LMA licurici ian -feb2009(81)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

La multi ani, Alexandra si Andy!

La multi ani,Andre_ea, BillyBillly si Lilistroe22!

Am vazut pozici
Rox, supera Eva, dar si Patrik
Bee, Alexiuta a aratat superb la ziua ei, e o papusica tare frumoasa! Nu te mai invinovati, nu e vina ta, se mai intampla Sanatate multa!
Ira, o scumpa e Eliza, mai are si ea un pic si face 1 an. V-ati pregatit de petrecere?
Micola,cum se mai simte Alexutu?
Crisspy, de la Sensiblu iau biscuitii

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Anna, Eliza a facut 1 an pe data de 3 ianuarie, numai k fix de la data aia am inceput io sa bolesc de toate cele, asa k a fost o zi mai degraba obisnuita... merita mai mult Eliza...in fine...in multe privintze sunt pe punctul sa zic si eu k nu sunt o mamika prea OK cu bebelina ei.

Marea petrecere a fost pe 29 dec, de turta. "Mare", vorba vine!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pe mine ma freaca ceva...

Fetelor din strainatate, era musai-musai sa va intoarceti la serviciu mai repede? Adica asa e legislatia la voi sau asa ati ales, din proprie initiativa?

Ca va vad obosite, stresate, si, mai ales, cu puiutii groaznic de bolnaviori... Boli din comunitate, boli care iti aduc nelinisti si griji si nopti nedormite...

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Acu' apar si eu (fraaanta de oboseala, a fost balamuc la noi la banca azi) dar tare incantata ca 1) e weekend 2) Mister e din ce in ce mai increzator in echilibrul si piciorusele lui... azi facea cativa pasi singur-singurel de la tati la mami, primea un pupic, mergea iar la tati ...inca un pupic, mers iar la mami, iar pupic... prindeti voi schema

LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!
LA MULTI ANI ANDY!!!

LA MULTI ANI ANDRE_EA!!
LA MULTI ANI BILLYBILLY!!
LA MULTI ANI LILISTROE!!

Multa sanatate la toata lumea!!

Miere, ofofofof tare rau imi pare ca nu se simte bine Aidan Ii urez sa se faca bine,puiul mic

Mister papa cu placere biscuiti Farley's Baby Rusks ...si-i un pofticios si jumatate. Azi " a atentat" la micul dejun al lui mami...pana nu i-am dat si lui o bucatica de paine prajita cu unt si o bucata de banana nu m-alasat sa-mi tiheasca bucatura

Si noua ne plac mult jucariile de la Fisher Price, avem cateva, inclusiv "trusa de scule" si ciocanel din reclama de pe pagina DC (aia cu bebe cu ciupilica de mos craciun) - asta a fost cadoul lui de craciun de la Lynn. Lui Mister ii plac mult si carticelele, tare ne bucura asta.

Crisspy, felicitari pentru scaun, sa-l foloseasca Razvi cu placere!

Pyc, te invidiez pentru rasfat. La noi... nevoie! Da' las' ca in martie merg la o nunta la Londra - taman in buricul targului, tare posh nunta asa ca musai va trebui sa ma dichisesc si eu atunci

Cami, felicitari sotului pentru sustinerea tezei de doctorat

Ledi, multa sanatate la Davidut

Flowerbee, esti cea mai buna mamica pentru Alexia!!

Uuuuff...am pus niste rufe la spalat si acu' trebuie sa ma duc sa le intind ... si mi-o lene...(da'mi-apromis tati lu' bebe masaj la spate mai incolo asa ca..."somnething to look forward to" )

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Deci de azi dimin vreau sa scriu si nu reusesc.....A sta agatat de mine si cum ma vede la laptop hatz

In primul rand la multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi: Alexutu(cum mai e cu diareea?)Stefan sufletul grabit al lui mami si Isabella de Claudia!

