LMA licurici ian -feb2009(81)
Raspunsuri - Pagina 20
roxanaz spune:
Miericico, ufff saracii de voi ce a incaltat-o Aidan! sper totusi sa isi revina in weekend-ul asta. ir voi sa va odihniti! 
Anuc spune:
Miere, tu esti foarte puternica si ce a fost mai greu a trecut. Asa ca mai ai putina rabdare si gandeste-te ca vor veni zile frumoase iar, cu Aidan sanatos si voi la fel, va manca, va recupera greutatea pierduta. Noi de abia asteptam sa vedem iar poze de la piscina...ca sa ne ofticam putin 
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
anna-mama spune:
Miere, Mara, santate multa puiutilor!
Crisspy, felicitari pr scaunul auto, sa-l stapaneasca sanatos si sa doarma bine Razvi in el 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
IRA_LIZA spune:
Mi-am scos azi o masea, sunt varza! 

Nu o pot alapta pe Eliza azi si cred k simte si starea mea, am pus-o la somn la ora obisnuita (14) si dupa o ora s-a trezit plangand tare-tare, habar n-am ce-a putut avea. Intr-un tarziu s-a linistit la mine in brate si a adormit in genunchi cu capusorul pe umarul meu. Nu pare sa aiba febra. Cat am lipsit (3-4 h) a tot intrebat "mama? mama?", insa cand am venit era absolut OK. Deocamdata doarme, ma duc sa-mi tin si eu obrazul in perna, k ma ucide cu tot algocalminul luat (una bucata pilula plus una bucata fiola, da, stiu discutia de acum cateva zile k ar fi controversat, insa nu mai pot pur si simplu, simt k lesin de durere).
Ira, mamica Elizei
pyc spune:
Saracutul Aidan, cate necazuri pe capul lui.....si toate deodata! Dar se pare ca e spre bine daca nu mai are febra asa de mare....
Eu am fost la cosmetica si m-am facut frumusica.....daca pot sa spun despre mine asa ceva, tinand cont ca de azi dimineata am o rana urata, rosie, imensa si dureroasa la nas, de atat sters mucii....
Aici e epidemie de gastroenterocolita, vreo 10 din cei 30 de pacienti ai mei asta au:) Si s-a decretat criza sanitara si nu mai spitalizam pacientii nostri diabetici, ci ne obliga sa acceptam pacientii veniti prin urgente, caci sectia de gastro nu mai face fata...... Pe sectia de pediatrie e dezastru, toti copilasii sunt internati cu deshidratare/diaree.
Roxana nu stiu de ce doar pe biscuitii de la Nestle scrie aici 10 + si pe toti ceilalti 12+ ....... intr-adevar cei de la Nestle sunt mai tari si cica asta ar fi explicatia, ca pt bebeii sub un an sunt de preferat biscuitii tari (nu aia moi cum am putea crede). Acuma nu stiu daca au facut ei studii f exacte referitoare la biscuiti si cu care s-ar putea ineca mai usor copilasii....cert e ca in Franta sunt singurii biscuiti de la raionul bebe pe care scrie 10+.......de aia ii cumpar doar biscuiteii astia, in asteptarea zilei de 17 februarie, cand cu ocazia aniversarii ii voi inaugura un pachet de biscuitei 12+ :) Eu il tin pe Paul doar pe borcanase si mancaruri gata facute de bebei si pe toate scrie varsta de la care se pot da .... si pana cand. Acum e pe mancare de 10-12 luni, cu bucatele moi inauntru..... Nu am timp sa-i fac papa decat in weekend, asa ca 5 zile pe saptamana e hranit cu "chimicale" la borcan:)
Pupilici!
sdcristian spune:
la carol nu prea ii plac cei de la nestle, asa ca ii fac eu un fel de pesmeti din cand in cand. de pretul la o punga de nestle faci cam un saculet.
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pyc Roxana nu stiu de ce doar pe biscuitii de la Nestle scrie aici 10 + si pe toti ceilalti 12+ ....... intr-adevar cei de la Nestle sunt mai tari si cica asta ar fi explicatia, ca pt bebeii sub un an sunt de preferat biscuitii tari (nu aia moi cum am putea crede). |
aha, got it. tare faza cu chimicalele. si eu as fi tras spre ele dar ce ma fac cu mandra care nu le mai vrea deloc. asa ca mananca mancare dintr-a noastra in portia fara sare.
Ira, sa treaca repede durerea de masea. alterneaza algocalminul cu ketoprofen. ia ketoprofen SR de 200mg de la Terapia. e tare eficient.
CADIA spune:
Fetelor, voi mai stiti ceva de cristi2003??
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
sdcristian spune:
cadia io sunt cristi 2003
doar ca mi-am inchis ontul, am cerut redeschiderea si inca nu am raspuns
asa ca scriu cu contul lui cristi the housband
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sdcristian cadia io sunt cristi 2003 doar ca mi-am inchis ontul, am cerut redeschiderea si inca nu am raspuns asa ca scriu cu contul lui cristi the housband |
cristi, sorry

.Te pup si pe Carol il pupa Clara

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#