LMA licurici ian -feb2009(81)
Raspunsuri - Pagina 19
roxanaz spune:
multumesc frumos de complimente dragelor. maimuta e tare expresiva. si reaaaa ![]()
eu nu ii mai dau biscuiti de bebelusi, ci Leibniz. imi plac sa sunt crocanti si in acelasi timp se sfarama usor.
Naty spune:
Am vazut si eu cateva poze de pe mail, cu copiii tare draguti: papusica Alexia care seamana cu tati, Caterina cu ochisori albastri si tare studioasa, Eliza care incearca sa-si scoata gluga, cei doi baieti foarte frumosi ai lui rein, Paul cu niste jucari suuuper misto si cu o caciulita tare draguta.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
crisspy spune:
'Neata

ANDY 

ALEXANDRA 

BILLY 

LILISTROE 

ANDRE_EA 

Bee 
te rog din suflet nici macar sa nu te gandesti ca nu esti o mama buna pentru Alexia...lucrurile astea se intampla si o sa se tot intample, asta nu inseamna ca sunt din cauza ta.
Ledi multa sanatate lui David 

Gata...am comandat scaun pt Razvi - Inglesina Moovy 
...ce ma bucura cel mai tare este ca vine chiar astazi, asa ca musiu se va delecta maine in drum spre casa cu el 

Multumesc tuturor pt raspunsurile legate de biscuiti 
O zi usoara si multi 

roxanaz spune:
uuuu ce inseamna sa nu te uiti si pe lista de sarbatorite.
la multi ani Cata, la multi ani Andreea, la multi ani lilistroe! 

sa vi se implineasca toate dorintele!!
Criss, felicitari pentru scaun, sa ii placa domnisorului! si noi i-am luat finutului nostru acum vreo 2 ani modelul, a avut succes.
poate apuc dupa-amiaza sa ma uit si pe pozele de pe mail, ca acolo ajung mai greu.
CADIA spune:
crisspy, sa foloseasca Razvi sanatos scaunul.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
flowerbee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty bee imi pare rau de infectia Alexiutei! Dar tu cum ti-ai dat seama ca are? Adica ce te-a determinat sa-i faci analiza? Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI Asa a venit pe lume Ioana |
Urina de dimineata mirosea puternic a amoniac, Alexia nu mai vroia sa manance nimic, incepuse sa scada in greutate su uneori, scaune moi spre explozive.
Merci de sfaturile pt turta. Ma duc sa cumpar o tavita de argint si toate cele.
Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
miereamara spune:
Buna dimineata fetelor, in primul rand Bee scoate-ti gandurile alea urate din cap, esti cea mai buna mama pt Alexia. Sper sa ii dati de cap infectiei si sa scapati de griji.
Ma intreb dc si Aidan are vreo infectie urinara, cu febra asta care nu mai scade. A fost f bolnav si inca mai este desi parca ieri a fost mai bine.
Marti si miercuri a facut febra 39-40 in continuu, scadea la 38 o ora apoi din nou la 39-40. Oribil, nu mai avea putere nici sa planga, doar statea in brate si gemea. Vomita tot din cauza tusei, cred ca a slabit 2 kilograme. Nu a mancat nimic 3 zile, doar saruri de rehidratare. Am fost cu el din nou la urgent care center, cica sa asteptam pana sambatata, ca are strep, viroza si un virus stomacal, deci aceeasi chestie pe care ne-a spus-o si doctorul nostru. Virusul stomacal intr-adevar exista pt ca v-am spus ca ne-am imbolnavit si noi si inca 5 persoane care au fost la petrecere. cu aceleasi simptome, vomitat, greata, diaree, temperatura. Parca e un cosmar care nu mai trece. Maine face analizele de sange.
Ieri a fost mai bine, temperatura cam 37.5-38,nu i-am dat antitermic decat de doua ori , a mancat vreo 3 biscuiti si ceva cereale cu fructe.
Azi trebuie sa il ducem la cresa neaparat pt ca riscam sa ne pierdem slujbele amandoi, am lipsit f mult, mai ales eu care de abia am inceput. Nu a mai facut febra, diaree, doar ca vomita cand tuseste. cred ca il doare si gatul din cauza tusei, e f ragusit si nu mai poate sa planga, mi se rupe sufletul cand il vad cum este.Probabil are stomacul iritat si de la antibiotic, ma bucur ca nu mai are diaree, marti si miercuri a avut cel putin 6-7 scaune pe zi.
si uite asa, suntem foarte obositi, nu am mai dormit doua ore legate de numai stiu cand, eu meerg ziua la servici, Lucian se duce noaptea ca sa poata sa stea ziua cu aidan. Mai am putin si colapsez, sper sa ma mai tina puterile macar pana se face asta micu bine si dupa aia ma pot imbolnavi si eu.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
mara95 spune:
miere, multa putere iti doresc!este doar o perioada, cam nefasta ce-i drept, dar din pacate, copiii,pana mai cresc,vor continua sa ne testeze limitele.din experienta vorbesc.
micola, scrisorelele sunt ale copiilor unei mamici,cea mica fiind colega de forum cu flavi.pentru ca doreste sa castige concursul, in speta o papusa, ne-am mobilizat cu totii sa-i ajutam.multumesc pentru vot!
cadia si roxana, frumosi copliasi!
andru meu a facut ieri temperatura pana aproape de 40, urlete etc.are infectie in gat.acum face tratament si clar e mult mai bine.altfel e un scump si un iubaret, pe langa obiecte in cap pe care le primim de la el.![]()
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
crisspy spune:
Miere sanatate multa lui Aidan 
sa treaca repede ca tare rau e sa iti vezi copilasul bolnav.
Mara sanatate si voua