Si celor de azi:Andrew de Anca si ALexandra de ttenzika(doamne ce ID greu de scris) sa fiti sanatosi si sa -i bucurati pe parinti!

La multi ani si mamicii noastre Andre_ea !Fericita implinita cu pereche la purtator...bravo mamico esti tare!!!Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copiii !La multi ani si mamicii Billy!Catalina mai des pe la noi pls!!
Si la multi ani si lui Lili pe care eu personal nu o cunoscsau nu mi-o amintesc defel

Incerc sa fiu scurta:

Ira ia Ketonalul ala ca la mine a mers zau, tot pont de la Roxana era!
ce cuul fara lumina ce sa mai zic...Nici io nu suport sensibluul la cat e de scump.Da ei au humana fara lactoza la 29 roni iar la farmacia no name de cartier am luat cu 34...se poate si mai rau nene

Pyc io biscuiti ii dau populari!Adio fasoane!nu mai am bani de alte soiuri si vad ca mananca nene..Tare faza cu varicela.Io o bateam!Pe bune!

Da deci pe bune ma auziti si pe mine o data: COPILUL MEU MANANCA!grija sa nu l deochiati!si mananca neblenduit nici macar pasat si mananca biscuiti sticksuri si legume , cereale la greu..mai usor cu fructe cu branza da l indop si cu alea.Si paine goala haleste..E bun un mers la spital din cand in cand

Roxana gata cu mister frumusete!Donsoara il bate la fundul gol!In orice caz vreau sa stiu si io ce prostii haleste ca nu mi-am dat seama din poza Si io ii pun sare in papa lui mister Andrei.Si ce biscuiti is aia???orice numa scumpi sa nu fie da?!

Miere sanatate multa!Naspa ca tre sa l duceti la day care nerefacut e nasol si pt el si pt ceilalti pt ca sigur mai e contagios si e si fff susceptibil de a lua pe deasupra inca ceva...macar e wendul.Oricum nu-mi place stilul american de a trata-acum pe bune in Rom Aidan era demult rezolvat, fara falsa modestie dar o lalaie si totusi e sugar mic nu e unu de 4-5 ani pe care, hai sa zici il mai lasi sa boleasca.Ca una e sa slabaeasca un zdrahon de 15 kile un kil si alta e unu de 9-10 conteaza enorm.

Crisspy sa va stapaniti scaunu' Ce tare pozitii de culcat ..al meu o avea??E un Chicco..da io nici nu mi -am pus pb nene

Mara ce stoica esti si tu..ca au tot racit si ai tai.Sanatate multa lui Andrei al tau

Naty de argint....of of..ce misto!inca visez la un party pt Andreitza.

Aalina draga da ta-su nu o fi ca plodu mah??sau ii matusa paterna de vina.Apropo de Buc io am o sufragerie libera.Si in mai e inca libera sa stii!

Flower draga mea dc nici tu nu esti mama buna si dedicata io ti-l fac pachet si pe Andrei si plec in lume!

Camy te pup da sa stii ca fi-miu mai vrea sa-si vada nora!Ochii care nu se vad se uita draga!baga poze!Urgent!si fara prea multe ....pcte pcte

Cristi_2003 nici un semn cu contu tau??Roxana nu te paote ajuta?

Ledi imi pare rau de pb de digestie, imp e ca i-a marit doza acum poate va fi mai bine!Si atata febra......ce neplacut

Rein nu numai ca ma doare sufletul dar ma doare sanul drept ingrozitor!Dc exprim curge o multime de lapte!AM luat 5 zile dostinex...ce sa fac cu sanul asta?Astept pareri care s-or pricepe pe aici...Rox??cica de muls nu i bine..si io ce fac??ca ma doare nene

Micola lasa -l naibii de sirop cu propolis.Is altele pt bebei asa mici.Da-i-l bunicii sau bunicului ala uituc

Fil..multumesc.Si mie inca imi vine greu sa cred ca nu mai alaptez.Tot cersesc sa ma intalnesc cu unii cu altii ca nu mai suport sa stau acasa.AM avut un inceput de an superb.Lumea pare fff ocupata insa

Mai voiam sa scriu dar a terminat Radu baitza si tre sa fac laptele...noi il bem din canita Avent
Vreau sa va multumesc tuturor fara exceptie pt sms si pt telefoane, pt aprecieri referitoare la poze pentru cuvintele de incurajare.Au contat f mult si a contat enorm sa stiu ca nu sunt singura.Pt cine intreba pe 1 martie ar trebui sa demareze treaba si pe 15 feb as vrea eu sa revin la spital ca rezidenta ca deh...viata merge mai departe.de bona nu intrebati ca stiti raspunsul: bunicul!

Sunt aici sper sa mi treaca depresia post-alaptatum dar mai ales durerea de san si sa-mi revin, sa ma mai lase si ucicu sa va scriu.Pupici tuturor fetelor si celor nementionate

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Selene,eu m-am intors ca mi s-a terminat concediul platit. Aici in UK se dau doar 9 luni platite + 3 neplatite pe care nu mi le-am permis sa le iau. Si m-am dus cu un "ditai" chef de munca la servici...uuuufff... si acum, dupa 4 luni in fiecare zi de job parca ma duc la dansa madam ghilotina....iar seara abia astept sa ajung la puiutul meu!
(inca 4 luni de tras -din care scad 2 saptamani de concediu -si scap de banca...forever! )

Irina... asa si la noi! Are Mister un apetit de cand a trecut rotavirusul!!! Ma bucur ca se simte bine Ucicul acum...si te imbratisez (de fapt va imbratisez pe toti 3 )

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

In sfarsit un mesaj optimist de la Irina:) Ce bine ca papa detoate Andrei!

Selene eu am mers foarte repede la serviciu, de cand avea Paul 2 luni, caci atat e in Fr concediul de maternitate platit. Ulterior daca vrei si iti permiti (atat financiar, cat si profesional) poti sa stai acasa cu copilul pana face 3 ani....... dar neplatit la primul copil.......iar de la al doilea copil e cica platit, dar suma e absolut simbolica (gen vreo 200 E). Personal nu cunosc pe nimeni care sa-si permita sa stea acasa cu copilul mai mult de cele 2 luni dupa nastere......in general stau acasa doar mamicile cu un job precar sau provenind din medii sociale defavorizate....

.....din pacate in Franta am constatat pe pielea mea ce inseamna sa fii discriminata ca si femeie gravida si ulterior ca si tanara mamica care alapteaza....niciunul dintre drepturi nu mi-au fost respectate (gen reducere de program de o ora pe zi pana face bebe un an, posibilitatea de a lipsi de la serviciu pentru consultatiile medicale din sarcina, scutirea de garzi pe perioada de sarcina si pana face copilul un an etc etc). Chiar azi seful mi-a cerut sa-i dau planningul meu exact pana inainte de Craciun 2010!! Si nu asa in mare......ci exact, fiecare dupa-masa lipsita, fiecare weekend cand nu pot face garzi, datele exacte de concediu!!!!

Dar evident ca depinde mult de ce meserie ai......

Azi a facut si Paul pasi ca lumea....a mers vreo 2 metri singurel!!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Multumesc Pyc si Dark!...da cu tztizti al meu ceva idei????Adicatelea io raman cu laptic in san si cum se resoarbe?se resoarbe au ba?dhhhhh ma si vad sunand ginecologu' iar

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

ANDREW
ALEXANDRA
LA MULTI ANI si celor trei mamici sarbatorite astazi: BillyBilly, Lilistroe si Andre_ea

Inainte sa ma apuc de citit m-am dus direct sa vad pozele cu Alexia, ca mi-e cam somn si nu stiu cat mai rezist...
Doamne ce frumusica e, un copil asa vesel si dragalas , mi-au placut mai ales cele in care "manca" tort . Bee, sa nu te mai gandesti niciodata ca nu esti o mama buna, esti o mama grozava, fetele
Ira am vazut si poza cu Frumoasa Eliza, dar asteptam si poze de la turta
miere grea perioada pentru voi, multa putere sa aveti sa o depasiti...Bietul Aidan, ce rau trebuie sa se fi simtit
mara sanatate multa si piciului tau
roxanaz ce delicata e Eva, cum mananca ea mar, o dulceata de fetita
cristi2003 da-ne si noua o reteta usoara de biscuiti pentru copii, poate ma apuc si eu sa-i fac la a mea
Iulia e mortala Carla cum merge ea cu leutul, felicitari
Dark felicitari lui Mister pentru progrese si felicitari lui tata de bebe pentru masaj... mie nu vrea sa-mi faca (tata lu' Thea of course)
[b]Irina
uraaa, papa Papacelul ! Disting si eu o nota de optimism in mesajul tau, iti urez ca dupa acest inceput de an prost, sa aveti numai zile fericite
[b]pyc
felicitari lui Paul pentru pasii facuti...de acum, vei vedea, in fiecare zi vor fi mai multi...Cu job-ul ce sa zic, nu te invidiez, mi se pare exageratsa sti in ianuarie cand ai nevoie de o dupa-amiaza libera in octombrie

Pupici la toata lumea si multa sanatate bolnaviorilor

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

LA MULTI ANI ANDREW SI ALEXANDRA! sa cresteti mari si frumosi
La multi ani si frumoaselor mamici.

Selene,aici concediul de maternitate platit este de 3 luni,sincer...mi-ar fi placut sa stau 2 ani de zile acasa platita
irinaC,ma bucur ca incepe Andrei sa isi revina. in legatura cu laticul...la mine s-a absorbit singur,m-am muls odata.
Miere,cum sunteti??

Bee,scot biciul...sa nu mai aud ca nu esti mama buna...nici sa nu te gandesti la asta,uita-te in ochii fetei si vezi-i fericirea.eu una o vad in pozele minunate.
Dark,weekend...poti sa crezi ca inca nu am vazut Avatarul???

Ira,mii de scuze daca am dat impresia ca nu stiu numele fetei tale,cand am spus "bebe de Ira",a fost o fomra de alint ca si la Canuta...scuze!
Pyc,feliciatri pentru Paulica...baiat mare ai tu acolo

Cris30,felicitari si voua pentru progresele Dariei...nu te-ai laudat cu dintisorul nr 7
Iulia,am admirat-o pe Carla cum merge ea cu leutul...gata cu binele si la voi

noi am mai invatat ceva:scoatem limba la comanda...na ce o invat...mama denaturata ce sunt

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aidan are pneumonie (printre altele).

imi pare extraordinar de rau ca nu mi-am ascultat vocea interioara care imi spunea ca ceva e in neregula cu el. dar ce te faci cand lumea din jur iti spune ca esti exagerata, first time mom, worry too much, bla, bla...ajungi sa crezi ca esti ridicola.

Azi m-au chemat de urgenta sa il iau de la daycare, copilul nu se mai ridica din pat. Am mers cu el la doctor, i-au facut de urgenta o injectie cu un antibiotic plus Albuterol, facem inhalatii. Raze azi, maine teste de sange.

E f ciudat pt ca el e pe antibiotic de 6 zile si face febra in continuare. 102-103. Am fost la un pas de a merge la urgente dupa ce am venit de la doctor pt ca a facut febra mare brusc. A venit prietena mea care e medic si l-a mai consultat, acum suntem in stand by, febra i-a scazut si a adormit. Maine hotaraste doctorul dc trebuie internat sau nu. Nu stiu ce vom face cu serviciul, deocamdata cautam o bona pt o perioada scurta de timp.

Sunt foarte obosita.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput