LMA licurici ian -feb2009(81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bee, e superba Alexia, are o privire asa calda, iar rochita aia rosie m-a dat gata! Imi pare rau de Proteusul ala afurisit

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Multumim tuturor pentru urari, le trimitem inapoi inmiit
Azi am fost la dr, sa facem vaccinul..am facut doar .Tetramix, a zis ca restul peste o luna, ca ii e mila de el sa i le faca pe amandoua acum..Am vrut eu sa mergem exact de ziua lui, ca sa facem bilantul de un an la fix 1 an...da' de unde...am rugat-o sa il cantareasca, cantarul nu merge, cica sa ma urc eu cu el si apoi fara pe ala de adulti..care e cum erau odata cantarele in piata...nu m-am urcat, ca asta puteam s-on fac si eu acasa, pe cantar electronic, nu pe din ala antic...
de masurat nu a zis nici ea si nici eu, ca m-a scarbit efectiv faza cu cantarul..
de verificat, s-a uitat decat in gatut, a zis ca e ok...atat...Am intrebat eu daca sa-i dau fier sau ceva de pofta de mancare, a zambit si i-a zis asistentei sa imi dea ea niste Ferrum Haussman..o fi zis ca de aqsta o intrebam..ca sa-mi dea ea pe degeaba...oricum, eu ii dau Fe, la recomandarea Dr. no 2, dar am vrut sa vad ce zice si ea...Deci, nici macar nu stiu cate kg si cati cm are copilul meu la fix un an...Asa ca il voi programa la dr no2...daca stiam il programam dinainte..asta e..
Am primit un scaun de masna, de la ai mei, dar ..au pierdut cartea si nu stiu sa-l instalez...nu are centuri proprii, doar o ata mai grosuta de care atarna o chestie de plastic, rosi..e marca kids im sitz ..o sta bine in el? stie cineva cum s-o instala? ca tata a scos cartea ca sa vada cum se instaleaza, dar tot el a pierdut-o si nu retine nimic..
revin ca avem un mic informatician prin zna, care trage de tastatura...incerc sa-l culc ca e marait

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ira sa stii ca am avut si noi funduletul cam cum spui tu, acum trece, apare, trece/....si tot asa. Forma grava nu a mai facut, dar nu ii mai dau cu nimic, decat ca il spal cu tarate, ii dau cu ceai de nalba si apa de la avene. Fara creme.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Pyc, si eu care luni de zile am avut aproape convingerea k sunt o mama stil sovietic - seara si, mai nou, la pranz la ora 2, dupa ce mananca Eliza o duc lui tati sa o pupe si gata, dam drumu' la gascutze (carusel) si ies din camera imediat. Fara nici un fel de efuziuni sentimentale, fara povesti de noapte buna, fara cantecele de gudnait, fara hai sa te mai pupe mama de 10 ori (desi asta cu pupatul repetat taaare mi-a mai lipsit de cateva ori - mie, nu ei!). Si o tin asa cam de pe la 2 luni si jumatate, de cand, dupa vreo cateva zile (mai putin de o saptamana, oricum), Eliza a plans repetat seara de seara cate o ora iar eu nu voiam nici sa-i dau lapte praf nici sa-i dau biberon de teama sa nu se obisnuiasca cu el si sa refuze sanul. Un compromis totusi am ajuns sa fac atunci, am inceput sa mulg dimineata si peste zi lapte pt Eliza sa aiba o portie zdravana seara, asa incat, dupa baitza, isi bea in viteza biberonul cu laptic de la mami si cadea lata. Uneori pe finalul biberonului adormea. Mici probleme au fost in perioada de vara cand, pe la ora 8.30, inca era lunia afara si adormea mai greu (nu plengea dupa mine, insa o auzeam gangurind in dormitor, asa k i-am mutat somnul de noapte cu 1/2 h mai tarziu si asa a ramas si acum: intre 8.30 p.m. si 9.00-9.15 acelasi ritual: baita, uscat parul & urechiushele, masaj, imbracat in pijama apoi lipa-lipa la scaunelul ei, portia de cereale (4 linguri mai varfuite) dizolvate cu laptic plus cca 150-200 ml lapte, spalat pe botik si pe dintzi, pupat tati, facut pa-pa cu manutza la tati sa se topeasca de drag apoi lipa-lipa in dormitor la somnic. O vreme, nush de ce, s-a trezit spre dimineatza pe la 5 cu foame si atunci am preferat sa-i dau eu un biberonel de lapte (cca 130 ml) pe la 12-1 cand ne culcam si noi, insa vad k de vreo saptamana nu-l mai vrea nici pe ala, ma cearta k o trezesc, apoi doarme snur pana la 8 - 8.30 dimineatza.

Foarte tare faza cu prietena dependenta de sotz! saracu' om! imi aduc aminte de asta vara, in iulie, cat a stat Marian internat la Floreasca cu piciorul rupt si inca destula vreme dupa asta. Daca eram k amica asta a ta, ne papau catzeii pe amandoua! o singura amintire dureroasa de atunci: desigur, inainte de accident, tati statea pe langa noi seara la baitza undeva in stanga caditzei. Well, in zilele in care a fost internat si am fost singurele copilul meu se tot uita in stanga caditzei. Nu plangea, nu era nelinistita, insa se uita cu ochi senini catre stanga. In prima seara am zis k mi se pare mie, insa s-a repetat in toate serile urmatoare, de-am ajuns sa ii spun k unui copil mare: mami, termina cu chestia asta, tati vine acasa in cateva zile. (desigur, nu ii spuneam ei, ci mie insami...) Well, dupa ce tati s-a intors din spital nici nu am mai folosit caditza mult vreme, am trecut direct la cada mare.

