LMA licurici ian -feb2009(81)
Raspunsuri - Pagina 15
roxanaz spune:
Criss, biscuiti hipp erau in sensiblu. si organix.
Cadia, frumos scaunul. se rabateaza asa si cand e montat in masina, i-ai facut proba? eu asa m-am zbatut cu key1, mi-a placut ca se poate rabata usor chiar cand piticul doarme deja... pe nesimtite ![]()
vreau sa va spun ca am avut o zi de cosmar la munca, am apucat sa mananc o portocala si un iaurt pana la ora asta. partea buna e ca a trecut repede timpul ![]()
CADIA spune:
Multa sanatate Alexiutei

Eu ii dau Clarei doar biscuiti populari si covrigi de Buzau la sirag, si o incantana f tare ca roade la ei, iar mie mi se par Ok ca nu au asa zahar si cred ca nici prea multi agenti de afanare.
Azi am incercat si noi scaunul de masina, este intr-adevar super, are ceva tasat pentru Grupa I adica pana la 4 ani, apoi cand vrei sa treci la Grupa II-III , dai chestia aia jos si gata![]()
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
flowerbee spune:
Crisspy, eu iau biscuiti Hipp de la Sensi Blu Dorobanti. Sunt buni si se inmoaie imediat, fata de cei de la Nestle. Alexia ii crontane imediat.
Ti ce i-ai dat lui Razvanel pentru infectia cu Proteus?
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz Criss, biscuiti hipp erau in sensiblu. si organix. Cadia, frumos scaunul. se rabateaza asa si cand e montat in masina, i-ai facut proba? eu asa m-am zbatut cu key1, mi-a placut ca se poate rabata usor chiar cand piticul doarme deja... pe nesimtite |
Am facut azi proba scaunului, se rabateaza foarte usor. Are un buton de care invarti si se lasa mai pe spate, dar sa sti ca nu a fost deloc nevoie.Chiar am fost super multumita cum a dormit dsoara in el aprox. 1 1/2 ora si nu l-am rabatat.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
crisspy spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor 

Eu i-am luat biscuiti de la Nestle si nu prea ii plac...sunt foarte tari
...o sa trec azi pe la Sensiblu sa iau si eu de la Hipp.
Bee la noi a fost ceva foarte dubios cu proteusul...a aparut la prima urocultura la Bucuresti pentru care dr pediatru ne-a recomandat augmentin 1,5ml de 2 ori/zi -7zile...nu am facut tratamentul pentru ca l-am dus la mama la Rosiori urmand sa-l incepem acolo.
Insa am repetat urocultura si la Rosiori si a iesit s. auriu pentru care am urmat tratament cu gentamicina...dupa ce am terminat tratamentul, proba de urina a iesit sterila...
De fapt, sincer, nici acum nu sunt sigura de proteus-ul asta, daca l-a avut sau nu, da' stiu ca m-am stresat foarte tare...
Ce va iesit pe antibiograma?
iuliacris spune:
La multi ani Alexutu, Stefan si Isabella!!! Sa cresteti sanatosi si cuminti!
Micola draga, sa-ti lumineze Alexutu viata si de acum incolo!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
flowerbee spune:
Crisspy, nu am vazut antibiograma pt ca ne-a sunat dna dr de la spital si ne-a zis ca e Proteus sensibil doar la Cedax pe gura, in rest, la mai multe, dar injectabil. La noi nu este nici un dubiu cu infectia pt ca se coroboreaza si cu sumarul si cu simptomatologia: lipsa pofta mancare, urina acida si urat mirositoare (amoniac), scaune mai moi si cateva chiar explozive. Eu am crezut ca erau de la bronsiolita si de la medicamente, doar cand s-a modificat mirosul urinei m-am sesizat, adica de vreo saptamana. Cu ajutorul lui Dumnezeu, o sa fie sensibil la Cedax si nu va fi nevoie de tratament injectabil.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
IRA_LIZA spune:
Fetelor, pupam! LMA licuricilor sarbatoriti azi, sanatate multa celor bolnaviori!
Pus poze pe mailul comun, ma duc sa citesc din urma!
Sa nu uit: Bebelusi
, iritatia Elizei a aratat MULT mai rau decat cea pe care am vazut-o la Vladut in pozele de pe mail, ea a trecut rapid de la faza de bubitze la aia de rana in toata regula! d'aia cu crusta deasupra, k atunci cand te julesti! oribil! si acum au ramas pigmentate locurile! si a tot recidivat vreo luna si jumatate, abia facea crusta k se inrosea din nou, a fost rau de tot! culmea e k Eliza nu a reationat extrem de rau la toata chestia asta, a stat saraca s-o doftoricesc de 1 mil de ori pe zi. Pana nu i-am dat cu Triderm nu i-a trecut cu toate ceaiurile, spalaturile si pomezile ce care le-am folosit. Vladutz cum mai e cu funduletzul?
Ira, mamica Elizei
cami_antonia spune:
TUCHI, AXIS SI REIN ma bucur enorm ca ati aparut si ati raspuns la apel .... anul trecut pe vremea asta scriati mult si de aia am facut strigare
TUCHI nici mie nu-mi manaca ANTONIA ... si nici lui lily .... si nici lui bee .... etc ... suntem cateva care avem aceasta problema ... da o luam cu incetinitorul .... eu acum fac cam ce mi-a zis bee ... asta faceam si inainte da nu vroia .... refuza cu desavarsire ,... acum a mai crescut ... de vreo 3 ziloe ma pot lauda ca manca de 3 ori solid pe zi .... si eu am plans mult cand citeam ca un copil mananca 300 ml si noi doar 50 ml .... sau 20 .... era diferenta uriasa .... plus ca noi ne lungim da nu luam in greutate ... si cred ca voi incepe iar cu cateva vitamine ....acum manaca de 3 ori .... cam 70-80 la fiecare masa... plus laptele praf ... nu e mult da sunt multumita .... asa cum cu laptele s-a invatat sa creasca progresiv portia si aseara a ajuns la 180 ml ceea ce e fenomenal la antonia .... am rabdare
lily iti multumesc ca mi-ai raspuns data trecuta cand ma plangeam de antonia
... scuze ca ti multumesc abia acumd miam adusaminteca am ramas restanta .... ahahahaha ....
roxana multumesc de pont
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
lisa79 spune:
La multi ani:
Daria -Cris30
Ioana -Olgavart
Alexandru-Micola
Stefan-Carmen Marieta
Isabella-Dobreclaudia
Ainoa-Edinutza
Sa cresteti mari si cuminti,sa le aduceti numai bucurii parintilor.
Am citit de licurici bolnaviori,Alexia,Aidan,dariuta
...multa sanatate tuturor
azi ma voi delecta cu poza
pyc...tin pumnii sa nu se prinda varicela de voi
revin!
Ana in concurs!