Bravo Andra!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Doamne ajuta sa se vindece bebe si sa nu trebuiasca nici o operatie! Dumnezeu poate sa il ajute!

cine are dureri contractii sa stea linistita si sa nu grabeasca nasterea. curatenia si toate mai pot astepta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

BUNA FETELE! Intru scurt sa dau raportul de la eco din pacate nu pot sta pe forum o sa citesc maine ce ati mai facut. BEBE E BINE are 2 kg si azi am intrat in sapt 32. Conform graficului e mai mare cu cateva zile, la fata nu prea l-am putut vedea ca avea manutele intr-una pe fata si isi tot deschidea gurita. Pe voi acum la cat timp va cheama? Eu pana acum am mers la o luna si ceva la inceput chiar o luna si 3 sapt., dar de acum incolo pana la 36 de sapt ma cheama la 2 sapt apoi la 10 zile, la voi cum e?

ANDRA- imi pare rau de ce am citit sper din tot sufletul ca bebe Ianis sa se faca bine cu ajutorul lui D-zeu

Va pup pe toate si recuperez maine

Delia13 [('') 31+ David Andrei

http://good-times.webshots.com/photo/2459492880105762323diMtVb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Sunt cu rugaciunea si gandurile alaturi de Andra si puiul ei; am convingerea ca totul va fi bine!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

ANDRA, ne rugam toate pentru bebe,o sa fie totul bine pana la urma,o sa vezi. Nu-ti pierde increderea si optimismul.

Ramona, 32+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Of, fetelor.. am citit mai devreme vestea buna ca a nascut Andra.. si acum vad vestile astea.. Nimic din ce voiam sa va zic parca nu mai conteaza..
Andra, sa fii puternica, sa te refaci repede si sa transmiti numai energie pozitiva puiului tau. Stiu ca nu o sa citesti tu ce-ti zicem noi aici, dar suntem alaturi de tine.. Multa sanatate puiului tau scump si dea Domnul sa se faca bine repede!!
Ianis, bine ai venit pe lume, pui mic si curajos!

Lara, 30 & mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ANDRA eu sunt convinsa ca bebe va fi bine si nu veti avea de ce sa va faceti griji, problema cu rinichi din cate am auzit se mai pot reface si de la sine dupa nastere.
bebe IANIS este un luptator si va ramane asa, iar tu mamico trebuie sa fii curajoasa pentru el.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 35+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

DELIA, DENISA, ROXANA ma bucur ca bebelusii vostri sunt bine.

referitor la baile fierbinti mie mi-a fost teama sa mai fac baie in cada si asa ca fac numai dus, desi sunt un mare fan al bailor fierbinti, si asa ca astept sa iasa mandra si apoi sa ma resfat si eu.

BRIZA MARII ai grija de tine si de puiul mic si sper sa nu mai aveti probleme.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 35+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Am sossit si eu acasa, mi-am culcat copilu' si acum pot sa va zic si eu vestile de la eco:

bebe, cica s-a intors-din transversal, acum are prezentatie pelvianaNu prea a nimerit, dar macat a incercat Dragul de elare 2100 grame, si mi-a zis dr ca va avea la nastere peste 3500g, iar daca ramane in prezentatie pelviana, si are peste 3500g imi recomanda sa nu riscam si sa facem cezariana...Dar a mai zis ca a avut cazuri cand bebe s-a intors in timpul travaliuliu...vorba lui ANOMALII!
Ideea era ca orice este posibil, si ca va fi cum va dori DD

Eu din pacate am tensiunea cam mare: 14 cu 7 ( la ultimele controale mi-a fost mereu 9 cu 5), si a ramas uimit de cate kg am luat din 10 decembrie pana azi 6 kg . A fost cea mai brusca crestere din sarcina asta
Andira, ce ziceai ca a facut prietena ta de a slabit?

Felicitari fetelor care au venit de la eco cu vesti
Dayanara, Honey lasa ca e bine ca sunt fotomodele , decat sa se chinuie mai incolo cu kilogramele..Noi , mamicile de baieti ne permitem sa-i vedem si mai grasuni, ca la barbati are alt farmec un pic de burtica

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 33 saptamani
AMR 7+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

babyangel felicitari pt vestile bune despre bebe!
despre tine, ti.a dat ceva pt tensiune? cu toate ca nu prea se da nimic doar s.o supraveghezi...

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Dayanara nu mi-a dat pt. tensiune, dar mi-a zis sa o controlez saptamanal de acuma, pt. ca asta e cam limita maxima. Dar nu inteleg cum de a crescut brusc, pt. asa de mare nu am avut-o in viata mea

Oana, spunei Andrei sa stea linistita cu suflu sistolic ca nu e grav, dar are trebui sa nu prea il lase pe bebe sa planga..Carvdespre dilatatia la rinichi, eu am auzit ca se poate retrage de la sine, sau in caz contrar, operatia e fara riscuri. Doamne ajuta!

Briza am avut durerile astea 3 zile la rand si nu puteam sa merg:explicatia ar fi ca e un nou puseu de crestere al burticii, si nu trebuie sa te ingrijorezi decat daca asociezi durerile cu contractii regulate(mai mult de 4 /ora) La mine nu a fost cazul.

Child mi-au placut lucrusoarele, dar mai ales caruciorul...Pretul e foarte bun avand in vedere ca e 3 in 1. Si mie mi-a atras atentia, dar eu am deja scoica si landou si de asta am ales varianta "Chicco for me"

La mine asta a fost ultima ecografie, si m-a mai chemat in 1-2 martie ca sa putem programa nasterea Mi-a dat si mie sa fac niste analize si cam atat!Din pacate nu i-am vazut fata la bebe deloc, si a fost ultima sansa pana la nastere..E rusinos si gata!
Nu-mi ramane decat sa am rabdare pana in martie

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 33 saptamani
AMR 7+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput