LMA licurici ian -feb2009(81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik
[
Miere - multa sanatate tuturor!
Off, de-aia nu am vrut sa fac eu Prevenarul, ca dc nu ia rotavirus, dar ia alt virus, degeaba il faci.

ce legatura e intre cele 2? ?

robert nu are lumina de veghe

Rotarix ? (se vede ca nu sunt adepta vacc optionale).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

LA MULTI ANI FLUTURASULE ALEXIA! Sa cresti mare si sanatoasa si sa-i bucuri pe parinti!

Eu mor cand vad copii jucandu-se in zapada..si ai mei zac muciosi in casa, la clocit...Avem sanie si nu am folosit-o pana acum, ne-au prins zapezile numai raciti....

Irina, chiar ca mi-au dat lacrimile cand am vazut poze cu Ochila in spital...bine ca a trecut si s-a facut baiatul bine. Tot frumos e, oriunde ar fi.

Miere, cum sunteti?

Felicitari licuricilor care fac deja macar un pipi/zi la olita! Noi inca n-am inceput, am zis ca pe la un an jumate, cand ne-om mai intelege.

Felicitari si licuricilor umblatori!
Cristi, nu cred ca e cazul sa te impacientezi ca nu merge copilul. Sunt mai multi cei care merg dupa un an decat cei care o iau singuri din loc la 9 luni...

Si Filip se trezeste cateodata peste noapte o singura data, se ridica in picioare si incepe sa vorbeasca pe limba lui. Eu ma scol buimaca, il iau in patul nostru si adoarme instantaneu. Sigur l-as adormi si-n patul lui, dar sunt beata de somn si prefer varianta easy...deci eu sunt de vina clar...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LA MULTI ANI ALEXIAAAAAAAA!!!!!!
MULTA SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI TU!
SA ITI BUCURI PARINTII!!1
BEE MII DE

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI, ALEXIA!

Sa cresti mare papusica frumoasa, sa fii sanatoasa si norocoasa!

Eu sunt tare necajita ca azi noapte a murit fratele lui tata. Era destul de in varsta (77 de ani) dar nu era bolnav, a fost un soc. Am primit telefon la 1 noaptea sa ne anunte Imi pare asa de rau de el, era unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut, toata viata i-a ajutat pe altii.

In alta ordine de idei azi am sedinta de shooting Facem poze pentru site-ul firmei si avem o echipa intreaga de profesionisti (make-uo artist, regizor, fotograf). De cateva ore tot pozez, fiindca facem si poze individuale si de grup. Ma simt deja o vedeta

anna am vazut pozele cu Vladutul scump la zapada

anuc DAAA, exact constatarea asta am facut-o si eu de multe ori. Hainutele pentru fetite mai mici sunt mult, mult mai dragute pentru cele mai mari.
Ii dau Ioanei Vigantol, 2 pic/zi in lunile reci (pana in mai ne-a zis dr.).
Spor la cursuri!
Ioana ta a devenit "domnisorica"? Ca a mea ma zapaceste, nu vrea sa se imbrace decat in anumite chestii, anumite culori, sa-i fac parul in anumite feluri. I-am luat niste apreschiuri si nu a vrut sa se duca cu ele la gradinita, cica rad copiii de ea In schimb si-a ales singura o pereche de cizme negre de lac de la Zara si nu mai iese sin ele.
Si a inceput si cu chestii de genul "nu vorbesc cu colega x ca e o mototoala", "nu vreau sa dansez cu y la serbare ca rad copiii de el", "vreau sa fiu prietena numai cu cei mai draguti:

irina am vazut pozele, mi-au dat lacrimile la alea din spital. Andrei e frumos - frumos, cel putin una din poze e de revista (in care sta in popous in pat si are parul zburlit). Si tortul, tare misto.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Vad ca v-a placut si voua emisiunea (adica ma rog.....rezumatul meu live:) Noi avem un ritual de culcare foarte bine stabilit, acelasi de cand s-a nascut: joaca agitata de seara, papa de seara, baitza, joaca "neagitata" de seara, cititul unei povesti pe canapea sau uitatul in cartea cu Bebe Urs, turul camerei cu pupic de noapte buna la toti cei prezenti, pus in patut cu broscuta lui in brate si cu suzeta, stins lumina,ii explic ca acum face nani si de ce face nani, ca e obosit, ca ne vedem maine dimineata, ca si ursuletul face nani si magarusul si mieluselul si Pedro (astea-s jucariile lui de plus), ca eu sunt in camera cealalta daca are nevoie de mine, ca mai strang casa, apoi merg si eu la culcare.....ii cant acelasi cantecel in fiecare seara (ala cu nani nani puiul mamii)......si plec rapid si ferm din camera, desi deseori incearca sa ma retina cat mai mult langa el. Daca maraie nu merg la el, dar daca plange merg si il calmez, fara sa-l iau in brate.....ii reexplic de ce il las singur in patut si de ce face lumea nani si iar ii cant cantecelul.....

In general merge treaba de prima data, dar sunt seri in care merg de 2-3-4 ori la el si reluam acelasi ritual pana cand adoarme, dar fara sa-l iau din patut.

Daca se mai trezeste noaptea fac la fel, fara a-l lua cu mine in pat (exceptand bineinteles situatiile exceptionale, cand e bolnavior sau unele weekenduri cand am chef sa dorm eu mai mult dimineata).

Cu acelasi ritual respectat, adoarme oriunde, in orice patut, in orice conditii....

