LMA licurici ian -feb2009(81)
Raspunsuri - Pagina 17
DarkBendis spune:

LA MULTI ANI ALEXUTU!! 

LA MULTI ANI STEFAN!! 

LA MULTI ANI ISABELLA!! 

LA MULTI ANI Ainoa!!!

Multa sanatate la toti bolnaviorii!!
Sunt "cam" obosita... dar numa' maine nu-i poimaine si e iar week-end ![]()
Noapte buna!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Arriel spune:
ISABELLA 
ALEXUTU 
STEFANEL 
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Vad ca vorbiti de biscuiti, noi ii preferam pe cei de la Nestle, tocmai pentru ca sunt mai tari si se rontaie mai greu, ca altfel fi-mea ii da gata in 30 de secunde
rein esti uimitoare, ce program bine pus la punct aveti. Te admir pentru asta, se vede ca esti dedicata in totalitate puiutilor tai. Care apropo, sunt superbi amandoi.
pyc sper ca totusi Paul sa nu faca varicela, sau sa fie una fara complicatii...Referitor la prietena ta, fiecare profita de ajutorul pe care il are, iar cand nu-l are, se adapteaza.
Naty exact asa e si Thea, o mare pofticioasa, cum vede pe cineva ca mananca, trebuie sa-i dea si ei, chiar daca a mancat cu doua minute in urma
mara votat...mortale scrisorile, mai ales prima, am ras cu lacrimi, desi cred ca autorul ei a compus-o cu multa seriozitate. E scrisa de Flavi pentru Andru?
micola eu ma mir ca inca te mai duci la doctorita asta, ca numai probleme ai avut cu ea decand s-a nascut Alexutu...Referitor la scaun nu stiu ce sa-ti spun , nu stiu nici al meu cum se monteaza
Gata, poze voi mai vedea maine dimineata, acum merg la 
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 Am vazut poze cu:Canuta,Paul,Caterina,Alexia(recunoscut jucarii de Fisher Price ![]() 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! Ana in concurs! |
Neatza everyone!
Lisa, bebe de Ira se denumeste Eliza k pe tine si Teodora k pe fetitza ta!
Ira, mamica Elizei
pyc spune:
Apropo de biscuiti.....in Franta singurii pe care i-am gasit ca ar fi ok pentru Paul sunt cei de la Nestle, pe care scrie 10 + , tocmai de aia ca-s tari si nesfarmiciosi si bebe nu poate musca bucata foarte mare (desi evident ca poate insa ....si de aia se dau doar sub supraveghere).
Pe restul biscuitilor de bebelusi pe toti scrie 12 + si ca inainte de 12 luni e interzis sa fie rontaiti de bebe, dar se pot da amestecati cu lapte...
Azi am zi de rasfat......adica nu mananc in pauza de pranz si fug la cosmetica:)
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani Andrew!! Anca sa iti traiasca flacaul, sa fie sanatos, fericit, sa te asculte!

