LMA licurici ian -feb2009(81)
Raspunsuri - Pagina 5
CADIA spune:
Neataaa!!!!
Am intrat repede, ca intr-o ora trebuie sa mancam si sa ajungem la doctor pentru picioruse.
Am fost ieri cu sania afara, a tras-o ta-su o ora prin zapada, a fost o fericire totala.Poate repetam si azi figura, daca vine tati mai devreme.![]()
Incerc sa citesc ceva din urma.
Pupici tuturor.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
Leditia spune:
La multi ani sanatosi si fericiti ,
Alexia!
Sa cresti mare,sanatosa,sa fi iubita si sa ai parte numai de bucurii si impliniri.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
CADIA spune:
ALEXIAAAA, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI SA CRESTI MARE SI FRUMOASA.
ARRIEL, si eu sunt pusa pe slabit, ca am o groaza de haine incare as vrea sa incap.Vad ca am reusit sa dau jos in aprox. 3 luni, 9kg, ceea ce e super Ok pt mine, ca sunt f.f.f pofticioasa si cam gust din toate.

NATY, si eu as vrea s-o duc pe mama cu mine la Papanicolau, poate imi si reuseste.
CADIA spune:
PYC, eu iti dau maaaareeee dreptate.de fapt, ne regasim atat eu cat si Clara in ceea ce spui tu (din emisiune). Clara doarme singura din prima ei zi de viata, si sunt exceptie noptile in care se trezeste (pentru suzeta sau dc ii este prea cald). Clara are voie sa mearga in orice camera (avem 4 camere) si face ce vrea iar eu sunt linistita pentru ca am indepartat posibilele pericole.Ii place tare mult sa exploreze, de fapt prefera acest lucru de multe ori in detrimentul jucariilor, iar eu ma otic, pentru ca are o groaza.
S-a trezit mandra, mancam si mergem la doctor
Va pup
anna-mama spune:
La multi ani, Alexiuta! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata lunga si fericita!Bee, asteptam sa ne povestesti cum ati petrecut 
Eu apreciez mamicile care au reusit sa-i ajute pe copii sa doarma toata noaptea
Eu nu fac parte din aceasa categorie, fi-miu s-a trezit de nu stiu cate ori azi-noapte ba sa pape, ba din alte motive, si de fiecare data zicea "mama". Si ca sa va conving ca sunt o mama "ne-cool", el mananca noaptea pt ca mananca f putin solid ziua, deci...ce se poate mai dezastruos de atat. Astept psihologii sa arunce cu pietre dupa mine ![]()
Corina, sanatate multa, asta iti mai lipsea, sa te imbolnavesti si tu
Cat de scumpa este Cate
, si ce tare e in poza cu tati in picioare 
Pyc, mai vazut si pozele cu Paul, e un dulce zambaret!
Arriel, tare distractiva plimbarea cu sania, ne-a plimbat si pe noi sotul la munte
un
mare pt Thea
Iulia, ce scumpa e Carla, nu vazusem ultimele poze
Pai ea rade tot timpul, cred ca e o veselie la voi in casa
Sa stii ca si plangacioasa e tare dulce!
Roxana, bravo pt Eva
Fetita curajoasa 
Cadiasucces la doctor 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
crisspy spune:

ALEXIA 

sa cresti mare si frumoasa si sa-i bucuri pe mami si pe tati in fiecare zi. Bee multa sanatate si voua si distractie maxima diseara...Asteptam pozici...
IrinaC am vezut pozicile...Papacelul e scump rau 

...si tortul a fost o minunatie
...multi
sa treaca repede perioada asta grea sa va reveniti cu totii...
Intrebare: sta in saniuta aia OK chiar daca nu e prins? ca ma batea gandul sa-i iau si eu lui Razvi.
Vazut pozici si cu Vladutz in zapada, tare ii mai place, si cu Cate frumoasa si gingasa...
Pyc multumim de info...eu chiar nu stiu in care categorie ma incadrez
...ca deh, nu culc eu copilu' din pacate
...tot incerc sa o conving pe mama sa faca un pic training cu Razvi sa renunte odata la leganatul asta pe picioare...programul de masa e deja bine batut in cuie, mai avem partea cu somnicul...Multa sanatate 
Koruccia multa sanatate si tie
...hai ca poate trece pana veniti in Romanica si te distrezi si tu un pic la party.
Arriel, asa da distractie
...nici nu-mi mai aduc aminte de cand nu m-am mai dat cu saniutza...
Theei
Aalina sanatate multa si voua sa treaca raceala repede-repede 
Cadia bafta la doctor azi
Anna si noi tot in categoria cu mancarica peste noapte suntem...asta ca nu vrea sa bea lapte treaz nici sa-l pici cu ceara...
Miere cum mai sunteti?
Azi mergem si noi la doctor...la verificat putzulica...eu zic ca e OK, acum sa vedem ce zice si tanti dr. Si vineri avem controlul de 11 luni.
O zi usoara si multi 

Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciufik [ Miere - multa sanatate tuturor! Off, de-aia nu am vrut sa fac eu Prevenarul, ca dc nu ia rotavirus, dar ia alt virus, degeaba il faci. |
ce legatura e intre cele 2? ?
robert nu are lumina de veghe
Porumbita spune:
pyc partial tind sa cred ca au dreptate in ceea ce zic acolo (desi robert inca sescoala de 3-4 ori pe noapte) insa nu in totalitate; eu de cateva zile am gasit 2 noi cauze (pozibile) pt treziri dar nu voi face nimic pe urmatoarele saptamani pana nu ne mutam la casa noatra
miere multa sanatate
anna mama cat rezista piciul sa mearga prin zapada? ca ieri si alaltaieri l-am scos in sling din casa si afara l-am lasat sa merga singur (pana dadea de damb de zapada si facea buf) insa nu am stat decat 20 demin ca era plin de zapada
bebelusi spune:
Anna e mortal Vlad in zapada, azi il scot si eu in zapada sa stam pe spate si sa facem ingerasi 

Pyc, ca de obicei astept mesajele tale cu sufletul la gura. Vlad de obicei doarme de la 21,00 pana la 08,30-09,00. Are momente cand se mai trezeste si mananca pe la 04,00, dar numai daca il doare ceva, nu mai adoarme fara lapte. Se intampla rar.
Ziua doarme leganat din pacate, daca stiti alta metoda entru somnul de zi va rog sa mi-o impartasiti.
LA MULTI ANI DRAGA MEA ALEXIA, SA TE FACI MARE SI SA FII SANATOASA, sa ii umplii de bucurii pe mami si pe tati
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Porumbita, si Vladut cade, ca se impiedica de denivelarile de sub zapada. El nu mai voia sa intre in casa, dar eu nu-l tin mai mult de 30 min, ii face rau si la pielicica si ii plus cat sunt mici circulatia sangelui nu este reglata (nu stiu sa ma exprim stiintific) si ingheata repede. Dar il scuturam des de zapada pe cizmulite si haine ca sa nu se ude.
Pati, multumim, poate ii faci si tu poze la zapada facand ingerasi, sa mai vedem scumpicul 
Crisspy, succes la doctor, sa fie bine! Sa ne aduci vesti bune!
Razvi dragalas
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)