...cat despre umblat cu caruciorul in jurul blocului - heheee, sa ne fi vazut asta-vara cum umblam peste tot cu Eliza dupa mine indiferent de vreme. Sa ne fi vazut plecand pe la ora 8.30 de acasa din Aero Baneasa pana pe Unirii 37 la TMB sa luam hotararea judecatoreasca avand viza de def & irevoc si de acolo cu 104 arhiplin pana la capat, in str Hambarului la Agentia pt Prestatii sociale (fetele din Buc stiu sa aprecieze distanta cel mai bine)- totul pe o caldura crescanda. Apoi in Hambarului cu carutzul pe scari 2 etaje pana la juridic sa depun in completare actele la dosar. In tot acest timp, Eliza era alaptata exclusiv, deci nici vorba de borcanel. Si cate si mai cate! uite k, tot povestind, ma uit in urma, la anul care a trecut, si ma ia oarecum cu fiori insa cel mai mult imi dau lacrimile zambindu-i acestui extraordinar copil al meu care a suportat orice oricand fara sa cracneasca macar o data. Meritul nu e al meu. E al ei. Integral.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Bebelusi, mi-am dorit mereu 3 copii si chiar i-as fi avut daca puteam sa-l fac pe primul acum 9-10 ani.
Acum e tarziu, vreau sa-mi prind si nepotii.
Corpul meu nu cred ca mai poate sustine o sarcina si apoi alaptarea si concomitent cresterea celorlalti 2. ar fi prea mult.

Uneori ma rog sa se intample sa gasesc o fetita gata facuta si sa o pot adopta repede. Se mai intampla si minuni.

Mergi la inceput

Naty, pare rau pt unchiul tau. Va trai in voi, in amintirile voastre. probabil k iti suna f siropos ce-ti spun, insa stiu asta din proprie experienta: tatal meu s-a prapadit in noiembrie 2004, a murit fulgerator (infarct), s-a dus la spital pe propriile picioare si a iesit de acolo in sicriu. Nici azi nu sunt obisnuita cu idea, cu atat mai mult cu cat pe tata l-am vazut cu 2 saptamani inainte sa moara, venise la Bucuresti sa dea examen la ministerul mediului k sa isi actualizeze calitatea de experti in probleme de mediu (a muncit mai mult dupa ce a iesit la pensie decat inainte!), iar eu asa il tin minte: viu, ager, vesel.

Fetitele tale arata senzational!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

IrinaC, am vazut pozele de la spital, am un nod in gat cat China. Andrei e un baietel viteaz! si frumos foc!

Felicitari pt proiectul in care vei activa, suna f f frumos, era nevoie de un asemenea demers iar site-ul e minunat. Vor veni pe la voi unele dintre prietenele noastre care sunt pe punctul sa se apuce de facut bb. Norocul lor!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Am vazut poze cu:Canuta,Paul,Caterina,Alexia(recunoscut jucarii de Fisher Price),bebe de Ira,frmusica MAria( de Oxigen???)...m-am topit...nu am cuvinte ce copii frumosi.

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Inca nu avem bubite:) Nici eu nici Paul.....si m-am resemnat cu ideea ca poate ne paste o varicela. Mama fetitei nu stie sa-mi spuna de cand i-a aparut eruptia bebelinei, din spusele bonei ea a observat acum 3 zile. Da cum naiba mama sa nu observe aparitia de vezicule cu un lichid pe pielea fetitei ei!!!

No nici nu mai ma gandesc la treaba asta cu varicela.....Roxana nu cred ca pe Paul mai are rost acum sa-l vaccinez, daca e sa o faca a luat-o deja.......iar eu desi nu am facut varicela cred ca-s pur si simplu insensibila la acest virus, caci toti din jurul meu au facut boala si eu nimic nimic, dar nici imunitate nu am ca mi-am facut anticorpii.

Oricum am spus la toata lumea la serviciu de treaba cu varicela si.... rusine mie, dar m-am si gandit ca ce ar fi sa le spun asa peste vreo 10 zile ca si eu si bebe avem varicela:) .....Si sa stau si eu o saptamana acasa, ca tare bine mi-ar prinde:) Cred ca ar innebuni colegii si pacientii de nervi....caci aici isi fac programare cu 6-9 luni, chiar un an inainte si de obicei isi iau zi libera special ca sa vina la medic.....

Ira ma linisteste sa aud ca mai sunt si altele ca mine care se plimba cu copilul dupa ele peste tot:)

Of pe mine ma asteapta un weekend nasol, caci lucrez si sambata si duminica:( Doar pana la ora 14, apoi sunt de garda de acasa....dar e suficient cat sa-mi strice sfarsitul de saptamana......

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

avem diaree trezit din somn ca sa faca kk si a facut 3 scutece explozive, apucam sa il imbrac si poc venea iar..
posibil sa fie reactie adversa la vaccin , am citit acum prospectul, ca mi l-a dat asistenta...

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput