Bravo Andra!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 7

castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Delia - misto poza ![]() Pai imi arati poze cu copacei infloriti si afara e zapada de juma' de metru?! Treci frumusel si fa poze cu nametii ca nu mai tine ![]() Denisa, ![]() ![]() Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Honey draga nu, nu fara depresie, fa-ti si tu cu un fagure de albine sa vezi ce roiala in jurul tau!!!!!! a si cu ceva albinute asa roind in rujul capului!

castelana fericita

honeybaby spune:
Castelana - nu e bine nici asa. Sunt galagioase rau albinele.
Acum 2 ani am pus intr-un loc in gradina , unde e soare doar dimineata pana pe la 12 niste flori ( balsamine). Acolo imi puneam eu o paturica si beam cafeua.
Nu va zic ce era acolo cand au inflorit acele flori! Plin de albine zummmm-zummm zummm-zuummm. Galagioase fiinte.
Poartea buna e ca erau o gramada de feluri de albine ( sau zburatoare pasionate de polen) si aveam ce vede.
Roxana- mie mi-a spus decat pozitie craniana. Am inteles ca mai trebuie sa-si mute nasul pe pozitie, ca sta fata cu capul intr-o parte. Asta mai aproape de termen nu acum.
Aaaa sa va zic ce fata educata e fi-mea. Ce face ea cand o duce ma-sa la pozat odata pe luna ???
Pipi !!!
Denisa, 29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

Ramy77 spune:
Neata fetelor,
Oauuu ce frumos e afara...asa cu multa zapada...M-am mai binedispus vazand peisajul,ca m-am trezit azi cam cu fata la cearceaf, fara motiv, adica cred ca din motiv de hormoni zglobii..
Felicitari fetelor pt vestile bune de la controale, ma bucur ca totul e ok
CASTELANA,nu-ti pierde optimismul tau incurabil,vezi ca mama ta lupta in continuare si va fi bine, ai sa vezi. Gandeste-te in primul rand la bebe, e si el o motivatie puternica pt mama ta, ca sa nu se dea batuta.
Merg sa fac o tura prin frigider si revin....
Ramona, 32+ Briana-Maria

dayanara spune:
denisa da mai e timp sa se aseze
ah si mi.a zis ca e pozitionata jos, asta asa ca idee, ca oricum nu e si nu.mi fac probleme
eu plec la cursurile prenatale , v.am pupat
roxana 30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Erina spune:
Buna dimineata!
Andra sunt sigura ca se va rezolva de la sine mica problema a bebelusului Ianis. Ne rugam sa fie totul perfect!
Castelana jos palaria pentru optinismul tau si pentru atitudinea mamei tale. Sunteti doua femei puternice. Totul va fi bine!!!
Delia, am vazut poza. Absolut minunat modelul (il vazusem si inainte) dar asa cu imaginea din fundal si vegetatie e superba!
Honeybaby, incredibil, mi s-a facut dor de Herastraul meu-eu ii zic asa pentru ca stau la 2 minute distanta si pentru ca e locul preferat din Bucuresti. ma consoleaza totusi ninsoarea de la noi. PN e absolut feeric sub patura groasa de nea.
Tu arati foarte bine iar catelusul e tare dulce!
Dayanara felictrai pentru rezultatele bune la ecografie!!!
Va doresc o zi excelenta!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle

honeybaby spune:
Erina - si mie imi place Herastraul. Nu stau la 2 min dar daca e liber in 15 min sunt acolo cu masina.
Aseara erau doar cativa oameni cu copilasi si sanii, 2-3 cu catei si cateva cupluri de ingragostiti care se pupaceau prin zapada.... si plugul.
Acum am vazut ca esti din Piata Neamt. Imi place mult acolo.
Roxana- have fun. Sa ne zici si noua ce va zice acolo.
Era chiar frumoasa zapada aseara. Alb totul, curat, nu vant, nu frig (prea mult).
Denisa, 29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

castelanaC spune:
Erina, te pup, trebuie draga sa fim puternice ca belelele curg oricum. te pup si mi-ai facut pofta de zapada!
Stiu ca acum mi-o fur de la fetele care au probleme cu deplasarea pe zapada si si cu frigul, merit nu? o bataie cu zapada!
Honey, m-ai distrat cu zum-zum-urole tale! si cu fata ta care sta bine cu pipilica! deci tot e in regula!
ia o floare sa te mai zumzaie albina!
Rammy, nu fac altceva decat sa cantaresc si sa ma gandesc cum e mai bine pentru mine, bebe si pentru toata lumea. Cand lupti pana la 37 de ani sa ai un copil, cand ajungi abia la varsta asta sa poti sa fii si tu insarcinata, crede-ma ca stai si-n cap 9 luni fara sa-ti pese si nici-un efort, durere sau renuntare nu e prea mare.
Multumesc Domnului ca avem cai de comunicare si vorbim des, asa mai pot sa vad cum sta situatia destul de des. Pana atunci... stau si eu cumintica si ma menajez fizic. Ieri am fost la cumparaturi si toata seara/noapte s-a vazut pe piciorul meu, azi am zis gata facem pauza, stau numai acasa cu piciorul intins.merci mult pentru gandurile tale frumoase!
Va pup fetele si uau ce povestiti voi de peisaje feerice ca-n poveste!
castelana fericita 29+

kossir spune:
Buna dimineata,
Vin si eu cu cafeluta, lapticul si ceva painica prajita cu branzica, unt si gem si ceva croissant.
Am dormit foarte bine, pana la 5.30, apoi pauza. dar sunt multumita ca nu am avut arsuri uraaaaaaa.
Am reusit sa termin capitolul trecut, atat am putut si ma grabesc sa scriu si eu ceva sa nu uit. Apoi voi recupera, promit
.
Freedelia, DPN-ul de 28 februarie era calculat d emine cu calc de pe DC (care fie vorba intre noi, acum, imi da doar tampenii). Dr. a zis 24 februarie. Apoi, de vreo trei luni, fatuca are o saptamana in avans, uite cum ajungem pe 17. Iar dr. a pus 12 orientativ, pentru ca ar vrea uter fara contractii, plus ca intre oraselul unde locuiesc si cel unde voi naste sunt vreo 70km, deci preferabil sa stabilim inainte sa-i treaca fatucii prin cap sa iasa. Si oricum pe 9 februarie ne vedem din nou, pentru a pune totul la punc si atunci vom vedea daca va fi 12, sau 19. Asta pentru ca eu as vrea weekend, sa fie toti cu mine, adica si Mihai si sotul.
Jeni bine ai revenit printre noi, ma bucur ca sunteti bine, iar numele este superb. Bafta in sesiune. Si sotul meu reactioneaza asa cand ma trezesc eu cu arsuri, dar el e chiar terorizat .
Oana, frumusete cu par lung si rosu, poze la hainute mi se pare nu stiu cum sa fac. Daca as avea rabdare as face-o, dar ma indoiesc. Acum sunt spalate si necalcate, deci nici vorba, poate ma invrednicesc azi si le calc si fac si ceva poze. Bravo pentru analizele ok
.
Gabyhila , imi pare rau pentru problemutele tale. Chiar te doar cand te loveste. Si pe mine ma loveste, imi baga capul in ficati, coaste, nu stiu exact unde, dar nu ma doare deloc. Este un mic incomfort, dar nu doare deloc. Stai cumintica in pat, ca o sa treaca perioada asta
.
Denisa traiasca fotomodeala, chair seamna cu mami, iar picioare lungi, pai care e scopul?????????
Roxana felicitari si tie pentru bebe in parametrii
. Apropo tu vorbesti de carucioare, am vazut si eu live un carucior, na ca nu stiu cum il cheama
, ala foarte inalt, ultimul racnet. E superb, suuuuuperb, dar costa 1750 euroi. Ceea ce mi se pare ca nu e de bun simt deloc, da deloc.
Ne-am hotarat si noi la chicco trio enjoy. Sper sa reusim sa-l achizitionam pana la eveniment. Trebuie facuta comanda in Franta si sa-l aduca de acolo, si dureaza ceva.
Castelana , inca o data sanatate multa mamei tale si putere sa treceti mai departe
.
Gata, merg sa recuperez
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 34+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar

castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kossir Castelana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Carmen mami de Mihai 24.8.99 si ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/kosscar |
Multumesc mult Carmen, mami de baiat frumos si in curand de bebelina superbissima! Trebuie sa trecem mai departe si sigur va fi bine.
Si eu cand ma trezesc doar o data pe noapte sunt fericita, arsurile au devenit mai dese si din ce in ce mai deranjante, dar am indurat eu altele mai dure, asta-i bagatela.
te pup si sarcina usoara in continuare!
castelana fericita

miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Ce vorbarete sunteti deja. Zic asta, ca eu sunt dusa de somn ce-mi e!
Sunt sculata de pe la 6 si am stat cu grija pentru ca la 8 mi-am dus barbatul la ECG si la consult cardio, iar acuma, intoarsa acasa am dat de caldura si mi-e si mai somn. Dar fii-mea e treaza, asa ca, trebuie sa fac ceva sa pot supravietui pana dupa-amianza cand o culc.
Ce frumoase poze aveti voi!!
DENISA - Mi-ai dat idee cu Herastraul, poate o duc pe fata astazi pe acolo nitel ca tot avem program de sanius. Si n-am mai fost de astavara.
CASTELANA - Mama a avut 2 accidente vasculare pe dreapta. Stiu ca dupa al doilea nu mai putea manca singura, iar acuma cand scrie are scrisul nitel deformat. Nici apa nu putea bea ca ii era buza lasata. In fine, si-a revenit dupa multe perfuzii si masaje si reflexoterapie, dar a schimbat-o mult.
Ma bucur si ma rog lui Dumnezeu sa o lasa, insa asa, ca tare frica mi-a fost ca o voi pierde atunci si numai pe ea o mai avem!
In rest, toti oamenii buni si care ne-au iubit au murit.
Oricum, cu tonusul pe care il are maicuta ta sunt sigura ca ea te incurajeaza pe tine mai mult decat invers. Asta e dragostea de mama adevarata!
Si, de multe ori cand am cate un exemplu ca al tau imi amintesc o povestioara despre o mama si un copil:
"O mama avea un copil, pe care il iubea foarte mult. Cand fiul ei ajunse mare insa, se indragosti de o fata si-si pierdu cu totul capul.
-Vrei sa fii sotia mea? o intreba, intr-o zi.
-Voi fi sotia ta numai daca imi aduci inima mamei tale, ca o dovada a dragostei ce-mi porti!
Auzind aceasta, baiatul se duse repede si-si omori mama. Ii scoase inima cu un cutit si apoi o rupse la fuga inapoi, sa i-o ofere iubitei lui. Dar, pe cand alerga, se impiedica si cazu. Inima mamei se rostogoli din maini si, de jos, de unde era, isi intreba fiul:
-Te-ai lovit, dragul mamei?"
Merg, sa-mi verific fata ca-i prea cuminte.
Cristina +25
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/