Bravo Andra!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 20
dayanara spune:
vio ma bucur ca esti mai bine , cu colul adica
o sa.mi trec si eu numere voastre :) merci 
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
freedelia spune:
Seara buna, fetelor -- la noi e 3 dimineata, m-am culcat de la 8 jumate, o data cu copiii, insa m-am tot sculat la 2 ore sa merg la baie si la 2 jumate am constatat ca John arde, asa ca m-am pus sa ii dau ibuprofen, a vrut si apa, pana m-am invartit pe langa el mi-a fugit somnul. Zicea de curand o prietena a noastra ca de cate ori e sotul ei plecat, se intampla numai rele -- in ultima lui delegatie isi scrantise piciorul. Asa si la noi -- ultima data cand a fost plecat, am fost bolnavi toti trei de abia ma taram prin casa si tuseam pana faceam pe mine iar ei erau vai de mama lor. Acum, doar ce a plecat duminica sera si John luni dimineata avea febra. A trecut insa rapid, dar ieri avea Jodie nasul infundat si tusea iar acum vad ca John iar are febra. Macar acum sunt ai mei cu mine, amandoi, ca mama e invacanta de acum pana la 1 Martie.
Eu am niste dureri intre picioare ingrozitoare, efectiv ca sa ma intorc in pat trebuie sa ma pun in 4 labe intai si apoi sa ma sez pe partea cealalta. Iar cand ma dau jos din pat trebuie neaparat sa ma tin de ceva, ca ma sageteaza o durere atat de puternica in piciorul de pe partea pe care am stat, ca nu ma pot tine pe el. Serios, inca 5 saptamani mi se pare o eternitate...
Diana -- slava Domnului ca sunteti acasa si sunteti bine. Eu una vreau sa citesc povestea ta, oricat de scary ar fi, faptul ca a avut un final fericit este forte incurajator. Sa ne pui un link aici cand apuci sa o scrii.
Ciresica -- cezariana poate fi o experienta placuta sau neplacuta, la fel cum nasterea naturala poate fi o placere sau un cosmar. Cred ca in zilele noastre neplacerile de dupa cezariana sunt minime, mai ales daca vorbesti cu doctorul dinainte sa iti dea calmante. Fara calmante, primele 2 zile sunt crunte, dar apoi oricum trece.
Rebiana -- daca vrei sa nasti in martie, iti amintesc ca mai sunt 5 saptamani pana atunci
poate te mai linistesti ca nu au intrat zilele de facut efort in sac.
Dayanara -- voiam sa te intreb, tu cand ai de gand sa iti anunti familia de noul copil? Si cum? Eu cred ca m-as supara cumplit pe tine sa fii fiica mea si sa ma anunti dupa ce ai nascut ca sunt din nou bunica. Am inteles ca ai avut temeri la inceput, dar deja sarcina este 90% viabila acum, tot nu le spui?
M-am hotarat sa fac si eu poze in sfarsit, Asta pentru ca daca la inceput eram cumplit de grasa (am luat vreo 10-12 kg in primele 4 luni) acum, la aproape 8 luni, mi se pare ca nu mai sunt asa de grasa comparativ cu varsta sarcinii (in ultimele 4 luni am luat doar vreo 3 kg) asa ca am sa ma incumet sa ma fotografiez, sper sa nu plesneasca aparatul :)
Ma duc sa incerc sa mai adorm un pic, ca altfel e jale maine dimineatza. Daca nu reusesc, revin sa vad cine mai e pe aici.
Pupici
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Ma bag la capitol nou si apoi la nani.
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!