Bee, sanatate Alexiei, sa treaca infectia.
Micola, uita-te pe net ce model de scaun ai si o sa gasesti si instructiunile de instalare.
Crina, sa ai un week end mai linistit. esti tare cu imunitatea la varicela
. sper sa o fentezi si de data asta. care e rezonul ptr care nu pot fi rontaiti de bebe biscuitii aia....? nu ma prind.
Dark, asa busy busy ls job??? poze cu Mister...?
ia uitati-o pe mandra mea cum mananca mancare sanatoasa: http://picasaweb.google.com/roxana.pavlicu/Decembrie2009#5427041543921424210
flowerbee spune:
Buna dimineata!
M-am trezit cam tristuta, ma simt ca o mama care nu e in stare sa aiba grija de copilul ei si de aceea acesta tot face infectii urinare...Chiar daca respect intru totul regulile de igiena, curatenia, in casa nu vin decat rudele...
Dupa antibiotic urmeaza analize de sange, alta ecografie sa vedem sa nu existe reflux vezico-ureteral (desi la 5 luni dr Stamate a zis ca nu este), alte uroculturi...
M-am mai inveselit insa cand am vazut pozite cu licurici: Carla curioasa, Andreita cel viteaz, Paul calaret, Canuta-ochi frumosi, Maria la turta, Caterina cu ghetute rosii.
Iuliacris, multumim de complimente. Esti tare draguta. Si noi am admirat-o pe Carla zambareata. Vad ca are pasiunea de a cauta prin sertare. Si Alexia la fel, daca ar fi dupa ea, mi-ar reorganiza totul pe acolo. Rochita rosie e primita la botez dar nu stiu de la cine...
Lisa, sa stii ca Alexia e pasionata de Fisher Price. Le butoneaza, canta si danseaza dupa melodii si astfel pot sa fac si eu treaba. Din pacate, in limba romana sunt doar cateva modele si alea scumpe. Le-am zis rudelor sa ii cumpere pt anisor si uite asa avem vreo 5 din seria Laugh and Learn. Ce face Anushca?
Miere, dar Aidan cum se mai simte?
Micola, imi pare rau pt diaree, poate fi un efect advers la vaccin. Pupam Alexutu.
Pyc, si gemenii de 8 luni ai fostei mele colege de la Bruxelles au varicela, luata de la cresa. Mititeii au avut si gripa porcina, apoi bronsiolita si acum varicela. Asta e comunitatea...Eu sper sa aveti un asa sistem imunitar, incat sa nu fi luat boala si sa va puteti vaccina.
Fetelor, spuneti-mi si mie ce se face la ruperea turtii? La noi in Dobrogea nu se face, se taie motul si la fete si la baieti. Eu cumpar azi tava, fundita rosie, am inteles ca trebuie sa am un banut pe care sa lipesc parisorul taiat de nasica cu putina ceara de la lumanarea de botez, pun diverse pe tava (bani, verigheta, foarfeca, seringa, themis, ruj, carte, pix si oare mai ce????) si cu turta? Citisem ca se rupe ca la nunta, in semnul crucii si apoi se da la invitati si mai era ceva cu tocul usii????
Cred ca s-a trezit scumpetea...Fug sa o pup de un milion de ori!!!!!
CADIA spune:
Neata!!!
pyc, deci azi te faci si mai frumoasa???
Bee, am vazut pozele de la 1 anisot cu Alexiutza.

Este de-a dreptul superba!!!

Si iti seamana extraordinar de mult.
Bee, am vazut intr-o poza o jucarie de la Chicoo, ceva mai inalta, adica ca un centru de joaca.Poti sami spui de unde ai lat-o sau cum se numeste mai excat ca sa o pot cauta pe net?
Si dsoara mea are una din toaletele
de ziua ei, tot rosie, abia astept sa o imbrac.
Va pup ca merg sa mai fac ceva treaba.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
jasmi spune:

La multi ani Andy & Alecsandra!

La multi ani Andre_ea & Catalina! 

Jasmi -
de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)
CADIA spune:
Bee, chestia cu tocul usii, se numeste "datul de grinda" si este un obicei care se tine pe 31 dec sau 1 ian, cand moasa face o turta pentru bebe si apoi il ridica cat mai aproape de tocul usii si-i ureaza toate cele bune...Se tine 3 ani la rand.Noi l-am tinut anul asta:
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/REVELION2009#5422194987560698066
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Buna dimineata! M-am trezit cam tristuta, ma simt ca o mama care nu e in stare sa aiba grija de copilul ei si de aceea acesta tot face infectii urinare...Chiar daca respect intru totul regulile de igiena, curatenia, in casa nu vin decat rudele... |
SA NU TE SIMTI ASA PENTRU CA NU AI DREPTATE DELOC, ESTI O MAMA EXTRAORDINARA SA NU TE MAI INDOIESTI DE ACEST LUCRU.