Bravo Andra!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 19
dayanara spune:
denisa ca sa ma sui pe masa aia ar trebui sa colaborez mult, impins chestii din astea cu drag si voie buna , la cat de mult mi.a placut data trecuta in pozitie clasica n.as incerca altceva, adica le las lor munca :)))
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Roxana Eu sigur o sa te invidiez pt masa aia cu gaura. Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
.. si eu pentru epidurala!!

Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
rebiana de epidurala am mare drag si eu :)) de acum imi vine sa mi.o pun
nu de alta dar daca ajung la dilatatie 7, nu prea mai are rost s.o cer eu ca multipara , daca o cere cineva care naste pt prima data i.o pune, dar cica de la dilatatie 7 pt noi, care avem o nastere deja , ramane foarte putin de munca
azi ne povestea de una la prima nastere, fricoasa, le avea pe toate, toate o dureau pe ea, si de atata frica a stat fata pana la dilatatie 8 acasa, pana a luat.o barba.su pe sus si a dus.o la spital, si acolo a nascut in 20 de minute, a zis ca nu se astepta sa fie asa usor
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Roxana - nici eu nu prea colaborez {cred}, dar nici in pozitie fixa nu va vad stand prea mult.
Cred ca asa o sa ma vedeti si pe mine
. Cum la noi dureaza o gramada se te inregistreze, sa-ti de-a haine, control bla bla bla ....o sa nasc in lift.
Rebiana - pai epidurala avem si noi in romanica.
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Rebiana - pai epidurala avem si noi in romanica. |
.. n-am apucat-o la Luca si mi-e teama ca o ratez si de data aceasta!

Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Rebiana - asta e alta poveste. Cum simti contractii cum fugi la spital, poate asa o apuci.
Mie mi-e teama ca nu e anestezist in spital cand nasc eu.
stiindu-ma pe mine e posibil oricum sa ma duc prea tarziu la spital pt epidurala, desi nu am inteles niciodata de ce nu se pune si mai tarziu.
Cred ca ma duc in pat sa ma tratez cu foi de varza si zapada pe cap .
Ma doare de nu mai pot!!!
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
bordeancavio spune:
buna fetele,
va salut si eu, sa nu credti ca nu sunt pe aici. va citesc cand apuc, am scris mai rar. din lipsa te timp, ocupata cu acte. incerc sa le fac cat mai mult din pat, si imi ia mai mult timp. dar... tre sa stam la orizontala mai mult. duminica am fost si la dr (ma chemase el ca era de garda) si dupa multe... asteptari, am intrat si a zis ca e mai bine colul, era cam 2.6 parca de la 2 si in continuare multa odihna. non stop nu pot sa stau in pat. azi am iesit un pic si pe afara 30 min sa iau putin aer. in rest, la patut.
oana, eu am luat lenjerie din carrefour, fara aparatori, cam 25 lei parca era. nu erau grozave modelele/ culorile, dar am luat ceva pe verde. ca tot nu prea mai gaseam in alte locuri, deci... ca sa fiu sigura ca am. si am mai vazut un fel de cearceaf pt pat (ca o husa) cam la 10 lei din bumbac care mi-a placut. cred ca se pune pe saltea sub asternut, nu mai stiu... 
vio asteptand pe bebe
26+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
atb spune:
Wow!!! Iar lipsesc o zi , iar mai apare un iepuras!!!
Felicitari Andra!!! Rafacere rapida si cat de mult laptic, iar iepurasului Ianis Stefan sa fie sanatos, papacios si necolicios!!!
Nu stau ca maine mai am un examen si tre sa-l obosesc bine pe Nicholas ca sa-mi adoarma pana la 10, ca sa mai apuc sa citesc si eu pe ultima suta de metri!
Pupici la toata lumea!
Adriana
31+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
bordeancavio spune:
diana, bine ai venit acasa, imi pare bine ca esti ok, si au trecut toate. ai avut mult curaj si optimism! pupici si tie si lui bebe Alex, sa ne pui si pozici cand ai timp, si sa te refaci cat mai repede!!!

vio asteptand pe bebe
26+
Tudor Cristian
poze
bordeancavio spune:
dayanara, denisa, imi scrieti mie mesaj cand nasteti, ca eu oricum sunt spre coada listei la sf de aprilie, deci... va astept cu vesti bune, dar la termen, da??
vio asteptand pe bebe
26+
Tudor Cristian
poze