LMA licurici ian -feb2009(81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

La multi ani Alexia! Sa fii sanatoasa si fericita si sa le aduci numai bucurii alor tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Lisa multumim de lamuriri cu privire la olita
Anna ce dragut e Vladutu in zapada...Am iesit si noi in seara asta cu sania. Nu i-am cumparat Theei, am zis ca e prea mica, dar l-am pus pe tata sa-mi aduca sania pe care am avut-o cand eram eu copil. Am profitat ca nu puteam sa las copilul singur si m-am urcat si eu pe sanie sa o tin in brate...Sa va spun ca mami a fost mai incantata decat fata?
Cami si eu am fost la Zara astazi si i-am luat buburuzei o pereche de raiati, o bluzita si un puloveras, dar de 18-24 luni. Intr-adevar, au hainute foarte frumoase, mi-a fost destul de greu sa ma hotarasc. Reducerile difera, intre 20-50%
IrinaC mi-au dat lacrimile cand am vazut primele poze cu Papacelul sarbatorit la spital...Dar chiar si bolnav tot un dulce a ramas, iar in poza cu tine de pe pat sunteti asa frumosi amandoi cum zambiti
pyc foarte interesant ce ne-ai povestit si sunt de acord cu toate...Hmm, trebuie sa-mi mai reviziuesc comportamentul. Eu nu sunt genul de mama dependenta de copil, dar la capitolul program stau destul de prost

In incheiere urez ALEXIUTEI LA MULTI ANI! Sa fie sanatoasa, sa aiba o viata lunga si frumoasa

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Irina, saracii de voi ce-ati mai tras prin spital, Ochila un scump ca de obicei .
Koruccia, se face din ce in ce mai frumoasa Caterina, are niste ochi superbi .

In legatura cu teoria tradusa de Pyc, careia ii multumesc , eu ma simt o mama mai putin cool .
Daria se trezeste o singura data noaptea si eu din comoditate o iau in pat la mine pentru ca stiu ca adoarme imediat, deci sigur gresesc. Inca n-am reusit sa-i stabilesc niste ore fixe dimineata, ea sculandu-se cand la 9 cand la 11. Pranzul il papa cam la aceeasi ora si cina la fel. A avut o perioada foarte buna intr-e 3 luni si 10 luni cand a dormit bine noaptea si papa la ore fixe. Pe masura ce-a crescut si-a schimbat obiceiurile iar eu sunt cam nepregatita pentru schimbarile astea .

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Mai, dar ce harnice ati mai fost azi, am fost si eu un pic la cumparaturi, la water fitness (sunt complet pe dinafara, dar mai merg,iar joi merg la Zumba unde o sa fiu si mai pe dinafara) si iata cat gasesc scris...

La multi ani frumoasei ALEXIA, sa ai o viata usoara si fericita!

Anca, rar plange Carla(mai nou pot s-o fac sa planga luandu-i ata de dinti), dar uite c-am pus si-o poza in care-i plangacioasa http://picasaweb.google.com/iulidemeter/CarlaDecembrie2009#5416785852406546754

Irina, frumoase pozele, chiar si in spital mai avea putere sa zambeasca, dragul de el. Se vede ca a slabit un pic, dar isi revine el. Avem si noi Cookie Jar, jucaria aia cu forme geometrice, ii place Carlei.

Pyc, interesanta emisiune. Am dedus ca-s si eu o mama cool, si ca fiica-mea a mostenit de la tat-su dragul de somn (ca parca nu luase si asa destule de la el...)

Anuc, bine c-ai avut spor la cumparaturi, mi-e dor de Zara...Sa stii ca si aici mi se pare ca e aceeasi problema cu hainele de fetita, frumoase de mori pentru astea mici si n-ai ce alege pentru cele mai maricele, nu stiu de ce.

Corina mulzam, cica asa vesela eram si eu cand eram mica, mi-a mai trecut intre timp Am vazut si pozele cu Caterina, e tare frumoasa si are niste ochi superbi, nu stiu de ce nu mi-am luat si eu barbat cu ochi albastri sa aiba o sansa si pitica mea. Oh, well...

Mire, inca o data multa sanatate, ma gandesc la voi

Pana la urma toate suntem cool, in felul nostru

Poze...

...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Alexia!!!

Irina Andrei e un scump.
Am admirat si poze de Vladut in zapada si Caterina frumoasa.

Pyc multumim mult de info. Si eu cred ca ceva nu reusesc sa potrivesc in programul copilului da nu ma prind ce.

Iulia eu mi-am luat barbat cu ochi albastri da...degeaba Ca vad ca la ambii baieti ochii capata o culoare nedefinita.

Lisa felicitari pentru olita.

Miere sanatate multa la voi.

Am racit si eu ca sa nu las baietii singuri si nu am chef de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Alexia!
Bee sa va traisca printesa, sa fie sanatoasa si voioasa !