In schimb noi avem o alta problema mai nou: Paul e gelos pe taica-so:) Sigur din cauza faptului ca noi nu locuim toti 3 impreuna tot timpul, asa ca mai nou cand e taica-so acasa face niste figuri de numa! Mai ales seara la culcare.....Parca ar vrea sa spuna:"mi-a parut bine ca ne-ai vizitat, ne-am distrat bine impreuna, acum mi-e somn, asa ca du-te acasa la tine sa pot sta eu numai cu mama" :) Sta in patut cuminte si efectiv il supravegheaza, sa vada ce face......daca il vede ca se apropie de mine sare in picioare si urla! La fel daca ne vede pupandu-ne...se baga intre noi si il impinge pe taica-so.....Cred ca o sa avem ceva probleme pe viitor din cauza asta...desi intotdeauna ii explic frumos ca tatal lui e iubitul meu si ca il iubesc pe amandoi, dar diferit etc etc

Irina am vazut pozele din spital......asa de dragut e Andrei si mi s-a facut mila de el saracul cu perfuzia la piciorus....orice numai sa nu ne fie copiii bolnavi, in rest nimic nu conteaza!

Pup!..... atat pe mamicile cool cat si pe cele ne-cool!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Naty condoleante pentru unchiul tau .... asteptam si noi poze de la shooting

Pyc ce imi place mie ritualul vostru ...te dau ca exemplu mamei mele, poate reuseste si ea cu Tzumpi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ledi cum te mai simti?

pyc multa sanatate!
Sa sti ca eu sunt de acord cu zici tu acolo.
Eu sunt o mama cool sau nu in functie de copilul la care ne raportam.
Pe Ioana am cocolosit-o exagerat, am tinut-o tot timpul pe langa mine, am supravegheat-o la fiece pas, am culcat-o langa mine nu numai fiindca imi era greu sa ma ridic la ea de 7-8 ori pe noapte dar si pentru ca mi-era drag sa dorm cu ea. Rezultatul? La 5 ani doarme cu mine in pat si nu pot sa scap de ea; imi face placere sa dorm cu ea dar nu cred ca e normal. E un copil foarte sensibil, ii e frica de o gramada de lucruri (intuneric, hoti, caini, etc). Pana la 3 ani s-a trezit de 7-8 ori pe noapte.
Cu Nadia am fost mult mai relaxata, am culcat-o de la inceput numai in patul ei, i-am lasat libertate de miscare. Doarme, cu exceptia noptilor cand e racita si se ineaca cu mucii, neintrerup pana dimineata; seara o inchin, o pup, inchid usa si plec. Iar ea adoarme. Nu-i e frica de nimic (Ioanei ii era chiar asa mica frica de diverse), bantuie singura si experimenteaza tot felul de lucruri.
Program de masa/somn au avut amandoua de mici si de la 3 luni nu au mai mancat noaptea.

Si Nadia a inceput sa fie un pic geloasa pe sora-sa. De fiecare data cand o iau in brate s-o pup pe Ioana se uita la mine cu o fata amarata si vine repede sa-si bage si ea caputul langa noi.

iuliacris ce dulce-i Carla plangand!
Nici Nadia mea nu prea plange; o face doar daca vrea s-o ia in brate un strain sau daca ii e foarte, foarte somn.

ciufik si noi avem lumina de veghe din aceleasi motive.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Naty, evident ca ne-am domnisorit. Chiar ma gandeam ce diferenta e intre 3 si 4 ani, apoi iar la 5 parca e altceva, vorbim altfel, pune si intelege altfel problemele. Pana pe la 3 ani nu conta cu ce-o imbracam cu exceptia unor chestii pentru care facea pasiune. De ex intr-o vara urla dupa un tricou, care nici nu era cine stie ce, dar pe care il adora si trebuia sa-l spal seara ca sa-l aiba curat a doua zi, ca oricum se imbraca cu el...uram tricoul ala...
Acum vrea numai rochite si fustite (si la minus 10 grade)...vrea numai o anumita pereche de cizmulite, ca sunt mai de printesa, etc. Si Ioana imi povesteste de la gradi, ce spun fetitele, ce fac baieteii.Imi spune parerea ei (si eu o incurajez). Are preferinte printre colege si le catalogheaza si ea. Il place pe Victor Zota si m-a intrebat intr-o zi daca-mi place si mie. I-am zis ca da si m-a intrebat f serioasa: 'Sa ma marit cu el?' :)))

Pyc, ce te admir...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

LA MULTI ANI ALEXIA!!!!
vad ca vorbiti de somnic..noi avem o rutina de cand era mic pe care am mai intrerupt-o doar cand era bolnavior si voma prin somn sau se ineca cu muci
aprope cand e ora de culcare joaca''halca'' apoi baie daca e seara de baita,schimbat in pijamale,il inchin,ii dau canita cu lapte in patut+pupici de noapte buna de la mami si tati plec din camera
dupa ce temina lapticul in maxim 10 minute adoarme singur

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel-minunea lui mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

lisa impresionant faptul ca ati reusit asa de repede cu olita..noi nu ne-am apucat inca dar am zic ca dupa ce face un an incepem si noi macar asa ca sa ne obisnuim cu ideea
miere sanatate multa!!!sa va revenit repede
irina am vazut poze cu andreiutu din spital imi venea sa plang mititelu cu branula la picior
Vladut super poze in zapada
si noi iesm cam in orice conditii afara mai putin cand ploua sau bate vantul tare
am iesit afara cu alex cand ningea cu fulgi mari si el incerc sa-i prinda cu limba..era asa de comic

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel-minunea lui mami si tati

Mergi la inceput