pe un bidon de apa plata
Laura dulce Alexia
, Crineii ii place sa se joace la buric
Da si ea mainile sa o imbrac, chiar impinge in maneca... intoarce capul sa o sterg si in urechea cealalta si fura pixuri....tre sa ii cumpar culori pt ea...dar vai de peretii nostri
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 claudinna, acum am vazut, ca pusesi linkul. eu le-am luat de pe alt site, si tot 78 ron sunt acolo. sunt 2 explicatii: 1. mi-am luat teapa 2. la dino sunt reduceri. dar oricum, si pretul vechi era 58 ron, deci oricum mai ieftin, asa ca ramane varianta 1. ![]() ![]() ![]() babytza, pls, pune o poza cu saniuta daca ai timp. si daca poti, zi-mi exact pe unde e magazinul, poate il trimit pe tataie, ca nu gasesc pe nicaieri. si daca ai idee daca e deschis si sambata, si daca aveau mai multe bucati, din ce ai vazut tu... vorba Adei, ce de pretentii, dom'le Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!" |
lumi noi avem saniuta asta si e albastra
http://www. bebelusulfericit .ro/alpen-gaudi-sanie-copii-alpen.html
am luat-o din babyexpo si a fost mult mai ieftina
andu