Irinuca - ufff, imi pare rau de intreruperea alaptatului, insa pls nu te depresa! Io, cand ma apuca ganduri negre , ma gandesc la mame care stau internate in spital cu copilasii cu lunile, care nu pot sa fie cu ei din diverse motive, deci, pls, "smile and shine"! Te pup.

Cristi - Andrei care e mai mare cu 2 zile () decat Carol nu merge nesustinut, sta in picioare nesustinut f putin (si asta de putin timp), so relax. Imi amintesc ca la controlul de 9 luni cand am fost cu el la pedi si ii spuneam ca inca nu s- aridicat pe patut, mi-a zis ca ar tb sa il duc la un neuro-, ceea ce bineinteles nu am facut. Pt ca nu m-a intrebat in rets cum e, dc e prezent, dc face alte miscari etc. Ultima data am fost la un control ortopedic (ca ni se parea ca calca prost cu piciorul stg) si ortopedul (v-am spus eu, singurul care a obs copilul cand se juca singur si cum se deplasa el pe jos prin cabinet) ne-a spus ca nu are nimic, ca mersul se invata pana la 4 ani si se perfectioneaza pana la 7, so mai au timp si ai nostri sa invete sa mearga .

Miere - multa sanatate tuturor!
Off, de-aia nu am vrut sa fac eu Prevenarul, ca dc nu ia rotavirus, dar ia alt virus, degeaba il faci.

Pyc - super info ne dai. Io sunt o mama semi-cool .

Chiar - eu inca mai am lumina de veghe in camera la Andrei, asta mai mult ca sa vad eu pe crapatura usii, cand ma bag la somn, dc e invelit - dezvelit, sa nu intru la el sa il deranjez.
Voi aveti lumina de veghe?

Dark - , ai PM.

Daiopri - multa sanatate .

Selene - sanatate Dariutei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Alexia la multi ani!! sa fii sanatoasa, fericita si norocasa!! Brandusa sa iti traiasca domnisoara si sa iti aduca numai bucurii!
Cami, sunt reduceri mari la toate magazinele din mall, si din carrefour. asa ca merita mers.
Anna, ce fun pe Vladut la zapada
Crina, sanatate multa de tot! sa va faceti bine rapid. nu-mi zice ca e de la Paris virusul...
Irina, imi pare bine ca Andrei s-a sarbatorit, chiar si in spital. medic il face mama
Andreea, n-am lumina de veghe. copiii mei is fani intuneric. ii controlez pe intuneric sau aprind lumina pe holul de la camera lor.
Eva a prins asa curaj si colinda toata casa singura. ii povesteam ieri lui Ledi ca la inceput nu avea curaj sa treaca singura din sufragerie de pe parchet pe hol, adica pe gresie. acum s-a prins cum sa faca, pune intai un piciorus, apoi balans rapid din manute si pac al doilea. mori de ras daca o vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu nu prea sunt de acord cu ce zic aia... Un copilas de 3-6 luni si chiar mai mare se poate trezi si din alte motive decat mancarea, si Daria mea se trezea si inca se trezeste, uneori, plangand, si nu mananca, doar vrea sa fie putin mangaiata, sa-mi auda vocea... Alteori se trezeste tipand si sare in picioare, cum s-ar zice, tinandu-se de marginea patului, mi se pare inuman sa stai bine-mersi in patul tau si sa respecti indicatiile programului... Cu exceptia situatiilor in care este moarta de oboseala, da, am patit-o si eu, eram asa de obosita, ca nici ochii nu i-am putut deschide...

Iar cu stresul, adica la inceput, ma stresez sa ma obisnuiesc cu copilul si sa ne adaptam unul la programul celuilalt, si dupa 6 luni - 1 an, ma stresez ca nu m-am obisnuit si adaptat bine?

Recunosc ca si eu sunt stresata, recunosc ca un micut este foarte receptiv la ce ii transmite mama, dar sa stai mereu cu sabia deasupra capului - bai, oare e bine asta? Da' sigur e bine? Dar daca, totusi, nu e bine?, nu e o treaba.

Si Daria adormea, la amiaza, leganata, asta cand era mai mica. Si Daria a avut scurte perioade de timp in care vroia numai in brate. Si eu am auzit destule remarce, de la "copiii sunt cei mai mari exploatatori", la "o s-o inveti leganata si n-o mai dezveti veci", la "n-o mai tine atata in brate, ca o sa ajungi sa gatesti cu ea in brate" si la "n-o mai lua in pat cu tine, ca n-o mai dezobisnuiesti si n-o sa te mai poti odihni".

Niciunul dintre aceste sfaturi... dragalase nu s-a adeverit.

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

LA MULTI ANI ALEXIA

MULTA SANATATE SI VESELIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La Multi Ani, delicata Alexia de flowerbee!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput