Bravo Andra!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

NEATA FETELE! Raportez ca sunt treaza de la 6 si m-am apucat de prajit carnati, acum am terminatI-am prajit pt sot ca de cand ma bate la cap ,dar pana vine el de la munca.... mai halim si noi.

BLUEKIDOO- IoanaCt are sotul preot, dar am vazut ca deja ti-a scris freedelia. Se fac botezuri ca eu deja am vb cu preotul, dar tre meniu de post si eu prefer sa fac la sf lunii mai ca m-am gandit ca in iulie deja e maricel ca nu are rost sa stam atat, acum sa vedem.

CASTELANA-- ce ma bucur ca si pe tine o sa te cheme tot asa des ca nu sunt singura. PAna acum ma bucuram ca mergeam mai rarut.

Am uitat sa mentionez ca al meu nazdravan e in " pozitie liliac" de acum o luna de la controlul trecut.

Azi sunt ff vesela, dar nu stiu dc. Am dormit si mai profund desi m-am dus mai des la wc ca m-am chinuit sa beau mai multe lichide . Si azi vreau sa beau vreo 3 l.. Ce frumooos e afara si eu tre sa stau in casa ca nu am pe unde sa merg de troiene si sa nu ma vad cu cracii in sus

Delia13 [('') 31+ David Andrei

http://good-times.webshots.com/photo/2459492880105762323diMtVb

Mergi la inceput

Am uitat sa schimb semnaturica. sa va uitati dk vreti ca mi-a modificat o prietena o poza si arata super misto zic eu( modesta) e la semnaturica

Delia13 [('') 32+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia13

Am uitat sa schimb semnaturica. sa va uitati dk vreti ca mi-a modificat o prietena o poza si arata super misto zic eu( modesta) e la semnaturica

delia, superb montajul, te-a pus in valoare excelent!
Brava pentru prietena ta, ar fi bine sa-ti faci un afis, sa aiba bebe in camera!
te pup si uite cum sporeste si semnaturica!
sarcina usoara in continuare si ai grija cu nametii!

castelana fericita 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana ma bucur sa te vad un pic mai bine, macar pt bebe ca imi inchipui ce e in sufletul tau

delia13 foarte frumoasa poza! chiar ca merita facuta afis
cat despre control, eu am cerut eco de ieri la moasa ca asa ultima o am in 24 februarie, tot atunci si ultimele analize...

denisa da s.a intors , e in pozitie cefalica dorsal stanga, lichid normal etc
conform masuratorilor si tabelelor de aici corespunde de 30 de saptamani, ma uit peste tot si atat imi da:)
eu sunt bucuroasa ca eu nu vroiam sa ajunga la 3.500 ...dar mai stii

vladi spor la treaba

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!
Nu stiu cum am reusit sa ma trezesc la 8.

Mi-am amintit ca ieri ma intreba cineva de saculetul cu samburi de cirese : l-am luat pt colicii bebelunei. Se incalzeste si se pune pe burtica.

Nici nu stiu daca am mai intrebat sau nu. Sper ca nu: de unde faceti rost de tarate pt baita bebelusului??
Se gasec la plafar sau merg si cele de la tara de bunica ( cu crocobauri in ele)

Sigur mai aveam ceva de intrebat dar nu mai stiu ce... Lecitina scrie pe mine.

Asta faceam noi aseara :
http://picasaweb.google.ro/deni757/Noi#5428714752164987186

Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Roxana:in pozitie cefalica dorsal stanga zici??
Vai ce termeni folosesti la ora asta. Neuronul meu inca doarme, sau si-a dat demisia

Mergi la inceput

CASTELANA- esti tare draguta,multumesc

Mergi la inceput

Delia - misto poza, da vrei sa ma apuce depresia?!
Pai imi arati poze cu copacei infloriti si afara e zapada de juma' de metru?!
Treci frumusel si fa poze cu nametii ca nu mai tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

castelana ma bucur sa te vad un pic mai bine, macar pt bebe ca imi inchipui ce e in sufletul tau
POZE

draga mea Dayanara, miis ce esti tu draga!
ce nu te omoara stii ca te intareste, nu?
Incerc si eu sa ma tin tare ( ca fularu' vara) si sa rezist pana la ora asta cand se face acasa ora decenta sa sun sa vad cum a trecut noapte pentru mama. In fine vreau sa ma si controlez pentru ca sa nu-l afectez pe bebelicul meu si sa nu-l fac asa plangacios, invat si eu de la puternica mea mama care saraca acum are partea stanga (mana si picior)aproape inerta dupa recentul AVC si tot imi spune mie bancuri la telefon si ma incurajeaza, face glume deochiate cu mine.
Azi mi-a zis ca a putut sa miste asa timid degetul mare de la mana, Citez: "ei cum naiba chiar ala s-a ridicat in sus, a intrat in erectie profunda draga, cred ca e vb se lipsa de ses aici, si si-a dat seama si degetul", intelegi?
E rau ca dorm cam rau noaptea din pricina cosmarurilor, dar trecem noi si de asta si sigur va fi bine. E bine ca ziua nu visez nimic si-mi trece!

te pup

castelana fericita 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa super pozele! mai ales ultimele doua
le admir sincer chiar daca nu.mi place zapada

despre pozitie am tradus si eu cum am putut :)))) cine stie ce.o insemna :) dar de intors s.a intors, oricum e devreme, in februarie la sfarsit o sa vad pozitia finala

POZE

Mergi la inceput