Bravo Andra!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 5

Ayla21 spune:
Felicitari Andra_s!
Bun venit bebe Ianis Stefan!
Cu drag: o mamica de ghiocel grabit de 2009
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

honeybaby spune:
Fericitari fetelor pt eco. ma bucur sa aud numai vesti bune.
Andra - ne rugam ca bebe sa fie bine. Eu sunt sigura ca se va rezolva
Roxana - s-a facut liliac bb?
Am vazut pozele cu lucrusoare. Foarte frumoase. Sa le poarte bebeii sanatosi.
Nici mie nu mi se pare mica bebeluna, dar tot in urma cu o sapt este.
Bine macar ca s-a pastrat o sapt si nu s-a marit.
Denisa, 29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

vladimirescu spune:
Tulai Doamne!! Iata si a doilea iepuras! Bine ai venit pe lume, Inais, pui de Andra curajoasa!!
Andra, bravo tie! Ai facut treaba buna! Si ramii increzatoare: suflu sistolic am avut si eu iar acum sint cit bradul :) Iar bazinete dilatate la rinichi are si bb al meu din burtica, dar ambii doctori au zis ca e o problema care in cele mai multe cazuri se rezolva de la sine, extrem de putini copii ajung la operatie... Eu una iti tin pumnii, tu ai grija de tine sa dormi si sa-i dai laptic :))
Fetele, imi pare rau ca intru doar "scurt si la obiect", nu mai am timp nici sa fac dus deja, atitea am de facut la birou si cu mutarea in casa noua... Imi revin eu dupa 1 februarie :) Pina atunci, multumesc lui DD ca-mi da putere sa dezapezesc masina si sa fac treaba pina seara, dupa ce in luna a 2-a am stat 5 saptamini la pat ! Ma duc sieu joi la eco, sa vedem ce mai face bb miscacios si mai ales cada ma mai tine colul si cit :)) Pup si aveti grija de voi, nu mai avem mult!!! 31+ cu
Tudor
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

bluekidoo spune:
Fetele am si eu o intrebare.. stiu ca sotul unei fete este preot (cer iertare.. am uitat despre cine este vorba).. am o intrebare legata de acest lucru.. Intre 31 mai si 29 iunie este postul sfintilor Petru si Pavel.. se fac botezuri in aceasta perioada?
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului 32+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica

happymum spune:
felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume pruncusorilor!
sa fiti sanatosi.
nu stiu daca ati aflat dar acum, intamplator am gasit pe forum ca ramonela e graviduta iarasi - cred ca 5-6 saptamani. bravo ramonela, Doamne ajuta sa fii bine! sarcina usoara.
Blog

freedelia spune:
Neatza fetelor -- ma ajuta ai mei, azi imbraca ei copiii, asa ca stau 10 minute pe calculator :)
Andra -- sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, din cate stiu eu, suflul sistolic este o chestie foarte comuna si trece de la sine iar dilatatia la rinichi iarasi este foarte comuna si in majoritatea cazurilor trece si ea de la sine in primele luni.
Bluekidoo -- se pot face botezuri in post, insa se recomanda ca la petrecere sa ai mancare de post, iar la biserica, daca aduci ceva, obligatoriu trebuie sa fie de post.
MI-au expirat cele 10 minute, piticii sunt imbracati, acu tre sa ma pun cu gura pe ei sa manance si sa plecam la scoala.
Va pup si astept sa va treziti. 34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

castelanaC spune:
Buna dimineata fete dragi si invitatia la cafea, lapte, cozonac (panettone) ce ziceti?
Multumesc mult pentru sustinere si pentru gandurile bune adresate mamei mele. Saraca lupta si sper si cred ca poate ne ajuta Dumnezeu sa ajungem cu bine pana in iunie cand mergem acasa.Sanatate sa fie si doamne ajuta!
Nu se poate pune pune problema de a veni acasa, risc sa raman pe acolo cu iarna si zapada asta, cu burta la gura... este un risc la care ar trebui sa ma expun, piciorul drept este acum non stop umflat si trebuie cat mai mult repaus, masaj si stat cu el in sus, am sa mi-l pun dupa cap de acuma. Dr mi-a explicat ca este cum apasa sarcina, stau mai mult pe partea stanga, dar intepenesc.
Imi fac bine si ceva exercitii dar noaptea e un pic mai dificil. Iesirile au devenit cam grele pentru mine, la condus ma deranjeaza, dar trec ele si cele 9 saptamani ramase ne vom tine bebelusul in brate.
Vreau sa-i transmit Andrei toate urarile de sanatate, mi se strange sufletul cand citesc prin ce trece, saraca fata!
Doamne Ajuta pe Ianis Stefan si pe mamica sa Andra! O rugaciune pentru sufletele lor si speram sa fie bine! Doamne Ajuta!
Andira, cat de dragute trebuie sa fie fetitele tale care se chitaie si umplu casa de rasete zglobii!
Camelicu,sanatate si poate scapi fara antibiotic! mama lui de nas, baga lamaie si miere, ceai si stai la caldurica! sanatate!
Erina
Ioanact, sa-ti mai spun ce dulce e micuta ta Ioana? superba si tu ai o lumina-n chip fantastica!
Briza, stai linistita si nu te incarca negativ, stai linistita in patuc, o carte, un film si vezi cum trece timpul!
Dayanara, fata frumoasa si exotica ce esti! lasa ca revine parul rauri, rauri ai sa vezi!
Delia 13, bravo, ce baiat mare ai!!!!! da si pe mine ma cheama la 2 saptamani acum sa stii! cina pe la final la saptamana, sa se asigure ca tot e bine!
Babyangel, bune rezultate si nu te speria de cezariana, sigur va fi bine. Si eu am puseuri de crestere in ultimul timp, chiar daca fac tot ce pot sa mananc numai ce trebuie, cam 3 feliute de paine pe zi sau daca papa pasta deloc. Fructe si legume proaspete la greu bag. Dr a zis ca nu putem lua in greutate ca la carte, nu putem estima cat si cum se dezvolta bebe. hai ca vine martisorul cu bine!
Doamne Ajuta si va fi bine!
Vladimireascu, ei ce mami activa esti tu fata draga!
Eu de cand cu piciorul asta drept ce se umfla si seara e plin de edeme fac exercitii de gravide usoare si tare ma simt mai relaxata la nivelul spatelui. Cred ca si activitatea asta te tine in forma si faptul ca ai de reamenajat casa te motiveaza sa avansezi fara sa te gandesti prea mult! Bafta maine (joi) la eco si ai grija de tine, nu exagera!
fetele va pup, am musafiri la pranz azi, vine sotul cu ceva colegi si merg sa "crosetez cate ceva"
Va pup si sa aveti o zi buna, sanatate ca-i mai buna decat toate!!!!
castelana fericita 29+

bianka1 spune:
Neata fetelor,
Multumesc Castelana de invitatie, chiar am nevoie de o cafea ca sunt inca adormita...
Mamicii Andra si bebelui Ianis le transmit multa,multa sanatate, si ne rugam sa fie totul bine. Andra nu iti pierde speranta si transmitei bebelui Ianis optimismul tau
Fetele care au fost ieri la eco Denisa, Delia, Anca, Roxana - felicitari pentru rezultatele bune.
Delia eu merg la control ca si tine, cam la 4-5 saptamani chiar si la 7 saptamani. vad ca si acum am urmatoarea programare peste 5 saptamani. Dupa cum vezi depinde de doctor.
Va pup pe toate.....revin mai tarziu.
Bianca 32+
asteptandu-l pe
Eric Andrei

Bumbitza spune:
Neata fetelor! Am facut si noi ochi pe la 4jumate iarasi... sa aveti o zi frumoasa!
Ne ducem sa papam29+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

nibi_niki spune:
Neata si de la mine.
castelana multumim de tratatii.
Un si o
pentru Andra si bebe Ianis.
Felicitari fetelor care au fost ieri la eco si au venit cu vesti bune.32+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/