LMA licurici ian -feb2009(81)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ohhhh Miere multa multa sanatate lui A. Si tie putere sa reusesti sa treci peste peroada asta. Sper sa gasiti bona ca sa fie ok la job.

Irina esti o draguta. Da noi e posibil sa venim in gasca mare. Cred ca am gasit daca nu intervine nimic un apartament. Si daca toate or fi bune vreau sa stam macar vreo 2 zile si sper sa ne vedem.

Iulia incapatanarea lui fi'miu cred ca a iesit o chestie mutanta dintre a mea si a lui tac'su
Imi zicea ieri invatatoarea lui Dori ca merge super la scoala dar ca are momente cand e incapatanat, ca are o personalitate foarte puternica. Pai sa il vada pe asta mic la care totul e exponential
Daca ii spun "nu" parca ii zic cuvantul magic, numai acolo se va duce asa ca eu una mi l-am scos din vocabular. Sta toata ziua numai pe mine, nu pot sa fac nimic decat daca il las la dulapul cu oale. E ultima lui gaselnita asa ca mie non stop imi sunt creierii zdruncinati. Da ii baiat bun in rest, ca mananca bine, doarpe peste zi la el in patut singurel, seara adoarme tot acolo si am reusit numai pe la 5 sa il aduc la noi in rest se mai trezeste cam de doua ori da adoarme instant cu suzi.
E un vesel si un iubaret.
Eu insa timp nu prea mai am, reusesc sa va citesc in general dimineata in loc de cafea ca tot nu mai beau in rest il duc pe Dori la scoala, program cu piticania, iesit la plimbare si recuperat tati si Dori, teme cu Dori cat il preia tati pe piticanie, joaca de seara si plasat copii la somn pana in ora 20 dupa care il mai vad si eu pe tati la culoare. In wk avem program de familie de uitat la filme etc, o zi bag curatenie, mancare si cumparaturi, o zi povesti cu prietenele si o dimineata is lasata eu sa lenevesc ca in alta ii lasat tati.

Cu vazutul pozelor stau mai rau da sper sa recuperez.

La multi ani Eva!!!

La multi ani Edith!

Si lui fi-miu pentru 11 luni. Il caram intr-o zi in port bebe si ma rupea de spate si mi-am amintit cum urcam cu ditamai rucsacul pe Retezat si ma rugam sa il am si parca mi-au trecut toate. Nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Va invit la CAPITOL NOU

Mergi la inceput