LMA licurici ian -feb2009(81)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

LA MULTI ANI ANDY SI ALEXANDRA!!!!!!
Anca, sa-ti traiasca baiatul cel mic si istet, am vazut ca stie toate lucrurile din casa mai ales pe cele de la birou si cred ca o sa fie si ordonat cand v-a creste pentru ca ia lucrurile si apoi le pune la loc de unde le-a luat .
Iry, multa sanatate la puiul mic .
Am vazut si eu tot felul de pozici, Alexia o papusa vie, atat de finuta si delicata ,Eva papacioasa care seaman leit cu tati,Paul cel zambaret,Eliza cea creata,cei 2 baieti frumosi ai lui Rein .
Anna, unde ai pus pozele cu Vladut in zapada, ca eu nu le-am gasit??
Sper sa nu fi uitat pe nimeni .

De la noi toate bune, Daria umbla prin casa toata ziua, deja are niste locuri preferate, la bucatarie se duce la borcanasele ei cu mancare, in baie prefera cada si in dormitor isi ia incalatamintea la studiat, ii place scaiul de la ele.A gasit si sertarul cu medicamente pe care zilele aceastea am sa-l blochez, ii place sa-l deschida si sa-l inchida.
Ieri am avut un super program de somn si masa pe care mi l-as dori in fiecare zi,azi in schimb nu mi-a iesit la fel ca ieri.
Merge foarte bine tinuta de mana, dar sa nu cumva sa-i dau drumul la manute ca incepe sa faca urat, inca ii este teama sa mearga singurica.

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani Andy si Alexandra. Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti o viata lina si fericita alaturi de toti cei dragi!

Miere, greu de tot trebuie sa va fi fost, sa speram ca ce-a fost mai greu a trecut si-o sa intrati si voi in normalitate. Nu vreau sa fiu in pielea ta...

Ledi, multa sanatate si lui David, of, of, ce noapte ai avut si tu

Bee, ce ganduri sunt alea, cum sa nu fii mama buna?! Scoate-ti din cap asta, rapid!!

Cris, felicitari pentru progresele Dariucai, inca un pic si o sa mearga singurica. Si Carlei ii plac papucii mult de tot. si-i tare bagacioasa.

Rox, Eva o scumpa si o frumoasa si o dulce si eu nu vad ca-i rea, asa ca nu te cred Acum am vazut si pozele de sarbatori, ce aratos e Patrick cu cravata

Aalina, ce face bre plodul, de l-ai numit incapatanat? Sper ca ti-a venit cheful de lucru pana la urma...

Pyc, bravo pentru "pampering", tu ne tot starnesti aici invidia cu tot felul de chestii, mai potoleste-te

Si piticei mele ii plac jucariile de la Fisher Price(si mie, ca le-am cumparat), acum vad ca a prins si ea drag de leusorul ei si de 3 zile il plimba cu drag prin casa, inca nu stie sa ia curbe
http://picasaweb.google.com/iulidemeter/Ianuarie2010#5429047926230620018

De azi am zis ca nu-i mai dau suzeta la somnurile de peste zi, sa vad cum o sa mearga treaba, acum isi doarme primul somn, i-a luat 15 minute sa adoarma (cu ea in gura adoarme rapid), dar n-a plans, sa vedem daca merge si la al doilea somnic.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

A, Mara multa sanatate si lui Andru

Micola, cum stati cu diareea?

Crisspy, felicitari pentru scaun, sa-l foloseasca Razvi cu placere!

Alina1976, tu pe unde umbli?

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

IULIA, CRISS,ANNA, multumim!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

SANATATE MAXIMA MIERE, BEE, MARA SI PUPICEI MULTI LA BOLNAVIORI

la noi bate un vant de nu se poate .... si stau cu frica in san ca sotul meu e pe drummmmmmm .... vine de la sustinerea tezei de doctorat .... abia il asteptttttt

fetele ce jucarii frumoase imi aratati pe aici
as vrea si eu unele
imi plac toate

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeeee

nu mai e nimeni pe aici???????????

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

cami eu sunt inca pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Si eu sunt pe aici, Cami. Mai caut una alta inainte de petrecerea de maine. Sper ca totul sa fie ok.

Ce face Antonia, cum mai papa?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Si eu sunt, Cami

A fost taiat curentul in Baneasa de la 6 p.m. pana acum vreo ora. O placere sa ma joc cu Eliza la lumina lumanarii - asta pe langa falca mea "la kil" dupa extractia de azi. Am culcat-o pe Eliza nespalata, ne-nimic, inca nu venise curentul si am zis k nu mai stau sa astept aiurea iar baika la lumina lumanarii nu-i fac k i se uda parul si nu am cum sa i-l usuc cu foehnul. Asa k tzusti in chiuveta sa spalam macar funduletzul, tzusti intr-un pampers curat, tzusti in pijama, tzusti in scaunul ei sa pape, pupat tati, facut pa-pa cu manutza apoi direct gascutze si somn.

Ma duc sa citesc din urma...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui pyc
Roxana nu stiu de ce doar pe biscuitii de la Nestle scrie aici 10 + si pe toti ceilalti 12+ ....... intr-adevar cei de la Nestle sunt mai tari si cica asta ar fi explicatia, ca pt bebeii sub un an sunt de preferat biscuitii tari (nu aia moi cum am putea crede).

aha, got it. tare faza cu chimicalele. si eu as fi tras spre ele dar ce ma fac cu mandra care nu le mai vrea deloc. asa ca mananca mancare dintr-a noastra in portia fara sare.
Ira, sa treaca repede durerea de masea. alterneaza algocalminul cu ketoprofen. ia ketoprofen SR de 200mg de la Terapia. e tare eficient.

Rox, multumesc frumos maine ma nimeresc prin Careffour si o sa caut la sensiblu (p'astia nu pot sa-i sufar k sunt nemernici la pretzuri, dar pe altii nu-i am in drum maine).

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput