Bravo Andra!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

CASTELANA, asa e, e greu sa pui in balanta copilul tau pe care ti-l doresti mai mult ca orice si dragostea si grija fata de parinti...Ti-am zis ca te inteleg perfect si stiu cat de greu e, am trecut si eu pe-acolo. Tatal meu mi-a zis sa stau acasa in pat, ca eu nu pot sa merg sa stau cu el, ca e mai important bebeul pt toti, inclusiv pt el...mi s-a rupt sufletul, dar pana la urma asta am facut, am incercat sa stau linistita, sa fie bebe bine, oricum nu se rezolva nimic in plus daca Doamne fereste mai pateam si eu ceva...Si asa cum e si la tine, sarcina nu neaparat obtinuta greu cat tinuta greu, dupa prima pierduta la 22 sapt, gemelara, acum de la 4 luni in pat la orizontala...E greu, dar lasa ca o sa vezi ca va fi totul bine,puterea lui Dumnezeu e mare si o sa va ajute sa treceti peste toate cu bine! s9i nu te obosi prea tare cu pregatirile ...

Ramona, 32+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Asa, revenim,

Camilecu, felicitari pentru bebe sanatos si grasunel. Explica-i mama ca nu-i igienic sa stea cu picioarele in gurita.

Child am vazut pozele cu hainute si nu stiu cum se face ca nu vazusem nici restul. frumoasa mamica, stralucitoare.

Pentru Ianis si Andra. Andra fii in continuare asa optimista, totul o sa fie bine, ai sa vezi. Uite peste 120 de rugaciuni pentru voi .

Multumim Oana.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 34+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burtici si iepurasi(ca de acum ii putem trece si pe ei in salutarile noastre )!

Venim si noi dupa o noapte groaznica. De la 1.30 pana la aproape 4 am facut planton. Si nu numai din cauza de insomnii,cu care m-am obisnuit. Dar ce dureri de bazin am avut, ioi ioi. Cand ma intorceam de pe o parte pa alta simteam ca ma rup in doua. Nu mai zic cand ma duceam la baie ca abia mergeam. Si ma uitam in oglinda si din cate vad burta mea incepe sa o ia in jos, deci cred ca de aici durerile.

Delia13,Anca felicitari pentru vestile bune de la eco.

Anca poate ai fost agitata din cauza eco-ului.Eu imi iau zilnic acasa tensiunea si cand sunt linistita e 10/11 cu 6/7, cand is agitata urca la 12 cu 7.
Ultima ecografie???? Pai mie mi-a zis ca de saptamana viitoare ma cheama saptamanal la monitorizare si eco sa vedem cum se prezinta bebe, placenta, lichid.

Vladi harnicuta mai esti. Eu nu stiu cum poti. Eu am "sarit calul" o zi, si am tras o noapte. Nu ca acum mi-ar fi mai bine, dar macar pot merge.

Happy bebele Ramonelei iar s-a oprit din evolutie.

Castelana nu e de mirare cu cine semeni asa optimista. Un buchet mare mare de pentru amandoua si multa sanatate mamei tale.

Delia foarte frumoasa poza. Sa se mai elibereze al meu sot, si il pun sa ne faca si noua ceva colaje in Corel ca ii place.

Denisa wow ce poze faine. Ieri la noi era soare si nici pic de zapada, azi ne-am trezit si noi in nameti.

Carmen pune-l pe Mihai sa faca poze ca sigur va fi incantat.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Merci Miria, stiu ca recuperarea va fi grea si trebuie multa rabdare.
La ea nu se pune problema doar de acest ultim accident vascular, cazul ei este complicat si nu mai stiu ce sa zic, in fine nu vreau sa vin aici cu toate problemele mele sau cu bolile mamei mele.
Draguta povestea... trista dar draguta si plina de invataminte.
Asa e Dumnezeu se inconjoara cica de oameni buni.

Ai grija de tine si incearca sa te odihnesti!
Cum EKG-ul? sper ca tot e bine in familia voastra! Sanatate!
Si sanatate mamei tale!

castelana fericita 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

am citit si eu vestile despre andra. Sa dea Dumnezeu sa se refaca repede si bebe sa se insanatoseasca. Inflamatia de la rinichi o are si bebe al nostru si dr ne-a explicat ca sunt cazuri in care se rezolva de la sine dupa nastere. Pe noi ne-a chemat la ecografie abia pe 3 februarie cand as fi in saptamana 37.

Oana mie inca nu mi-a zis de monitorizare nimic, aseara am avut ceva contractii dar nedureroase. Poate si din cauza ca bebe tropaie de colo pana colo perioade din ce in ce mai lungi. Azi dimineata la 6 eram in picioare amandoi, savuram o cana de lapte cald. iar seara adorm pe la 12. cred ca vrea sa ma antreneze sa rezista la oboseala.

honeybaby ziceai ceva de tarate? pentru ce iti trebuie?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CASTELANA - Ei, fiecare familie ascunde saga ei, chiar si cele mai fericite sau aparent fara probleme.
Ideea de baza intotdeauna ramane nadejdea si puterea de-a rabda.

Cristina +25 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Oana, ce frumoase sunt florile de la tine!
merci!
Ei draga mea cu noptile astea albe...cine ne pregatesc bebeii cum va fi mai tarziu, asa o fi?
Incearca sa faci ziua exercitii usoare pentru gravide, stii ca ajuta mult si mai relaxeaza spatele mult incercat, am vazut ca tu esti asa mai subtirica, e normal sa-ti mai faca probleme. Mai pune sotul sa te maseze pe spate, hai ca nu mai este mult si sigur va fi bine!

multi pupici si floricele tropicale de la noi!!!

castelana fericita 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Oana mie imi este de mare folos perna pentru alaptat. O infasor asa in jurul burtii si ridic un picior pe ea si amelioreaza foarte mult din dureri. Nu as putea dormi fara ea.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Delia si Babyanghel, felicitari pentru bebeii sanatosi si grasunei. Babyanghel, auzi, n-a nimerit, lasa fata draga ca se pare ca e insistent

Andira, ce frumos trebuie sa fie la voi in casa, imi imaginez rasete, tipete, chicoteli . Superb!!!

Delia superba poza; Buna de afis, chiar in sala unde canti tu .

Gata, trec si eu la treaba, nu cine stie ce, dar orisicat. Stau cu ochii pe aici oricum.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 34+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Dar ce spor aveti azi la scris!Abia m-am intors de la cumparaturi si tre sa ma apuc de curatenie...si mi-e o leneeeee.Am fost cu sotul si am achizitionat si noi patutul si carutul..au mai ramas doar lucrurile marunte.Ma duc zilele astea si dupa lenjerie de pat si aparatori,dar ma voi duce singurica..ca nu are rabdare sotul din dotare sa stea dupa fundul meu prin magazine.

32+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput